| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 6294  [Dalších 5504 >>]
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
6.2.2006 22:11:02
Toci, je to zastavka Veletrzni, tesne pred Vystavistem, jezdi tam tram 12, 17, 14...nevim, kde presne bydlis, ale pokud je to pro tebe zabijak, tak to nechame na Clovickove. Dej vedet, kdyztak na tel 606 509947.
Toci 12735
6.2.2006 21:48:45
Luci, záda jsou o dost lepší, tak to vidím dobře. Klidně můžu jet i jinam, než do človíčkova, ale nevím, kde přesně je to MC... Tedy tuším, ael autem to určitě není, jednak to mám přez celé centrum a to je dopoledne neprůstřelný a druhak nevím, jak je to tam s parkováním a bojím se, že hodně bledě. Jak se tam dá dostat MHD ovšem netuším :o(
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
6.2.2006 18:23:21
Dandulo, ach ti rodice:o))) Mne pocatecni myslenka taky nadchne = s manzelem budeme mit cas pro sebe a uzijeme se. Ale pak se stejne nevyhneme tomu, ze na prte porad myslime. Zatimco ona si na nas ani nevzpomene:o) Ja myslim, ze je to v tomhle veku vzdycky horsi pro rodice nez pro dite. My jsme pred mesicem dali k moji mame Amaiu jen na vikend a uz jsme se nemohli dockat, az ji zas budeme mit doma, zatimco ona domu jit nechtela a chtela zustat s babickou!:o))))
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
6.2.2006 17:16:49
Ahoj holky, tak mam prijela vporadku. A hned mi chce ukrast Krystufka a uz ho zbuntovala a chce jet vagonkem. Tak ve ctvrtek si ho odveze a az v sobotu 18 !!!!! mi ho priveze na otocku na Hlavak v Praze a zase pojede domu.
Dela to pry pro me, at si odpocinu, je to fajn, ale uz ted mi chybi. Zase je fakt, ze se aspon vyspim a oddachnu si. A Krystufkovi odlouceni taky prospeje ;o]. Je to vychovne a mama potrebuje spolecnost a dokud je mobilni sama, tak je to fajn.
Musim si je oba uzit, pak budu truchlit, bude mi na to stacit cas do patku po obidku :o{.
Holky, jak takove odcizeni zvladate? prvni myslenka me nadchla, neb jsem fakt unavena, ale ted uz bych ho radsi nepustila. Ale nemuzu mu slapnout do usmevu. On se tesi na vlak a ani si nevzpomene a my s tatou tu budeme jako prevarene ryby ;o]. Ty deti ...
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
6.2.2006 16:44:50
dnesni vysledky moci byly OK
dalsi kontrola ve ctvrtek
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
6.2.2006 15:17:41
Petule, taky jsem koukala, co to tam je za dvojcata, nez jsem si precetla prispevek. Kluci jsou k sezrani!!!

Dandulo, tak co, jak ti je? A co tchyne, uz prijela?

Toci, co zada? Vidis to zitra na sraz? A co bys rikala MC Janovskeho misto Clovickova? jak to mas s dopravou? My jsme tam zacaly kazdy tyden v pondeli chodit (to je to MC, co zalozila Monika s Marii, Maxem a Stellou). Je to tam super, chodi tam i druha Monika odsud (s Petruskou).

Ivco, co Anetka, uz mate nejake vysledky? Ja jsem jako mala mela take neustale nejaky nalez v moci a az do puberty jsem chodila na nefrologii na kontroly. Doufam, ze bude vse v poradku! Urcite dej zpravu.


konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
6.2.2006 9:01:04
Petule, kluci jsou fakt jako pres kopirak, az kdyz holky vys psaly, tak mi doslo ze to neni Jindrajs, ale oba :o].
Krystof si chce vzit jednoho domu, kdyz mas pry dva :o].
Ano, ptala jsem se na ulz miminek, dekuji za odpoved. Ja mela driv problemy s ledvinami, ale nikdo se me na to neptal, tak jsem nehlasila.
Emma78 8067
5.2.2006 8:05:42
Ahoj holky,

pe´to než jsem se dala do čtení,taky jsem přemýšlela,kdo u Vás v rodině může mít dvojčata:o),spícího Jindříška teda závidím,jsem zvědavá na naše druhé mrně,ovšem myslím,že horší,než to bylo s Leničkou první tři měsíce to být nemůže a hlavně ať je prcek zdravej;o).

CO se týče těch ledvin,tak na ten UTZ posílají jen míma s nějakým zatížením v rodině,případně,když zače mít matka v těhu problémy,takže my taky nebyli.

Ivo to s tou močí v krvi je nemilý,držím palce ať je to v pohodě,kolegyně v práci měly s dcerou podobnou radost a taky více méně náhodně objevila dr. v moči krev(aniž by malá měla problémy),někdy kolem 1,5 a přesto,že je jí teď 14,tak lítají do dnes na kontrolu na nefrologii(nevím jestli to oddělení píšu spávně),protože krev se jí v moči sem tam objeví,aniž by měla problémy nebo cokoliv zjistili,ale apoň ji hlídají kdyby něco. Tak ať u Vás na něco přijdou a přeléčí to.

Jinak u nás nic nového,zítra jdu na tripltesty,tak snad bude vše v pohodě,Léňa se teď drží a je zdravá,já taky(před měsícem jsem si užívala pořádnej gynekologickej zánět,v těhu s Lenkou se mi to naštěstí vyhnulo).

A řikládám jednu fotečku z maškarního minulý víkend:

Toci 12735
4.2.2006 10:00:59
Teda Peťulo, kluci jsou naprosto jak přez kopírák... kam se na ně hrabou jednovaječný dvojčata :o)

Na UTZ ledvin jsemnebyla ani s jedním dítětem, ale třeba je to novinka. Asi by víc řekly holky, co rodily teď...

V úterý bych mohla, jen nevím, jestli se do tý doby dám dokupy - už víc než týden mě bolí záda a stále se to zhoršuje a putuje to (teď už mě bolí celý hrudník, že se ani nemůžu zhluboka nadechnout). Ale pokud to jen trochu půjde, jsem pro srazík :o)
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
3.2.2006 22:22:23
já to teda holky pochopila tak, že se Dana ptá na UTZ miminčích ledvin po porodu

to je hezký, jak si z toho každý vzal něco jiného :-):-)

Lucko s Amaiou, to je divný, já u prvního těhotenství nahlásila do průkazky potíže s ledvinama v dětství a sledovali mne a hlídalo se to - musela jsem docházet na dlouhodobé testy ke specialistovi, třeba jsem sbírala moč za 24 hodin a tak; jo a měla jsem neslanou dietu a třeba jsem nesměla polívky. Teď jsem to preventivně zatloukla, aby mne neotravovali lítáním po doktorech, jídelníček si hlídám sama.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 6294  [Dalších 5504 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.