| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6294  [Dalších 6224 >>]
Nadik1 78179
18.11.2010 21:46:34
opět nakukuji. Už jsem si říkala, že sem nikdo nechodí, tak jsem přestala jukat. A najednou ~e~..... a pár příspěvků zde, tak zkusím zda se ke mě někdo přidá.
Jak si vedou zářiáčci ve škole? My máme školku a odklad dělá Tomovi opravdu dobře. Hodně se zlepšil v jemné motorice ~6~, chodí na výtvarný kroužek a na angličtinu. Mluvení je také lepší než to bývalo a básničky a písničky co se učí ve školce začal přímo sypat z rukávu ~5~. Tak doufám, že to tak půjde dál a náš mladej se snad začne těšit i do té školy.~z~
~3~
Věra, Elinka a Tom 10852
21.10.2010 11:21:41
Ahoj všichni přihlížející ~:-D
venku je krásně, sice chladno, ale na procházky ideální. Eliška dostala pro změnu mononukleózu. Tak brouzdám po internetu, lovím dietní tipy... to nebude zas takový problém. Ale omezení fyzických aktivit mě moc mrzí.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Věra, Elinka a Tom 10852
6.10.2010 15:11:29
No, děvčata, moc Vás zdravím. Koukala jsem, že na Rodince umožnili snadnější přístup k archívním diskuzím. Na první kliknutí jsem se dostala k listopadu 2003 a až mě píchlo u srdce!!! Takové starosti: nespí, nejí, nespím já, píchnutí oušek... jsou to krásný vzpomínky, ne?
Jinak tedy opožděně přeji všem co vkročili do první třídy, ať jim vydrží elán /pokud nějaký mají, ale prvňáci asi jo, mám aspoň ten pocit/ a ať mají co nejlepší pedagody. Musím se pochlubit, že naše učitelka je asi "nepravá", protože takovou trpělivou, laskavou a zároveň respekt budící kantorku snad naklonovali z nějaké příručky. Tak mám velkou radost.
A také dodatečně všem sedmičkovým dětem všechno nejlepší, hlavně co nejpevnější zdraví!!!
Právě jsem si přivedla Elišku ze školy s devětatřicítkou... vzali jsme to přes dr. a máme spálovou angínu. Ach jo.
Mějte se moc krásně a také slibuji častější náhled!!!
Emma78 8067
23.9.2010 21:50:01
AHoj holky,

taky se přidávám opožděně s přáním prvňáčkům ať se jim ve škole líbí a daří se jim.

U nás to je už druhá třída, takže Lenička je mazák:-), i když třídní na ně najela hned od toho prvního půl týdne docela krutým způsobem, mám tak nějak pocit, že po nich chce najednou strašně moc samostatnosti, proti první třídě,ale tak jen ať si dětičky zvykají, že:-).

Větší strach jsem měla z návratu naší druhorozené do školky, ale taky se hodně posunula,loni to brala jako nutné zlo a například nechtěla nic tvořit, malovat apod., letos má pořád něco na výstavce a občas i odpoledne hlásí, že si chtěla ještě hrát:-). Taky letos nacvičuje s dětma taneček na hody, což je opravdu pokrok,protože dlouho byla pravý opak své extrovertní ségry,ale už se otrkala, no dělají mi holčičky jen radost:-).

Léňa půlku prázdnin s korzetem zvládla v pohodě, naštěstí jí ho 3. srpna sundali a od té doby je bez omezení, všechno se dobře spravilo, doufám,že se trošku poučila a dá teď na sebe větší pozor.

Tenhle víkend tu máme hody,tak pokud sem někdo napíšete:-),tak třeba i přihodím fotky.

Mějte se všichni hezky a pořádně ty 7. narozeniny oslavte.
Peťula + Honzík 09/03
  • 
5.9.2010 17:02:52
Ahojda, já tu nebyla tak dlouho, že už ani neznám přístupy :)

My vykročili taky prvního září do školních lavic a škola se jeví zatím suprově. Dětí tu je 18 - 10 kluků a 8 holčiček a ještě má paní učitelka k ruce asistentku. Rozvrh teda mi přijde celkem dost nabuchaný, 2x týdně mají 4 hodiny a 3x týdně 5 hodin, je to teda kvůli angličtině s rodilákem, kterou letos dětem naložili. Ale rodičovstvo si to tak přálo, snad to k něčemu bude.

V červnu jsme byli s Honzíkem na žádost ředitelky z MŠ v PPP poradně kvůli vyšetření školní zralosti, máme tam nějaké znaky lehké mozkové dysfunkce, osobně to odhaduju na disgrafii + tam je poznámka o snížené schopnosti koncentrace. Ale mají tam ve škole i nově nějakou fajn spešl pedagožku přes tyhlety dis..., s třídní jsem o tom už mluvila když jsem jí dávala zprávu z poradny a všichni jsou až neskutečně vstřícní.

Tak všem ostatním "potrefeným" taky 3x tfuj, ať to dobře našlápnete :)
Nadik1 78179
1.9.2010 13:44:59
a já se k Renče s přáním přidávám ~x~. Nás to čeká až za rok.
Renca a 2 34362
31.8.2010 19:33:11
Ahojky maminky...

Přeji všem dětičkám veselé a šťastné vykročení do školních let, ať se jim pořád daří a cítí se ve škole dobře a příjemně.

~s~~s~
Renca a 2 34362
13.6.2010 11:25:52
Ahojky Nadi,

to jste s Tomíken nyní v lázních a nebo již jste doma??
A jak je natom Tomík se zdravím?? Doufám, že již dobře..

Jinak mi byli 9.6 na první třídní schůzce ve škole a věř, že Vám nic neuteče ~6~~z~

Seznam potřeb je dost veliký, něco z toho teda již máme ale jsou věci co by mne ani nenapadlo, že budou potřebovat ~j~

Tomík si vyhraje ještě ve školce, všechno dožene a příští rok se mu bude do školy chtít a bude se i těšit...~R^

To je počasí,co? Nejdřív horka a teďka budeme asi zase mrznout....~a~

Tak přejeme krásnou neděli

Nadik1 78179
11.6.2010 21:58:27
Ahojky všem po dlouhé době.
Já dřív nakukovala, ale taky jsem tu byla sama, tak jsem ani nepsala. No a jen jsme odjeli do lázní, tak se to tu rozjelo. Renčo, tak je fajn, že vám škola i školka vyšli. Tomča má tedy odklad, ale ani já nelituju. Na školu ještě fakt nemá, nechce tam chodit, chce školku a i dle psycholožky je "nevyhrátej". Holt se snaží dohnat vše co za těch 5 let nemohl nebo na to prostě nestačil. Teď máme rok na to, že ho začneme připravovat na školu, aby se tam začal taky těšit.
Renca a 2 34362
7.6.2010 19:28:15
Ahoj,

hmmm tak je pondělí a asi se dám na jasnovědeckou dáhu..dobře jsem psala, že najdu zde svůj příspěvěk jako poslední...~z~

Tak doufám, že se tu někdo ukáže...

Zatím páček ~R^~3~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6294  [Dalších 6224 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.