| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 6294  [Dalších 5764 >>]
Janijaja 19205
28.5.2006 15:32:22
Ahoj holky, ja mam taky narozky a svatek v jednom mesici a je to fakt, ze me vzdycky mrzelo, jak to rychle utece a pak aby se clovek cely rok zase jenom tesil :-) Jeste ze jsou jeste vanoce :-) Diky Katko, za prani. Jak tady se to vubec neslavi, ja uplne zapomnela, ze neco takoveho mam :-)
Kacenka ma druhy zub!!!
A Honzik uz chodi na nocnik i ve dne. Jeste teda mame obcas nejakou nehodu, ale uz plinky vubec nedavame. V pondeli jsme konecne byli na nasem prvnim tetanu a ted mi tady hicuje jako kaminka.... ach jo.
Mirko blahoprejeme ke Katerine - to uz jich tu bude hodne, ale ono je to opravdu pekne jmeno!!!! A davej na sebe pozor!!!
A vy ostatni tehule taky!!!
Lucko, doufam, ze Lukkymu uz je lepe!!!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
26.5.2006 8:08:49
Ahoj Katulo, nepohrdnu nicim, uz mne nakupovaci horecka presla. Beru co kde dostanu a pak se vrhnu, pri potrebe do sekacu. Budu mit dost utraceni, az male budou 2 roky a bue si vybirat jako Krystufek {doufam, ze bude fanda do auticek a mam to z krku :o]}.
Tak ja neco vemu. Ve stredu si jeste napiseme, jak to vidite, babulky.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
26.5.2006 8:06:51
Ahoj babulky,
tak jsme vcera byli u pani doktor. Brala Lukymu krev, a zjistili ze ma nejaky zanet v telicku. Jen rikala, ze nevim presne kde, bud v krku a nebo v mocovych cestach. Takze dostal opet antibiotika Subamed - je to jak na dychaci cesty tak i na mocove. Tak uvidime. Dneska uz je bez teplotek. Dani Lukymu jsem zabal udelala hned ve stredu vecer - tu noc byl bez teplot, ale ve cvrtek uz mel zase teplotky. Antoibiotika bereme do nedele, pak v pondeli na kontrolu, ve stredu snad na moc - tak snad to v ten ctvrtek vyjde a budeme moci dorazit, jen nevim Katko jak to budu stihat - bud dorazim na devatou a nebo potom az na jedenactou, ale to bych tam potom s detma zustala dele. Jinak se k nam mozna prida moje sousedka, ma 20mesicniho chlapecka Danecka.
Katka... 7968
25.5.2006 16:16:45
Mirko, gratuluju k holčičce! A moc to s Danou nepřehánějte s těmi aktivitami a opatrujte se, relaxujte a ták. :)
Čtvrtek plánuju, snad se do té doby nic nesemele, co by ohrozilo naši účast. Chtěla bych opravdu dorazit brzy, takže Luci budu ráda za company!
Dano, ještě mám jedno malé růžové body - nic světoborného, tak jestli nepohrdneš... A je mi fukejs, co přineseš, třeba nic! :) Budou tam jen malí kluci a Klára, školáci v sobotu brzy ráno odlétají do teplých krajin.
Janouche, vše nejlepší k včerejšímu svátku!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
25.5.2006 15:52:59
Jo, jo Mirco, vim o cem mluvis, mama svatek i narozky v zari, jen jsem netusila, ze Krystofovi jsem to take udelala a Karolinka snad nebude mit narozeniny stejny den, jako Krystufek. budu ji v sobe drzet zuby nechty ;o].
Fuj, tady je dneska hnusne. Rano to vypadalo na slunickovy den, dala jsem se do uklidu a prani v 9 jsme meli s Krystufkem vsechno hotovo a ejhle, venku kaboneni. Sli jsme na 2 hodinky an vychazku a zmokli jsme, nakonci uz jsem Krystufka nesla a pekne me boli brisko, to uz druhy den, i kduz po ob idku odpocivam. Asi uz nemuzu delat nejake veci s Krystufkem, jako driv....ze bych byla tehotna? :o]Mirco, kolik jsi od zacatku pribrala?
Mne dneska nejak vydesil mail z rodinky, ze ted bych mela tak tydne nabirat 0.5kg, to bych do porodu byla jako sud!!!! Zatim mam nejakych 6 az 7 kilicek navrh a rikam si, no je to holcicka, tak snad to se 2 pak rychle shodim a fakt nejim tak jako u Krystufka, to jsem jedla porad. Ted uz mne boli zebra, kdyz si sednu i na wc a nemzu curat v lese na cupacku. Mozna vam to prijde smesne, ale ja takhle chodim dost na wc, kdyz jsme cele dny venku a ted to mam problematicke a na stojaka jako chlap to neumim ;o].
No a za tyden a kousicek jedeme na tyden autem do te Italosky {pisu Italie, ale jedem zase kolecko, Rakousko, Svycarsko, mozna Francie, nejake Alpy a pak Italie a domu}. uz to chci mit za sebou, tesim se tam, ale to jezdeni v aute mne moc nelaka ;o{. Jsem nejaka ufrflana.
Takze nikdo jiny se k nam na 1.6. neprida do ZOO? Jdeme jen ve 3? Kato, tak co mam vzit detem? ovoce, sladkost, neco???? UUUU
Emma78 8067
25.5.2006 8:40:11
Všechny zdravím,

Dančo nejsme moc originální,budeme mít Kateřinu,hodně čáru přes rozpočet nám udělala TP,protože většina jmen co se nám společně líbila byla v červenci nebo srpnu a já jsem jako malá nesnášela,že mám svátek i narozky v jednom měsíci,tak jsem to nechtěla udělat svým dětem;o). I když teď je mi to samozřejmě už putna.
Emma78 8067
25.5.2006 8:37:59
Všechny zdravím,

Dančo nejsme moc originální,budeme mít Kateřinu,hodně čáru přes rozpočet nám udělala TP,protože většina jmen co se nám společně líbila byla v červenci nebo srpnu a já jsem jako malá nesnášela,že mám svátek i narozky v jednom měsíci,tak jsem to nechtěla udělat svým dětem;o). I když teď je mi to samozřejmě už putna.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
24.5.2006 16:04:18
Mirko, tak hlavne, ze je vse ok, drzime palecek! A jaka jmena jsou na programu dne pro druhou holcicku?
Lucildo, ty teploty by mohly mit spojitost s usima. To kdyz se prorezavaji zoubky, tezko se to pozna a takhle my zjistili zanet stredniho ucha u Krystufka, ze mu nic nebylo, jen zuby a v noci hajcoval.
Sahni mu na ucho, ztlac a kdyz bude skubat hlavou nebo plakat, ej to jasne. Budes muset na usni, kdyz ma uz teploty malo co pomuze. Ale zkus nakapat do ouska propilisove kapicky a dat teply obklad, tak na 20 minutek. Treba to rozezenes.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
24.5.2006 13:00:27
Ahoj MIrko,
tak gratuluji k druhe holcicce!!!!! Jinak ti verim, ze to muselo byt vesele:-( Hlavne at si v poradku a miminko donosis v klidu tak jak mas!!! Pekne odpocivej a davej na sebe pozor!!

U nas je taky veselo - Luky ma teploty uz od pondelka - v noci pekne hicuje, takze jsem ted dve noci poradne nespala, jak jsem se snazila o to, aby mu ta teplota trochu klesla. To u Ondry neznam - vetsinou mu okamzite zabere cipek a pak celou noc klidne prospi. Vlastne ani nevime z ceho ty teploty ma, protoze jinak mu nic neni, pokud mu potrvaji do zitrka tak pujdeme na CRP. Ale jinak mu lezou zuby - tezko rict co - jestli trojky nebo ctyrky - ma tam silene mezery, ale Dr. rikala, ze to by nebyly tak vysoke teploty.

Musim pochvalit Ondru - dneska mi pomahal zase utirat nadobi, docela ho to bavi:-)) Tak uz mu to asi zustane:-)) Vcera si sam malym rucnim vysavacem vysaval pokoj - protoze tam pry byl "binec jak v tanku" :-))) Je to sranda, jak pouziva me vyrazy a jak vi kdy je pouzit! :-))
Emma78 8067
24.5.2006 11:26:14
Ahoj holky,

taky zdravím mihnuvší se:o) Peťulu,

my jsme měli veselý pátek,ráno jsem se vzbudila s křečema a vzhledem k těhu zácpě jsem to přičítala ke střevním pochodům,nic méně mě začalo dost pobolívat v podbřišku,a pak jsem lehce zakrvácela,takže jsme provedli nácvik jízdy do porodnice. Bříško mi tvrdlo v pravidelných intervalech(do toho dne vůbec),tak už jsem si říkala,že snad budeme mít nedonošeňátko,ale nakonec po všech vyšetřeních je všechno v pořádku,ani se neotvírám ani se čípek nezkracuje,jen prý už nemám moc běhat;o) apod.,no já jsem to dva dny před tím docela přešvihla,dobíhám autobusy a tak. Jo a taky jsem se náhodou dozvěděla,že budeme mít druhou holčičku,takže překvápko nebude,ale nevadí,hlavně když je všechno v pořádku, už jsme s Leničkou koupily první růžový ponožečky a moc se všichni tři těšíme.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 6294  [Dalších 5764 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.