Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
16.3.2010 12:20:26
Shedi, tak to drzim moc palce, at te uz zadna zdravotni komplikace nepotka Ona ti to mala vynahradi
Ja byla vcera na pohovoru. Opet mi otrnulo, jelikoz Sabi nebyla od ledna nemocna - tuk, tuk , takze se poohlizim po nejake praci na 15-20h tydne. Uvidime, i kdyz jsem si zvykla na veeeeelkou svobodu ted a free time Druhe mimi se tak oddaluje na stopro na pristi rok. Fatk nevim, jestli se k nemu dohrabu. Asi az zacne horet a budu mit pul roku pred 40 |
Shedi | 12342 |
16.3.2010 12:03:46
Ahoj
Peťulákovi moc držím palce Jinak já jsem dle výčtu chorob a seznamu léků spíš před smrtí než před porodem Když už jsem dobrala všechny ty utrogestany a jiný srágory, dostala jsem postupně dalších pět pilulí na všechno možný Kromě vysokého tlaku a opět pomalu se ucpávajících žil se přidala bronchitida, které se zbavuji už měsíc dvojema antibiotikama a od toho kašle mi tvrdne břicho jako vzteklý... k tomu se mi od 27tt. rozestupuje stydká spona, takže každý krok je pro mě jako bych šla po střepech... a do toho mě minulý týden v noci odvezla sanitka s akutní gastritidou, kdy jsem už zvracela krev... já totiž prozvracela zatím celé těhotenství a měla jsem už hrozně oteklý jícen, nemohla jsem už polykat a prostě mi tam něco popraskalo, takže krve jak z vola... no a aby toho nebylo málo, tak mi ve žlučníku našli sludge (tzv. žlučníkové bláto) a písek, takže mám drastickou dietu, protože mi nemůžou s tím žlučníkem vlastně nic moc dělat, dokud neporodím No a Kačenka je opět koncem pánevním, takže pokud se to nezmění, tak znovu císař, což mě fáááákt ohromně těší Jen doufám, že se nebude historie opakovat s těma kyčlema, to by už asi bylo fakt trochu moc... |
Peťulák&Luky&Listopaďátko | 105841 |
15.3.2010 16:05:56
Díky moc, už to je hold pryč, ale vratila jsem se ted od mudr, a jsem uplne v pohode, na kyretaz nemusim, vse je uz ciste, takze nechame jen projit jeden mesicni cyklus, radsi, at se to uplne srovna a hlavne bych to ted mela cele rozhozene, a pak huraaaa na dalsi pokusy!!!drzte mi palecky, ale ted uz sem budu jukat pravidelne i kdyz uz nejsem tehu, jste mi chybely....maminy
|
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
15.3.2010 8:55:20
Péti, to mě moooc mrzí .. Hodně sil přeju.
Tady je adresa : http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=5804 |
14.3.2010 8:37:50
ahojky holky muzete mi prosim napsat jak se dostanu do alb?chtela bych si projit deticky jak vyrostli, kdyt jsem tu tak dlouho nebyla.....dik
|
12.3.2010 19:52:51
ahojky takže to kleslo, cili to odchazi, ted mam jen strach z ty revize...pokud nejaka musi byt, vlastne jsem nebyla ani jeste u mudr, tak v podstate kdybych si neudelala test tak bych to brala jako normalni opozdenou menstruaci, tak budu doufat ze nemusim pod narkozu, kdyz to bylo takto brzy...
na jednu stranu je mi smutno, ale na druhou jsem stastna ze to neni to mimodelozni...toho jsem se bala strasne, ted bude asi nejaka pauza a pak snad uz bude ok, uvidime, ten den rano jsem desne jecela na lukase, fakt jsem se rozervala na neho, snad to nema spojitost, pak 3h na to, to zacalo... |
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
12.3.2010 15:06:56
Zalezi jako tt jsi .... kdybys byla mene jak 6tt, tak je to jeste ok, jinak mi to prijde dost nizky.......
No ja mam zase hcg vzdycky zavratne vysoky a stejne mi to je na houby Neporadim zase nic, jen cekat, po neni daleko |
12.3.2010 14:07:59
Peťo, mě se to zdá dost málo ale může to být hodně čerstvý těhu.. Uvidíš, mačkám pěsti
|
12.3.2010 12:12:39
Ahojky,
Peťulko, držím palce.. |
12.3.2010 10:46:43
takže vysledky hcg 45, no a kolem 14 budu vedet vic........ale sestricka se moc netvarila, tak nevim, v kazdem pripade musim v po na kontrolni ultrazvuk...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.