| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 6294  [Dalších 5864 >>]
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
23.7.2006 10:35:46
My tam budem tak kolem 10-10.30, Terminal 2;-)
Katka... 7968
21.7.2006 19:39:44
Janouche, v pondělí by šlo! Možná se na letišti potkáš s Luckou - odlítají do toho Španělska.
Janijaja 19205
21.7.2006 17:40:44
ahoj holky, ani vas nectu, jen nakukuju :-) V pondeli povezu manzu s Veruskou do Phy na letadlo, tak bychom eventuelne mohli odpoledne do zoo, nebo nejaky jiny sraz, tedy jestli nejaka z vas je v Praze...
Emma78 8067
21.7.2006 16:41:47
Teda Dančo ty jsi aktivní, to já to všechno chystala teprve v posledním měsíci.V neděli máme termín,ve středu v poradně byl odhad na velikost mimča 3,80 kg,tak už by mohla vylézt:o).
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
21.7.2006 14:52:10
Tak za p[osledni 2 dny jsem udelal vsechno, co jsem mela naplanovana na 14 dni, kdyz tu Krystufek nebyl.
Mam udelany pokojicek pro oba {budou spolu, uvidime jak to bude vychazet a Boninka je tam taky}. Mam vyprano, vyzehleno, postylku sestavenu, nebesa nainstalovana, proste vsechno. Chybi mi jen vyprat dupacky do porodnice a jeste par plinek a hotovo. Dneska jsem koupila kalhotky na plinky {na siroky zavaz, kdyz to ma byt ta holka} a mam vsechno, jen sbalit tasku do porodnice.
Dobre ze jsem to udelal, v tomhle hnusu {tady prsi a je zatazeno, ale vedro} se mi nechce nic.
A to jedu dneska do autosalonu zkousel S_Max, ketry se mi libi a nevim, nevim, jak budu ridit, jsem jak prastena pytlem....
A zitra se mi vrati krystufek a pak uz jen tyden a jeden den a uz NEMAKAM, hura.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
19.7.2006 16:58:01
Ufff, to je vedro. Ja jsem ted vylezla od sousedu z bazenu, ale pred tim jsem mela jezdici marathon....
Rano v 10 ke svagrove na Vinohrady, vyzvednout mimi veci a dat neco neterince {saticky}, pak sup do auta a do prace vyridit nastup na materskou { a zajistit, aby mi nezablokovali telefon} a pak par slov s tatojem a hup do auta {bez klimacky, upozornuji pro neznale veci...} a hura k doktorovi do poradny. Tam mi zapomela sestricka natocit monitor {mne to ani nevadilo po poslednich nevolnostech}, doktor byl zaskok a jeste lepci nez muj vlastni. Fajn jsme pokecali, ale mam krece v nohach, tak musim vitamin B6 aq magnezii, mam malo cervenych krvinek {ja, ketra jsme cely zivot cervena}, tak jsem dostala zelezo {tsss} a mam vysssi dyastolicky tlak {89} uz od minule pred 14 dny se mi zacal zvedat a spousti se mi krev z nosu { u Krystufka jsem taky mela}, tak mi rekl co by, kdy by a jela jsem domu. Jeste jsem mela chvili cas, tak jsem si na zlepseni nervu zasla koupit cepicku a dupacky pro Karolinku na cestu z porodnice {vzala jsem i obal na dudlik, coz jsem dlouho odkladala, Krystof dudlik nechtel, ale co kdyby...} a Kacku jsem konecne koupila darky do porodnice. Chtel od Brudra nakladak MB s autem na korbe, ale ten uz nemaji, tak jsem koupila jeeep {v jednom krame} a prives s druhym jeepem bez strechy {v druhem krame}. Ale az to vsechno budu vest do porodnice pred porodem, tak na mne budou koukat, jako ze i tam stehuji domacnost ;o].
Pak jsem dojela na 15:29 dom, zapla PC, zacala makt, vzala telefon, skocila u sousedu do bazenu {o ach, to je lahoda}. Od dcery jsem dostala spagety se zeleninovou omackou {obed, nestihla jsem jis, ale byla jsem pozvana} a od maminky domaci tiramisu. Takze se mam jako prasatko v zite :o].
Zitra jsem doma, jdu na prochazku do lesa a jsem pozvana k dalsi kamaradce na obed {smazeny kvetak a zeleninovy salat}. Hergot, jak to, ze pri prvnim tehu jsem nemela takovy servis???? A jo, to jsem musela chodit do prace ;o]]]].
Tak se neuvarte a osvezujte se, hodne.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
18.7.2006 9:18:13
Tak ja to jeste vyhledam na Inetu, zda neco nepisi, jinak zacnu pit, jeden pytlik na 1,5l vody od pristiho tydne a pak od toho 37tt bych to vzala 2 hrnicky denne, jako silnejsi. Uz se mi po Krystufkovi styska, on se taky pta, kdy pojede za mamou, ale jsem rada, ze tu neni. Spatne se mi spi, tvrdne mi bricho a jednu noc spim dobre a druhou blbe. Dneska jsem jako prevalcovana a to me zitra ceka jezdici marathon bez klimacky v aute. Jedu v 10 ke svagrove na Vinohrady, jen na malou otocku, pak musim do prace doresit smlouvu a vypoved {vcera mi omylem vypli telefon, katastrofa po 11 letech bez mobilky!!!!} a pak jdu na gyndu, myslim na predposledni kontrolu a monitor, snad to bude bez problemu, ne jako minule.
Emma78 8067
17.7.2006 11:16:51
AHoj,

Dančo Maliník nepiju,tentokrát jsem chtěla,ale nějak jsem to nezvládla;o), jinak prý se má začít pít mezi 34.-37.tt,záleží asi na tom jak to s rodičkou vypadá,pokud se otvírá,tak asi raději později nebo vůbec ne.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
17.7.2006 8:00:31
Mirko, uz jsem si rikala, zda se neco nedeje, ze nepises.....tak drzime palecky, at neprenasis, jako slon ;o] a mas to rychle.
Hele pijes m alinikovy caj? Od ktereho tydne se to muze zacit pit, aby nerodila predcasne?
Tak Krystufek uz se u babicky zacina ozyvat po mamince, zbavy spousta,ale mam je mama. Tak snad do soboty vydrzi.
Ja jedu dneska okouknout porodnici, tak dam avizo, co a jak. Jinak mmam vyprano, uz mne chybi jen 1 pracka a vyzehlit a naskladat do skrini, i kocarek mam vyprany, jen musi uschnout, a musim dodelat pokojicek a je hotovo. Drevo na zimu jsme neudelali, ale mame hotovou celou zahradu, to co tam 3 roky zahalelo, jeste potrebuji sehnat odvoz hnojniku a mam cisto a uklizeno. To drevo jeste mozna stihneme pres tyden, uvidim....
Tak se mejet, jdu makat. Jeste musim tento tyden jet koupit Kacku darek jako od Karolinky, bude to autak od Brudra a sobe potrebuji koupit 2 propinaci pyzama na kojeni.
Bajka + 2 brouci 5337
16.7.2006 20:49:02
Ty brďouch, Miri to to sviští... no, Lenička se nosila přes jak dlouho... deset dní minimálně, ne? :-) Tak ať to je podruhé rychlý. Já to měla úúplně stejně jako u prvního, druhorodička, pcha :-) Do porodu ani náznak, ani poslík, 24 hodin před narozením to začlo, ale pohoděnka, intenzivních bylo nějakých posledních 7 hodin. Jinak Lucule co tu semtam kdysi taky přispívala a má Šimonka jako Leničku, tak porodila jen tak mírnytýrnyx 26.6. malýho Davídka. Něco jakože ve tři ráno jí píchlo v bříšku a před šestou byl malej na světě :-)

Nám Hanys padl za vlast, včera večer 39, dneska se drží na 38°C, tak s ním asi zítra pomažu. Bolí ho prý pusinka, možná afty z teploty? Nevím... každopádně když do něho naliju Nurofen, tak se do půl hodiny oklepe a řádí tu jak černá ruka. Ale dobře mu rozhodně není. Hmm, trochu mi to zkřížilo plány, protože jsem teď o víkendu objevila v jizvě po slepáku bolavou bouli, zase se mi tam zbláznilo kus zapomenutý nitě. Po šesti a půl letech po operaci. Před rokem a půl se mi udělala taky na druhým konci jizvy (to mi pro pány doktory záhadně prdlo samo), odborně se tomu říká Schlofferův uzel a normálně se to vyřezává. Vypadám, jakoby se mi z břicha tlačila noha od židle :-) Takže mě čeká lítačka obvoďák, chíra, sono. Na operaci se objednává tak šacuju 2 měsíce, jsem zvědavá, jak to bude s kojením a hlavně jestli si to pak táta nehodí, až tu bude s klukama sám. Já to beru tak, že si půjdu do špitálu odpočinout :-) Ale uvidíme, třebas si zase tělo poradí samo.

Mějte se bájo, jdu ještě popracovat, zacvičit si a na kutě :-)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 6294  [Dalších 5864 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.