Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
8.6.2007 16:53:33
Tak to mně mrzí!!!
To je potom marný boj...no co baby ať si myslí co chtějí ,hlavně aby se to neodrazilo na přístupu k Niki |
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
8.6.2007 7:32:43
Tak ve školce jsem dopadla jak sedláci u Chlumce. Po první minutě mi bylo jasné, že tenhle můj "boj" nemá smysl. Ředitelka je dobrý šéf svých zaměstnanců a vše mi podala tak, že chudák paní učitelka kvůli tomu, že jsem na ni křičela skoro plakala. Byla jsem na řiditelku velmi milá, vše jsem chápala, pěkně jsem se vykecala a přitom si myslela něco o zadní části těla apod. Nejvíc mě dostalo, že se mi vůbec nedívala do očí, což nesnáším.
Jak jsem psala, je dobrý šéf, který si stojí za svými zaměstnanci a pravděpodobně je dobrý manažer (já jsem lepší :o))), ale holt žije ještě v době hluboké totality. Tehdy mi učitelka argumentovala tím, že je tam bazén do kterého Nika nesmí. Včera jsem zjistila, že byli v Hřebečníkách. Toto ubytovací zařízení znám a v zaří tam jedeme na srazík s diskusí. Je tam bazén, to ano, ovšem se slanou vodou, takže by tam Nika normálně mohla. Prostě celá tahle situace byla dle hesla: Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde. Samosebou já jsem ta špatná a ve školce mě zřejmě široce propírají a nit na mne nenechají suchou. |
5.6.2007 14:32:29
Tak to držím palce!!!! pak napiš jak jsi dopadla, správný přístup, nenechat si "nas.." na hlavu!
Já si tedy nemám nač stěžovat, ve školce mi vyšli maximálně vstříc s naší nepravidelnou docházkou, u nás ale je asi jiná situace ,je nedostatek dětí a jsou vděční za každé dítě! |
5.6.2007 9:36:56
Jojo také niku něčím cpu. Dnes mi drž palce, jdu si popovídat s ředitelkou ze školky. Jsem totiž maximálně vytočená, poslední dobou mě vším serou.
|
4.6.2007 22:30:53
jj taky si říkám že se může vrátit
Sany brala něco na povzbuzení imunitního systému tak uvidíme |
31.5.2007 16:28:25
Jé to je super s Moluskami. My byly také na kotrole a také mě dr pochválila za akci s emlou. Včera večer jsem zjistila, že se jí zase jedna udělala. Dr mi říkala, abych to ještě nejmíň 3-4 měsíce sledovala, protože ten vir je hodně odolný a často v těle zůstává.
|
31.5.2007 9:55:57
Nesulko, to je bombááá...super fotečky, to musela být paráda!!!
To je fajn když se pořádají akcičky pro děti. Můj mužík má ke dni dětí den otevřených dveří ve své práci ,ale nejdem...oni si s chlapami z práce naplánovali den dětí po svém a děti maj vstup zakázán,...:o) budou mít grilovačku a s dětmi sama na akci se mi nechce...my zajedem k našim na zahrádku. Jinak co u nás nového ...včera jsme byli u kožního, nemáme ani jednu molusku!!! Sandra si je vyhubila, ta potvůrka si je sama vyloupala...dostala pochvalu od paní doktorky...hlavně že já se zlobila když jsem přišla na to že si je škrábe. |
26.5.2007 22:27:51
Soutěžní den Nika zahájila běháním na gumě. Byla to hodně legrace, obvzlášť ty pády, kdy ji guma zatáhla pozadu zpátky
Hned po první soutěži jsem sledovali vystoupení pána co skákal s kolem na podium a na auto a na lidi :o))) Potom Niku maloval karikaturista a hned jsem se přesouvali na parník. S taťkou na parníku Poté jsme se věnovali lezeckým disciplínám, provazové dráze a lezecké stěně. Provazová dráha byla celkem hodně dlouhá a překvapilo mě, že ji celou dolezla. A take se bojovalo Pro velký úspěch se bojovalo ještě na jednom stanovišti Dokonce si Nika i zalyžovala A nakonec nechybělo ani osvěžení v bazénu Mimo soutěž bylo k dispozici spoustu dalších aktivit, jako chůze na chůdách, hlavolamy apod. Také keramická dílna odkud jsem Niku nemohla dostat a nakonec si vytočila na kruhu hezkou mystičku. Jen je škoda, že jí spadla , před dvěřmi do bytu, na zem a trochu se odštípla. |
26.5.2007 22:01:30
Dnes jsme byli na dětském dnu co pořádal manželův zaměstnavatel. Bylo to úžasné, báječné, skvělé. Konalo se to ve žlutých lázních.
Přijeli jsem na místo kolem půl jedenácté, všichni jsem při registraci dostali žluté pásky na ruku, kuponky na občerstvení v hodnotě 200,- kč na osobu a děti soutěžní karty a modré kloboučky (nika měla zrovna modré šaty, tak nám to pěkně ladilo). Celý den modroval Tomáš Krejčíř (vypadl fak dost dobře) a vystupovala Aneta Langerová, Dáda Patrasová, hodně lidí z Pelhřímovské agentury dobrý den, karikaturista co kreslil Krejčíře dvoumetrovou tužkou, také bylo vystoupení v bike trialu a spousta dalších. Také jen pro nás jezdil po vltavě parník, takže jsem se projeli k vyšehradu a potom k chuchli. Děti měli (jako každý rok) rozděleny okruhy dle věku a plnili 15 soutěží. Malé děti měli možnost jít si zkusi i soutěže pro velké, z nichž jsem využili rafing na vltavě. To vám byla nádhera. Ve žlutých lázních jsem měli ohražený prostor, kam jsem mohli jen my, ale také jsem měli možnost využívat i veškeré zařízení mimo vyhrazené místo, takže se Nikča šla cachtat do bazénu a jezdila na minišlapadlech pro děti. V soutěžích se prala jako drak a moc mě překvapila, že vyhrála přetahování lanem nad klukem. Domů jsme odjížděli kolem půl šesté. Jsem moc ráda, že manžův zaměstnavatel pořádá takto pěkné, dokonale organizované akce. |
25.5.2007 13:35:52
Jo a ve školce mají zase vši. Mě z toho snad klepne.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.