Přidat odpověď
Jupííí žije to tu
Ahoooj...
Hele tomu jsem ani já nevěřila a bylo mi to taky popisováno... byla jsem v práci a hlídali naši, takže máma byla zrala na AD a polstrovanou místnůstku.
Jak je ta stará klasická palanda s těma kruhama jako schody, tak dole v šuplíku mají u našich hračky ... Matěj si hrál na provazochodce, řampnul sebou a když vstal měl ruku ohnutou obráceně.Zlomenina byla otevřená těsně pod kůží.Dělalo se zle i mámě a to je zdravotní sestra.
Strávil na Bulovce cca 9 dní a po tuším 5ti týdnech mu vyndali drátky.Měl prsty uplně modrý a necítil nic od dlaně asi do nového roku, postupně se to lepší.
Ani v tom nejhorším snu by mě nenapadlo, jak může zlomenina skončit...
Peťule, stěhování si vybíráme taktéž v tu nejhorší dobu.. já ve zkušebce, přítel na cvičení..
AD přítel .. jsem úspěšně rozvedená po skoro dvouletém teroru, byt se konečně prodává a mezi ex a mnou je už klid, každý z nás už někoho má, jen potřebuju aby se oženil :o)))))
Vici, co je lateralitě ?
Aktuálně máme neštovice, Kuba měl naprosto klidnej průběh, kterej ani nestál za řeč, zato Matěj mi tu blouzní a neda se srazit horečka po 39,5.Má neštovice všude, v puse, v krku, na chodidlech, dlaních, rtech i víčkách.. tak sem si sedla kk netu asi bude bezesná noc..
Mihu jinak fotka kluků s bílou barvou po telce a celkově po obýváku frčí po internetu jako divá :oD (tuším teda že byla tvoje :)))))
Předchozí