Ahoj
Peťulákovi moc držím palce
Jinak já jsem dle výčtu chorob a seznamu léků spíš před smrtí než před porodem
Když už jsem dobrala všechny ty utrogestany a jiný srágory, dostala jsem postupně dalších pět pilulí na všechno možný
Kromě vysokého tlaku a opět pomalu se ucpávajících žil se přidala bronchitida, které se zbavuji už měsíc dvojema antibiotikama a od toho kašle mi tvrdne břicho jako vzteklý... k tomu se mi od 27tt. rozestupuje stydká spona, takže každý krok je pro mě jako bych šla po střepech... a do toho mě minulý týden v noci odvezla sanitka s akutní gastritidou, kdy jsem už zvracela krev... já totiž prozvracela zatím celé těhotenství a měla jsem už hrozně oteklý jícen, nemohla jsem už polykat a prostě mi tam něco popraskalo, takže krve jak z vola... no a aby toho nebylo málo, tak mi ve žlučníku našli sludge (tzv. žlučníkové bláto) a písek, takže mám drastickou dietu, protože mi nemůžou s tím žlučníkem vlastně nic moc dělat, dokud neporodím
No a Kačenka je opět koncem pánevním, takže pokud se to nezmění, tak znovu císař, což mě fáááákt ohromně těší
Jen doufám, že se nebude historie opakovat s těma kyčlema, to by už asi bylo fakt trochu moc...