| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2216  [Dalších 2156 >>]
Katka. 13699
27.3.2011 12:55:48
Ahoj holky,

taky Vás jdu po dlouhé době pozdravit.

Soniko, gratuluji k těhotenství a tobě Dando přeju, ať Vám to doktor brzo povolí.

My druhé mimčo neplánujeme a ani nevím, jestli bych vůbec chtěla ~d~

Jinak se máme dobře, Daník je zdravej, chodí do školky a na angličtinu, které ho hrozně baví a všechno si pamatuje.
Mám pocit, že za chvilku bude umět anglicky líp než já ~t~~t~~t~

A jeho míry v 5 letech 111cm a 18kg.

Nechápu, z čeho roste, když nic nejí.
Už jsem z něj zoufalá, byl i na vyšetření a nikde mu nic nezjistili.

Pro pobavení dám příklad jeho včerejšího jídelníčku:

Snídaně: 2x kousnutí do rohlíku + cca 1dl mlíka (toto jedl 45 minut)
Svačina: 2x kousnutí do jablka
Oběd: snědl vodu z polívky a odcházel od stolu, že už má po jídle, takže následoval zase křik ~n~ a pak za půl hodiny snědl trochu br. kaše a 2x do pusy masa
Svačina: 1/2 jogurtu kostíci
Svačina 2: 1/3 banánu
Večeře: 1 plátek toast. chleba se žervé a 1 malá ředkvička (opět u toho seděl přes půl hodiny) ~Rv

Jediný, co mě trochu uklidňuje je, že denně vypije vymačkanou šťávu ze 2-4 pomerančů, tak alespoň něco.
Romcinka & V+N 27695
12.3.2011 23:16:37
Mikinko Vládík měl také kýlu a řeší se to těsně před tím než půjde do školy na jaře,tak že pro Vás za rok,nic to není:o)):-)
Romcinka & V+N 27695
12.3.2011 23:11:56
Ahojky holčičky,jak se tu máte???

Soniko vše nejlepší k těhulkovství,musí to být krásně....

JInak N.má v 5 letech 108cm a 18kg:o):-)

Krásně tancuje,dělá scénický tanec a maluje,ráda bych vložila fotku ale už nevím jak:O(
mikinka77+K+K+Filípek 28268
7.3.2011 17:04:02
Ahoj holky ~3~~3~~3~
Zase po dlouhé době nakukuji.
Já jsem pořád v práci a odpoledne a víkendy věnuji miláčkům ~s~ ~z~
Alči krásné fotky, jako vždy ~R^~s~~k~

Soniko, Tobě moc gratuluji k těhulkovství!!! ~R^~;((~x~

Dando, Tobě držím palečky, aby Ti to doktor co nejdříve povolil ~;((~;((~;((~;((

Jinak Filípek má vodní kýlu (hydrokélu). Zatím to necháváme na sledování, jestli se náhodou nevstřebá... v opačném případě je nutný zákrok ~7~
Naše pětileté míry jsou 120 cm a 20 kg.
Jak jste na tom vy??? ~;)~z~

Papa, mějte se krásně a zase nakouknu.
Soniko+Barunka+Ondrášek 32565
3.3.2011 9:48:20
Dando, tak to moc držím pěsti, ať je to co nejdřív:-) Zase ráda nakouknu:-) Pa~;((~;)
Danda*Angelička(01/06) 38176
2.3.2011 17:25:29
Soniko, já kvůli zdrav.stavu po operaci nesmím otěhotnět, čekám jen na povolení doktora ~d~ jinak bych otěhotněla hned ~t~~t~ Doufám, co nejdřív mě povolí.. ~d~~2~
28.2.2011 8:02:10
Dando díky:-)Tak doufám, že to holky taky brzo doženou, pokud teda mají ještě další děti v plánu. Pokud už se snaží, držím pěstičky. Nám to trvalo asi půl roku. Krásné ráno:-)~;((
Danda*Angelička(01/06) 38176
26.2.2011 22:37:02
Soniko, gratuluju k těhotenství....~R^~~;((

Nejsi poslední, které dítě nemá sourozence...stále je Angelička jedináček ~:( pak je Daník od Katky a další nevím ~5~
25.2.2011 20:21:39
Ahojky holky, tak vás moc zdravím a jen bych chtěla oznámit, že Bája bude mít konečně sourozence... nevím kolik ledňáčků tady ještě sourozence nemá, mám takový pocit, že patříme mezi ty poslední, co?
Termín máme 3.9. takže se ještě načekáme, ale věřím, že nejhorší období máme snad zasebou. Tak pa a zase občas mrknu:-)~y~
KamiŠ+2 48179
3.2.2011 17:47:25
AHoj!!

Alčo, tak jste to rozdělili tentokrát? ;-) ~R^¨

U nás byla společná oslava a dobře, že tak, protože pořád stonáme a byl problém i s tou jednou ~:(
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2216  [Dalších 2156 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.