Přidat odpověď
Tak ve školce jsem dopadla jak sedláci u Chlumce. Po první minutě mi bylo jasné, že tenhle můj "boj" nemá smysl. Ředitelka je dobrý šéf svých zaměstnanců a vše mi podala tak, že chudák paní učitelka kvůli tomu, že jsem na ni křičela skoro plakala. Byla jsem na řiditelku velmi milá, vše jsem chápala, pěkně jsem se vykecala a přitom si myslela něco o zadní části těla apod. Nejvíc mě dostalo, že se mi vůbec nedívala do očí, což nesnáším.
Jak jsem psala, je dobrý šéf, který si stojí za svými zaměstnanci a pravděpodobně je dobrý manažer (já jsem lepší :o))), ale holt žije ještě v době hluboké totality.
Tehdy mi učitelka argumentovala tím, že je tam bazén do kterého Nika nesmí. Včera jsem zjistila, že byli v Hřebečníkách. Toto ubytovací zařízení znám a v zaří tam jedeme na srazík s diskusí. Je tam bazén, to ano, ovšem se slanou vodou, takže by tam Nika normálně mohla.
Prostě celá tahle situace byla dle hesla: Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde. Samosebou já jsem ta špatná a ve školce mě zřejmě široce propírají a nit na mne nenechají suchou.
Předchozí