| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 2216  [Dalších 2166 >>]
Danda*Angelička(01/06) 38176
2.5.2011 22:03:24
Jejda,to mě velmi mrzí, upřímnou soustrast ~n~ Drž se...~;(( ~x~

Miki, woow Filipek je šikovnej na sport, vidím, že hoooodně sportovně nadanej, klobouk dolů ~R^ ~;) Jinak krásné fotky ~R^
mikinka77+K+K+Filípek 28268
2.5.2011 19:34:51
Alči, tak to je mi hrozně moc líto!!!! ~n~ Upřímnou soustrast!
Věřím, že jsi z toho na dně a přeju Tobě i Tvé mamince hodně moc síly!! Drž se! ~;((
Alč@ 29602
2.5.2011 18:11:50
Mikinko děkuji, dlouho jsem tu nebyla.
Bohužel tatínek zemřel. Jsem z toho totálně na dně. Bylo mu 56.let.
šlo to rychle a nedalo se nic dělat. Byl vážně nemocný.

omlouvám se, ale nemám sílu na nic jiného reagovat.
tento týden nás čeká rozpytl na paloučku.

Pořád to nemůžu vstřebat, pochopit, uvěřit
1.5.2011 19:59:25
jasně že ... v červeno-modro-bílé šále ~t~~8~
1.5.2011 19:57:29
Ahoooj holky ~3~~3~~3~

Tak zase zdravím po delší době ~3~
Koukám na pětileté míry a to jsou tedy rozdíly ~t~
Filípek by měl mít podle toho jak dlabe, aspoň o pět kilo víc, ale on to všechno vysportuje ~t~
Kačí, to toho Daník fakt moc nesní ~d~ Filípek tohle sní tak během dvou hodin .. to je zase hrozná žíravinka a je mu úplně jedno, co dostane na talíř nebo do ruky. Fakt není jídlo, které by nesnědl. A všechno ještě tak strašně chválíííí ~6~~t~~t~ Ale každé dítě je jiné... ~w~~;)

Jinak já pořád v práci, odpoledne kroužky, učení, hraní, sportování nebo nějaké akce... takže se nenudíme ~R^:-) Už si to vůbec neumím představit být doma. V práci mě to hrozně baví, jsou tam super lidičky, takže už se zase těším zítra do práce ~g~~t~

Filípek přešel ze 16" kola na 20". Trošku jsem se bála kvůli brzdám, ale super. Zvládá i přehazovačku ~R^ Na bruslích jezdí jak drak, já mám co dělat, abych ho dohnala ~y~ No a vše má v černo-žluté barvě, protože je neskutečný fanoušek do hokeje ~t~
Momentálně teda chodí v černo-modro-bílé šále a s vlajkou v ruce ~t~

Alči, je mi moc líto, že máš starosti s tatínkem! Moc držím palečky, aby bylo brzy vše v pořádku!!! ~;((~;((~;((~8~

Dando, o té pubertě slyším prvně. To je tedy mazec ~d~

Tak tady je pár aktuálních foteček ~s~ Trošku vytapetuji ~:-D

Soniko+Barunka+Ondrášek 32565
26.4.2011 9:50:00
Dando, termín mám 3/9. Tak uvidíme, jak to klapne:-)
Jinak to jsou teda věci s tou pubertou... to jsem ještě neslyšela..~8~
Danda*Angelička(01/06) 38176
18.4.2011 20:31:24
Soniko, děkuji :-) A kdy máš termín porodu?

Jinak moje dcera má při 5 ti leté prohlídce 116cm a 21kg, ale už od loňského roku má předčasnou pubertu ~a~ U ní jsem zjistila na itimním místečku pár chloupku ~8~ Byly jsme s ním na endokrinologii, přošly jsme veškeré vyšetření a výsledek zatím negativní, ale ledviny má už zralou k pubertě ~d~ Obávám se, že může u ní přicházet velmi brzy menstruace ~8~
Soniko+Barunka+Ondrášek 32565
7.4.2011 16:41:16
Ahojky, díky za gratulace:-)
Jinak Baruš v 5 letech měřila 107 cm a váha 14,5kg.
Je to náš hubeňour:-)) Ale teda cpe se dost:-) Takže mám radost, že má nejspíš spalování po tatínkovi a nebude muset řešit co jíst, jako já:-))) No já momentálně moc neřeším, protože jsem na sucharech:-(( Od včera mám střevní chřipku či co, jeden den teploty, dnes už teda bez teplot, ale zatím ani černé uhlí ani smecta nezabírá:-(( Chudák mimčo, to si to fakt semnou užije...ať žije pestrá strava v těhotenství...~8~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
6.4.2011 11:17:03
ahoj holky,
tak u nas noveho je to, ze dneska nas Krystofek Jan ma 2 roky. Ach jo, jak to leti...

Jinak MAty ma na 5 lete 122 cm a 26 kg,ale je jak lunt. No velky je az az teda. Kupujeme mu veci uz 128 velikost. A kikisek ma velikost 86 jen a to ma 2 roky :-D.....
Alč@ 29602
31.3.2011 19:27:57
ahoj holky, nakukuji.
nějak máme fofr a hlavně starosti.

mám tatínka ve velmi vážném stavu v nemocnici.
už měsíc za ním lítám jak jen to jde do Krče do IKEu.
Převezli ho sem z Teplic.

Soniko gratulace k těhotenství.

Dančo teda to toho opravdu moc nesní.
ale, hlavně že prospívá.

Romčo ahoj. holka musíme se sejít až bude lépe.

[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 2216  [Dalších 2166 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.