Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
honey | 6468 |
10.3.2008 21:01:38
Tak už i my máme školačku!
Naštěstí s jinou adresou pobytu nedělali problémy, takže nás čeká v červnu slavnostní pasování na školáka, bude se to odehrávat v Břevnovském klášteře. Mám z toho radost! Mějte se, a taky něco napište :) |
honey | 6468 |
9.3.2008 9:58:56
Daggy, ahoj,
tak ta kadeřnice stříhat rozhodně umí, udělala mi nádherný přirozený melír, ale nechala mi to vzadu delší, než jsem chtěla. Ale strávila se mnou 3 hodiny (melír, barva a střih), a už tam čekala další paní, tak jsem to nechala být a celý týden si na to zvykala. Nevydržela jsem to a včera jsem si to delší ustříhla sama. Jsou tam trochu zuby , ale mně se kroutí vlasy, tak to není tak moc vidět. Teď mám takové delší mikádo. Konečně mám po té dvoudenní konferenci, všichni byli spokojeni, a dostala jsem i pochvalu od mého šéfa. Tak doufám, že si mne tam nechají, končím teď zkušební dobu, a věřím, že mou snahu vezmou v potaz. My budeme vědět školu až zítra. Pak dám vědět. |
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
8.3.2008 23:06:06
Ahojky,
Honey, tak co kadeřnice, jak sis to "střihla"? Já bych potřebovala kadeřnici jako sůl, hlavně kvůli barvě, jenomže to bych musela vědět, jakou vlastně chci . Momentálně vypadám tak trochu jako tříbarevná (kéž by kočka). Ve středu jsme byly s Viki poprvé v "edukativní" skupince, no na můj vkus se teda s těma dětičkama pářou až moc, já být učitelkou, tak jsem po té hodině naprosto vyřízená (ne že by děti zlobily, ale snažila se tu hodinu natolik vyplnit, že pořád běhala, mluvila, cvičila atd.). Stejně je čeká šok až pochopí, že z toho devět a více let nevylezou . Tak pa a pište ... |
honey | 6468 |
28.2.2008 19:41:05
No ... ani jsem nedodělala tečku za větou, a už to jelo
Až teď jsem zjistila, že je limitovaný počet řádků při odpovědi . Tak se všechny mějte hezky. |
honey | 6468 |
28.2.2008 19:39:42
Čau holky,
sorry, že nepíšu, makám, makám, makám. Příští týden hostíme na fakultě 2 konference, tak kolem toho běhám. Ale řeknu vám, dostat z nějakých lidí konkrétní informace je opravdu náročné. Už jsem dostala první výplatu a začínám se těšit na druhou Zatím se mi v práci líbí, a doufám, že si mne tam nechají. Taky dávám tip na pekárnu Eta Harmony, má jí i jeden kolega a moc si jí pochvaluje. Naše Praha má tento týden jarní prázdniny, ale nikam jsme nejeli, já si chci nechat co nejvíc dovolený na prázdniny. Beru si jen jeden den, a to zítra, jdu k nové kadeřnici, která velmi stylově stříhá mou kolegyni, tak doufám, že to udělá i mně |
honey | 6468 |
28.2.2008 19:39:41
Čau holky,
sorry, že nepíšu, makám, makám, makám. Příští týden hostíme na fakultě 2 konference, tak kolem toho běhám. Ale řeknu vám, dostat z nějakých lidí konkrétní informace je opravdu náročné. Už jsem dostala první výplatu a začínám se těšit na druhou Zatím se mi v práci líbí, a doufám, že si mne tam nechají. Taky dávám tip na pekárnu Eta Harmony, má jí i jeden kolega a moc si jí pochvaluje. Naše Praha má tento týden jarní prázdniny, ale nikam jsme nejeli, já si chci nechat co nejvíc dovolený na prázdniny. Beru si jen jeden den, a to zítra, jdu k nové kadeřnici, která velmi stylově stříhá mou kolegyni, tak doufám, že to udělá i mně |
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
21.2.2008 23:51:22
Ahojky,
my jsme zapsaní už od 8.února, školu máme kousek. U zápisu pohodička, od března máme možnost chodit do skupinek, kde budou děti už rozdělení podle tříd a bude je mít jejich učitelka. Viki tam chce, tak jí v tom nebudu bránit... Taky se nám celkem bez problému podařilo zařídit, aby byla ve třídě se svým nerozlučným kámošem ze školky (znají se od dvou let). Markys pekárnu zatím nemám, už bych ji i koupila ale děsím se toho, kam ji ve své maličké kuchyni umístit. Takže dělám různé pokusy - a proto ani nestíhám psát - a peču chleba v troubě, zkouším hnětení v robotu, který už mi místo v kuchyni zabírá. Dnes večer jsem taky upekla chleba (nejvíc se mi osvědčilo pečení ve formě na biskupský chlebíček), peču směs žitné, pšeničné chlebové a celozrnné mouky. Poprvé jsem zkusila i dalamánky. Takže "domácí pekárnu" už vlastně máme - mě ... |
Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
19.2.2008 23:04:16
Ahoj holky, mám hroznou radost, dnes nám přišlo rozhodnutí o přijetí na školu, kterou jsme si pro Madlenku moc přáli - byli jsme u dvou zápisů, protože na tu jednu školu je hrozný nával a já jsem chtěla mít jistotu, že Madlenku když tak vezmou na tu druhou... sice se mi to trošku příčilo, ale co nadělám. Takže to dobře dopadlo .
Byli jsme teď týden v Itálii na lyžích - bylo nádherné počasí a obě holky celé dny lyžovali - Madlenka už lyžuje dlouho, ale Kačka je mrně a ani jsem nedoufala, že jí to bude tak moc bavit a že top krásně zvládne. |
Markys | 12183 |
16.2.2008 23:26:47
Ahoj holky,
tak jsme taky zapsaní. Bylo tam docela hodně dětí, ale vzhledem k tomu, že je to ve stejné ulici, kdy bydlíme, tak to má Klárka jisté, snad se i začala těšit. Dneska se Klárka vrátila z hor, docela spokojená, byla tam jen s manželem, aspoň si zalyžovala a on také, já jí to taaak závidím, už se těším, až také pojedu. Letos se sněhu doma asi nedočkáme, i když ještě není konec února, takže možné je všechno.. Daggy, Honey, co pekárna? U nás pořád nic, ale ten kupovaný chleba tady v Albertovi už fakt nemůžu... Tak se snad rozhoupu. Jinak Adélka mi pěkně prohání, leze jak čert a chodí kolem nábytku a s Klárkou pěkně řádí, máme veselo. Mějte se zatím hezky! |
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
13.2.2008 11:37:05
Prolítávám okolo, tak mi nedá se nezastavit a neozvat se ;-)
Jindra už je zapsaný, byl u zápisu v lednu a rozhodnutí jsme dostávali hned na míste. Zápis si moc užil, já míň, docela jsem se tam "nudila" ;-), zatímco ostatní děti tam byly tak 10-15 minut, Jindra tam byl skoro hodinu, prostě se zapovídal s učitelkama, kreslil jim auta a tak. Nemohla jsem ho odtamtud dostat ;-) Navíc je po tatínkovi a dědečcích, takže tam hned získal hordu obdivovatelek ;-) Holčičky ze třetí třídy z něj byly úplně vedle DDD Prostě lev salónů, občas sice vypadá, že neumí do pěti počítat, ale se ženskejma to umí... řekla bych, že tam má už jméno ;-) V lednu a v únoru jsme 2x týdne jezdili do Bedřichova do lyžařské školičky, protože v sobotu odjíždíme na zimní tábor, tak aby to uměl, musím říct, že mu to fakt jde. Jezdili jsme tam v pondělí a v pátek, takže tam nebylo moc lidí... Jinak klasika, nestíháme, ale máme se úžasně a užíváme si každou chvíli a to je hlavní ;-) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.