| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prolítávám okolo, tak mi nedá se nezastavit a neozvat se ;-)

Jindra už je zapsaný, byl u zápisu v lednu a rozhodnutí jsme dostávali hned na míste. Zápis si moc užil, já míň, docela jsem se tam "nudila" ;-), zatímco ostatní děti tam byly tak 10-15 minut, Jindra tam byl skoro hodinu, prostě se zapovídal s učitelkama, kreslil jim auta a tak. Nemohla jsem ho odtamtud dostat ;-) Navíc je po tatínkovi a dědečcích, takže tam hned získal hordu obdivovatelek ;-) Holčičky ze třetí třídy z něj byly úplně vedle :-DDDD Prostě lev salónů, občas sice vypadá, že neumí do pěti počítat, ale se ženskejma to umí... řekla bych, že tam má už jméno ;-) V lednu a v únoru jsme 2x týdne jezdili do Bedřichova do lyžařské školičky, protože v sobotu odjíždíme na zimní tábor, tak aby to uměl, musím říct, že mu to fakt jde. Jezdili jsme tam v pondělí a v pátek, takže tam nebylo moc lidí...

Jinak klasika, nestíháme, ale máme se úžasně a užíváme si každou chvíli a to je hlavní ;-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.