| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 6294  [Dalších 5444 >>]
Toci 12735
25.1.2006 21:18:19
A to je v tom nákupním centru? Myslím, že jsem si tam kdysi něčeho takovýho všimla :o) A je fakt, že to mám o dost blíž :o)
To Viki zase naopak vyžaduje asistenci u nočníku :o) Resp. doprovod, ostatní už zvládá sama, včetně utření se (částečného) :o)
Luci, Ondra 24.09.03 15412
25.1.2006 20:52:50
Toci na Smichove je detsky koutek v McDonaldu, kafe maji docela dobre(ne tak drahe) a vyhrat si tam deti taky muzou a prijde mi, ze mame vetsi prehled o tom kde jsou.:-))) Ale je mi to jedno, muzeme klidne ten Clovickov, jen rikam moznosti:-)) Po vcerejsku uz budu brat jen satek.

Mirko a Lucko - slecna Ondru vedla za ruku, jenze to nejak neustala. Proste asi byla takovy zmatkar jako ja:-) Ta druha slecna co mi potom pomahala uz byla zkusenejsi, vzala Ondru na ruce a celou cestu ho nesla - no proste zlato! Dekovala jsem jim jak zbesila, krome toho mam pocit, jako kdybych ty dva od nekud znala.:-( Ale je v pohode, jen vecer trochu plakal, asi ho to stipalo.

Je to stejne cislo. Jak se ted hral na horach s klukama, tak ted porad jezdi s autama a rve na cele kolo "pozol zatacka, hrrrrrrrbrrrrrrrr, mami pozol pada most, zuch auto sjelo ze silnice" (auto pada ze stolu dolu) a ruzne. Nebo si ustele na zemi a tvrdi mi, ze je unaveny, tak ze si musi odpocinout:-)) Nebo se vozi na aute a Lukyho ze zadu tlaci. No uz se clovek s nema zasmeje. Dneska mi rekl, ze se nemam koukat, kdyz kadi:-)) Uz si hlida svoje intimno:-))))
Toci 12735
25.1.2006 18:51:24
Snad bych mohla, zatím nic nemáme :o) Domluvte se podle vás a my se buď přidáme nebo ne. Ale každopádně bych musela být po půl jedný ve školce pro Kubu... :o) Na Smíchově je taky něco?
Luci, Ondra 24.09.03 15412
25.1.2006 18:12:53
Dobre Luci, tak se uvidime v patek. Mohly bychom klidne i nekde jinde, nekde blize centru. Treba do Tramtarie, je to v pruchodu u Frantiskanskych zahrad od Jungmanky. A nebo na Smichove? To by mohla prijit i Toci, neni to tak daleko jak Clovickov, co?
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
25.1.2006 14:31:24
Jezisi, no to je hrozny!!! Luci, jak se to mohlo stat, to ta slecna byla nejaka divna, ne? Hlavne, ze se nic horsiho nestalo, ja mam z eskalatoru posvatnou hruzu....kdyz vidim ty mamci s kocarama na nich, tak se mi dela uplne zle. Ja proste s kocarem na eskalatory nevlezu. Jak je Ondrovi? Luci, ja klidne v patek dorazim, kdyz nebude moct nikdo jiny, tak se sejdeme aspon my dve, kdyz uz zase jedes pristi tyden pryc. takze v patek na 10-10.30? Prida se nekdo?
Dandulo, a my se muzem sejit pristi tyden, treba se taky nekdo prida, mne se to hodi kdykoliv krome ctvrtka.
Emma78 8067
25.1.2006 11:42:42
Luci teda ještě,že to dopadlo,jak to dopadlo,jen jsem to nějak nepochopila,ta slečna upadla s Ondrou,ona ho nesla?
Luci, Ondra 24.09.03 15412
25.1.2006 10:49:50
Ahoj holky,
tak jsem vcera byla za svagrovou na Stodulkach a jak jsme se vecer vracely, tak jsem opet prosila nekoho at mi pomuze po jezdicich schodech s Ondrou. Mlada slecna to nezvladla a i s Ondrou spadli dolu. Nastesti ma Ondra jen trochu odreny oblicej a malou bouli na hlave, slecna krome soku vypadala taky v poradku. Ja jsem byla vyplasena, letela jsem za nima na schody, Lukyho jsem nechala v kocaru pod schodama, vubec jsem zpanikarila, nastesti tam byl mlady zamilovany par, ktery mi pomohl. Kluk zastavil schody a slecna mi potom pomohla s Ondrou, potom mi pomohli vynest kocar do schodu. Na konec mi jeste pomahali strazci zakona, protoze na vystupu z podchodu nejeli schody, tak mi vynesli kocar. Doma jsem pak brecela jak zelva a zaprisahala jsem se, ze uz s detma sama metrem nejedu! A to jsem zrovna mela vcera dobrou naladu a rikala jsem si, ze su tu mozna konecne zvyknu:-( Tak to jen takove postezovani.,

Dano - gratuluji k potvrzeni!!!
Tak v patek bych mohla - jela bych bud autem a nebo bych vzala satek. Tak mi jen dejte vedet jestli by jste nekdo sel taky:-)) V pondeli jedu vlakem do Slatiny a zustanu dva tydny. Prvni vikend v unoru ma deda narozeniny a ten druhy je ples, takze abychom necestovali porad tam a zpatky:-)) Jo, nevite nektera kde by se dal koupit nejaky pekny "ohoz" na ples? Mam sice krasne plesove saty, do kterych se nevlezu:-) a krome toho k tomu kratkemu ucesu by se spise hodily kalhoty:-))

konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
25.1.2006 8:58:08
Tak vidis Toci, uz mi to tehule leze na mozek. A zacinam mit tu tehotenskou sklerozu, ale desnou. Ovsem dite jsem jeste nikde nenechala ;o].
Jinak dneska spal ve velke posteli a byl to ohromny uspech, je uz sikovny. Nespadl a spal az do 7:30, parada.
Toci 12735
24.1.2006 17:29:11
Dano, BIJE s měkkým bylo správně ;o)
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
24.1.2006 16:14:13
Se omlouyvam za ranni hrubku BIJE :o}, no to jsem ostuda...
Ja bych to taky videla na pristi tyden, krome patku, kdykoliv. Co utery? nevim jake ma byt poco, ale zjistim a navrhnu, abych nezapadal ;o].
jinak tady bylo rano jen -18 a pak kdyz jsme sloi na hodinku ven, tak jen -13. Ale stejne jsme po vcerejsku nejak unaveni, tak jsem odpadla a byla jsem rada, ze Krystufek sel spat. Ale cinknul mi budik, vzbudil me a nez jsem si natahla teplaky, uz povidal i Krystufek.
Zatim se na mimi tesi, tak uvidime...
jinak v nedeli po obede uz mel v pokoji velkou postel, tak si vymohl, ze v ni bude spat a byl tak unesen, ze vic jak hodinu v ni jen lezel, tak jsme na nej museli huknout, tak pak spal asi hodinku a ctvrt, coz je na nej malo a byl pak unaveny. Jenze jsme jeste nemeli matraci, tak spal jen na 5cm molitanu. Od vcerejska je matrace, ted se vetrala a Krystufek prosi, ze chce spat na velke posteli, ale me se nepodarilo sehnat umele prosteradlo {proti procurani}, ale ta matrace byla ve vikslajvantu. Tak z toho zatim ustrihnu pruh a dam pod nej a dneska ho dame spat tam. Tak snad bude spat dobre ;O].
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 6294  [Dalších 5444 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.