| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 663  [Dalších 603 >>]
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
14.9.2007 20:12:50
Jééé...tedy, já se strašně bojím zubáka...mám jen jednu plombu,ale mám z něj hrůzu a šla ven dobře????
Mužík se chystá na osmičky ven a říkal mu že mu je musí vysekat... :o(
Nesulka+Niky+Vil 6785
14.9.2007 13:06:07
Tak si představ v pondělí mě začala trochu bolet dáseň, v úterý mi to oteklo a bolelo už hodně no a ve středu mi vytrhli úplně zdravou osmičku :o((((((((((((( Měla jsem zánět pod zubem :o((((((
Nesulka+Niky+Vil 6785
11.9.2007 15:36:12
Ivčo určitě se prací nestresuj. Ono to nějak dopadne. Ale chápu tě, já měla také nervy na pochodu. Jo a s hračkama jsem na tom podobně. Také toho mám mraky. Ještě si říkám tu sněhurku s trpaslíky nastěhujeme do domečku, to nebude problém. Ostatín musí být nějaké hračky spotřebovatelné :o)
11.9.2007 14:01:48
Tak na vánoce chci toto

pak nějaké oteplené kalhoty, mikču...a pár blbostí, už teď se chystám vyhodit pár hraček, tak se budu snažit koupit něco užitečného....
kdybych věděla co :op

na narozky rozhodně taky chci kupovat pomalu věci do školy...je to sice dost dopředu ale hraček má spousty ,radši pomalu nakoupím výbavu...pokud jí pořád budou držet princess nebude to levná záležitost :o)
jo a slíbila jsem jí barbie, mořskouvílu tak ta mě asi nemine

No jsem zvědavá na práci, místo abych si užívala mateřskou tak se stresuji
Nesulka+Niky+Vil 6785
11.9.2007 13:14:42
Jééé my jsme tu ve stejnou dobu :o))))

Jo tchýni také moc nemusím, mám jí daleko, takže si stejně všechno musím oblítat sama. Neboj s prací to jistě zvládneš. Je to sice ze začátku dost náročné, ale dá se to :o)
Nesulka+Niky+Vil 6785
11.9.2007 13:13:13
Co plánujete k vánocům a narozkám??? Mimo toho spacáku???

Nika dostane k svátku tu kombinézu, svatební šaty, čepici.

K vánocům mám zatím lahev na pití, 2 roláky. Potom jí chci koupit "rostoucí" pracovní stůl s šuplíkovým kontejnerem a přemýšlím o nové posteli.

K narozkám už něco do školy, ale říkám si jestli to nebude příliš brzo.

Jinak si přeje Sněhurku s trpaslíky.
11.9.2007 13:12:18
Nesulko, normálně ti závidím že už seš v práci "zběhlá"...mně to čeká za rok a půl a nějak se kolem práce doma začíná mluvit.
Mužík začíná mít narážky jako jak jeho matka bude nepostradatelná a jak budem rádi že je doma...jááá nechcííííííí.....tchýně bude na koni baba jedna :o(
Nesulka+Niky+Vil 6785
10.9.2007 22:00:05
Jejda, chudinka Sany, tak posílám pofoukání.
Já od Nikči neznám, že by nejedla. Ona je fakt otesánek a naopak před ní musím jídlo schovávat.
Nika měla te´d zase rýmu, tak nemohla ani dnes na plavání :o((((((
Jinak u nás nic nového.
Pořád lítám jak hadr na holi, ale není to tak hrozné :o)))
8.9.2007 14:45:56
No Sany už je dobře, jen nejí...prostě nic jí nechutná ve všem se ponimrá, já už nevím co s ní...když jí bylo zle nemusela, teď se jí to zalíbilo a odmítá sníst cokoliv :o(
6.9.2007 16:03:14
Ahojky, zdravím a sedmi-hodinové nákupy tiše závidím :o)))

my jsme nakoupili nové tepláčky, papuče, gumáky...a dál zatím nic.
Sany stejně chce jen to co je růžové..tak ve skříni už mám dárek pro ní růžový spacák- princess.
Má období kdy miluje disneovské princezny...tedy narozeniny i vánoce budou ve znamení princess.

Dnes jí mám doma, včera mi volali ze školky že pláče že jí bolí bříško, tak jsem jí odhlásila do konce týdne, a odpočívá.
Včera se jí podařilo mně poblinkat, měla horečky, dnes už je v poho.
Tak snad to bude v pořádku.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 663  [Dalších 603 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.