| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 6294  [Dalších 5874 >>]
Bajka + 2 brouci 5337
26.7.2006 20:54:12
Ahojda vespolek :-), tak jen tak pípnu, že Miri má z dnešního velmi brzkého rána malou Káťu :-) Opis zde z Rodiny, červencové maminy.

Luci s tou vejškou jsi dobrá, fakt... a další mimi k tomu :-)) Zrovna jsem včera psala Dandě, jak si všechny testujete mateří školky, tak vás obdivuju. Můj nerv nemá bohužel nijak vyšší kapacitu :-|, budu ráda, když přežijeme vzájemně výchovu dvou synátorů.

Psala jsem Daně taky, co se nám mileného přihodilo s Honzíkem a z čeho mohl být s prominutím průser jako prase: Honzajs mi během chvilky (ani ne minuty, co jsem odběhla Jindrovi pro jídlo) sebral klíče od auta, vlezl do něj, nastartoval, auto-tančík se chytlo, rozjelo a samovolně jedoucí to s ním napralo po cca 30-ti metrech do svahu na bok na hromadu s kameny :-( Prostě moment, souhra spousty okolností, naštěstí se mu nic nestalo, já hysterický šok, v životě by mě nenapadlo, že se tohle může stát :-( A že se stát mohlo, jen o pár metrů vedle mohl zahučet do rybníka, nabrat to do zdi - vylítnout airbagy, prostě děs, běs, stažený hrdlo i zadek.

No nic, buďme rádi, že jsme zdraví :-)
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
26.7.2006 16:21:07
Luci ty taky trenujes na skolku? Tak zacni s tretim u studia, to zvladnes levou zadni :o]. Nebo chces vetsi odstup a pak si mimi vychutnat a rozmazlit?
Kato, vedro mi nevadi a na ten plavak se domluvime, mas na mne cislo? Ja tvoje ne.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
26.7.2006 11:23:09
Ahoj, tak jsem si udelal pauzicku na obed. Jojo Katko uz se zase stehujeme a doufam, ze uz na porad - pak uz snad jedine nekdy do vlastniho domecku, ale uz ve Slatine. Budu studovat na Ostravske univerzite, obor Nemcina ve sfere podnikani a uz se docela tesim:-)) Manzel zatim shani praci, uvidime jestli neco sezene. Prozatim zustane v Praze a bude dojizdet na vikend.

Dani - tak to pekne trenuj!!:-)) Ale uvidis ze to zmaknes, hlavne miminko bude zprvu jen lezet, takze se nemusis honit bud za jednim a nebo za druhym:-)))

Ja jsem ted hlidala vsech sest deti ve Slatine a byla to pohoda, vubec jsme s babickou nechapaly proc si svagrove na ty deti stezuji. Nejlepsi bylo kdyz vsech sest sedelo kolem me a prohlizelo si Detskou encyklopedii Lukaska nevyjimaje, a opakovaly nazvy planet, hadaly se o to jesli parnik parkuje a nebo pristava, ze raketoplan je letadlo atd:-)) Kdyz jsme s nimi sli na pivo, tak se nam kazdy smal, ze to mame jako materskou skolku. Nastesti nam ted u hospudky udelali detske hriste, takez my jsme si dali pivecko a deticky si hraly na hristi:-)
Katka... 7968
26.7.2006 10:51:27
Luci, vy se zase stěhujete? Napořád? Budeš studovat VŠB? A co manžel?
Dandulo, já to vidím na druhou polovinu příštího týdne, až se vrátíme z cest. Ten venkovní je hned vedle krytého - po té cestičce jdeš o pár metrů dál, tam je vchod do venkovního areálu.
Mirka už určitě porodila, když se tak dlouho neukázala. Tobě se to, Dani, taky krátí, že? Teď jen vydržet ty příšerný vedra. :( Se školíš na mateřskou školku? :) Opatruj se!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
26.7.2006 9:05:32
Kato a ten venkovni bazen je tam kde ten kryty nebo musim jinam? Tak klido tam, napis, kdy se ti to bude hodit a jedeeeeem.
Luci, mas s kluku vesnicke klaciky jako ja ;o], ale je to fajn, to jsou devizy, ketre ucenim neziskaji, lasku k prirode a zviratum a hodnoty jine, nez maji mestske deti.
A jaka ta skola nakonec vyhrala, studentko?
Tak mne e to konci za 45 dni, tak snad uz to bude za mnou, uz se tesim, brisko mi trosku prekazi :o] a taky uz se tesim na tu "dvojzatez".
Vcera jsem zacala ternovat. Sousedka ma rizikovko, tak musi lezet, tak jsem si vzala na prochazku jejiho 5 leteho a poslouchal jako hodinky, mel kolobezku, pujcil ji i Krystofovi a Kacko mel ctyrkolku a vyblbli se pak jeste u nich v nafukovacim bazenku.
No a zitra budu mit cele dopoledne 3 chlapy. Kamaradka ma doma nejake problemy a uz ji to leze na mozek, tak si vezmu jejiho 6 a 3 leteho. Ona mi je sem rano privede, ja budu makata kluci si tu budou hrat a pak pojedeme do Berouna do medvedaria a na hriste a na zmrzlinu. Tak snad to preziju, ale oni mne poslechnou, to je ji delaji naschvaly {teda doufam ;o]}.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
25.7.2006 23:39:42
Ahoj babulky,
tak jak vidim, tak si pilne uzivate leta!:-))) My take, deti jsou na Morave u rodicu a my rodicove v Praze balime a balime, ve ctvrtek se stehujeme zpet k rodicum. Takze deti uz do Prahy budou jezdit jen na navstevu k tetickam. Ve Slatine se jim opravdu moc libi, Ondra chodi s babickou poklizet slepicky, s dedou zaliva zahradu a hraje si s detma. Chce chodit ven i po veceri! Uz umi hrat na schovku "piky, piky za šebe". Lukas roste jako z vody, uz to neni miminko, nic Ondrovi nedaruje. Tak me to zase laka na miminko:-))

A co vy ostatni? Leni uz neco mate? Dani tobe se to teda blizi, co?

Ve Slatine internet zatim nemame, ale budu se obcas chodit koukat(treba ve skole):-)) Tak se tu mejte moooooc hezky!! A uzivejte leto!!
Lucka
Katka... 7968
25.7.2006 18:15:25
Dandulo, my bychom do Kladna jeli, ale spíše do toho venkovního. Zakrytý si necháme na chladné dny. Stejně je v srpnu ten zakrytý zavřený. Ten venkovní je ale docela príma, mají tam opravdu hezké dětské brouzdaliště.
1.8. jsme ještě mimo Prahu, takže do kina určitě nee.
Včera jsme byli s Janouche v ZOO. Hnaly jsme děti přes celou ZOO jak nadmuté kozy až do Afriky na žirafy - ale ty stály za to, byly moc hezké! Na a děti má Janouche kouzelné. Dám link na fotky, až je hodím do alba. Ale spíše fotily děti - tu kozu, to ovci, tu žirafu, tu pštrosa, tu gorilu... :))) Jo, a furt nás otravovaly vosy!!! Potfory jedny!!! :)))
Janouche - peněženka tam ještě byla!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
25.7.2006 16:43:05
Nebo kdykoliv dalsi tydny, je mi to jedno a taky mne napadl aqua park v Kladne ;o].
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
25.7.2006 15:45:19
Ahoj holky,
v utery 1.8. bychom s Krystufkem radi sli do kina na Auta. Vyhralo kino Novy Smichov {v byvalem Carrefoure} od 10 hod. Nepridate se nektera?
A pokud ne, nenaplanujeme akci bud na Detskem ostrove nebo v ZOO?
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
24.7.2006 9:35:57
Je mi lito, ale ja jsem dneska pracovne v Praze, mam rizeni kvuli materska, tak odpoledne do ZOO nemoju :o{.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 6294  [Dalších 5874 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.