Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
modrej obláček | 21863 |
7.5.2012 10:41:56
Čau ženy,
tak jsem se sem konečně nalogovala pod svým jménem a ne pod nickem (cimoril), takže si mě nepleťte:DDD Copak děláte v tomhle hnusným počasí? Už aby zas vykouklo slunce a mohlo se pořádně někam ven. Já jsem dneska celej den v práci Děti jsou u mojí mamky. U nás doma dobrý, měli jsme teď víkend bez dětí, tak jsme si ho užili dosytosti Já už třetí tejden "hubnu", tak se snažím hejbat, nasadím ráno krokoměr a hlídám si, abych hodně chodila, no, po dnešku v kanclu to nebude asi nic moc, asi to tu začnu obíhat dokolečka |
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
14.3.2012 13:10:36
Ahojky Deny,
Fááájn, takže asi nic neprošvihnem :o)) Bo Matěj byl letos tak máálo ve školce, že nad tím asi až moc přemýšlím... |
Denyna | 14851 |
12.3.2012 15:46:19
AHoj,
Naxi, to koukám teda, taková blbá zlomenina:( Chůdě statečný. Do školy se taky nijak extra nepřipravujeme, Kamilku baví ty různé zábavné hádanky a úkoly, tak děláme to, v Levných knihách toho naštěstí mají hromady. Okolí vybírá aktovky, tak to je jediné, na co jsem zatím jedním okem koukla, ale nijak mě to nebere. Myslím, že daleko pečlivěji budu vybírat, co si Kami vezme na sebe a čím naplním kornout |
12.3.2012 11:36:37
....abych ho nemusela živit.. K roku 2013 ho vyrazili (neprodloužili smlouvu) z práce.Jediný co mě může zachránit, že se zase ožení, tím ze mě spadne vyživovací povinnost .Nabral si nesmyslný půjčky.Prodává i byt..
Zlomeninu zvládnul (dle mého skromného názoru) fakt dobře, spíš těžce nese rehabilitaci, že ho to bolí.On tu ruku prostě nepoužívá. |
Cimoril | 120305 |
12.3.2012 11:04:50
Ke zlomenině, fuj, nekomentuju, nechci vrhnout takhle dopoledne
Chudák malej, to muselo bejt šílený |
Cimoril | 120305 |
12.3.2012 11:04:01
Naxi,
proč potřebuješ, aby se oženil? |
9.3.2012 23:08:29
Jupííí žije to tu
Ahoooj... Hele tomu jsem ani já nevěřila a bylo mi to taky popisováno... byla jsem v práci a hlídali naši, takže máma byla zrala na AD a polstrovanou místnůstku. Jak je ta stará klasická palanda s těma kruhama jako schody, tak dole v šuplíku mají u našich hračky ... Matěj si hrál na provazochodce, řampnul sebou a když vstal měl ruku ohnutou obráceně.Zlomenina byla otevřená těsně pod kůží.Dělalo se zle i mámě a to je zdravotní sestra. Strávil na Bulovce cca 9 dní a po tuším 5ti týdnech mu vyndali drátky.Měl prsty uplně modrý a necítil nic od dlaně asi do nového roku, postupně se to lepší. Ani v tom nejhorším snu by mě nenapadlo, jak může zlomenina skončit... Peťule, stěhování si vybíráme taktéž v tu nejhorší dobu.. já ve zkušebce, přítel na cvičení.. AD přítel .. jsem úspěšně rozvedená po skoro dvouletém teroru, byt se konečně prodává a mezi ex a mnou je už klid, každý z nás už někoho má, jen potřebuju aby se oženil :o))))) Vici, co je lateralitě ? Aktuálně máme neštovice, Kuba měl naprosto klidnej průběh, kterej ani nestál za řeč, zato Matěj mi tu blouzní a neda se srazit horečka po 39,5.Má neštovice všude, v puse, v krku, na chodidlech, dlaních, rtech i víčkách.. tak sem si sedla kk netu asi bude bezesná noc.. Mihu jinak fotka kluků s bílou barvou po telce a celkově po obýváku frčí po internetu jako divá :oD (tuším teda že byla tvoje :))))) |
Cimoril | 120305 |
5.3.2012 8:44:01
Ahoj holky!
Naxi, ježiš, co dělal?? Přípravy do školy - nějak extra se o to nesnažím, Elis mě ale už na školu cvičí Napíše už skoro všechno (tiskacím, psacím neumí, ale když ho vidí, tak ho opíše a i ty písmenka pozná), kratší slova přečte. Slova už umí hláskovat, připravují se docela ve školce. Jejich paní učitelka je i spec pedagožka, takže je pozoruje a dává rady:)) My jsme se v pátek dostěhovávali do novýho bytu v centru města, doteď jsme byli cca 10 min. autem za městěm. Teď jsme 1 min pěšky od mojí mamky, 5 minut pěšky od Eli školy, 15 min. pěšky od školky a 3 min. od mojí práce, tak jsem ráááda Do stěhování jsou obě děti nemocný, takže to válčíme nějak s babičkama, hrůza, už třetí tejden. Já od pátku rýmu, kašel, dostala jsem MS, takže stěhování byla ňamka, ale už jsme z nejhoršího venku. A co u vás? |
Ptáčková | 6626 |
26.2.2012 16:47:08
Ahoj!
Naxi, to je můj zlý sen, takový úraz. Co se stalo? U nás probíhá příprava do školy po zkušenostech s Tobiášem poměrně intenzivně, Vilém ještě o Vánocích neříkal R a Ř, od září chodíme na logopedii, teď o říká úplně přepychově, on je dost uvědomělý. Už i něco píše a pozná písmenka, ale tak v normě. Akorát tím,že je levák, tak má jiný úchop a já nevím, co s tím. Ale u zápisu byla Tobíkova specpedka, tak k ní tenhle týden jdeme, abychom dostali nějaké cviky. Ale v zásadě denně 10 min jakési přípravy máme. Aspoň nebude v září dporovat úkolům a i ho to baví - sám se o to hlásí. Mějte se krásně |
vicinka | 24505 |
25.2.2012 21:55:40
Ahoj,
teda Naxii to je radost. Co dělal proboha? My se do školy nechystáme zatím nijak. Danču ještě čeká PPP kvůli nejspíš zkřížené lateralitě, takže uvidíme, jak to dopadne. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.