| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 67  [Dalších 17 >>]
Květa, Kačeka
  • 
24.7.2003 14:18:37
Ahojky holky.....to parno mě naprosto ubíjí. Byly jsme na očkování, takže musíme být pár dní doma ve stínu. Ach jo, ať už se zase trošičku ochladí....Kačka v 18 měsících měla rovných 12kg a 87 cm. Teď bude mít určitě o krapet víc. Určitě ji zvážim a napíšu. Myslím, že Tvoje malá je vůči váze akorát. Kačka je vyšší než stejně staré holčičky a tlusťoch vůbec není. A moje mamka v jednom kuse lamentuje, že je hubená, že jí nedávám jíst....:o((( a pořád dokola. Je zvyklá, na ty veliký faldy, který mi nemáme -ale jsem ráda, že je nemáme. Budu se těšit na další míry:o))), alespoň jí to pak ukážu, že je Kačka normální (tedy pokud tu někdo nebude mít buřtíčka:o))) zatím ahoj K+K
Eva,Verča a Terča 10/01,8/05 1599
23.7.2003 21:43:29
Ahojky holky!
Tak jsem si zase trošku početla po týdnu dovolené.Byli jsme se podívat na vysočině.Bylo moc hezky,ale Verunce se nějak nechtělo do vody.Řvala jak tygr,tak už jsem to potom ani nezkoušela.Taky jsme byli v Jihlavě v ZOO.
Nadšení jsme byli víc my jak Verunka.Zajímaly ji jen ty zvířátka co už znala.Jako kočky,ryby,papoušci.Opice ji chytly až po chvilce pozorování.Potom nám tam usnula a bylo po prohlídce.
O to víc se ji líbilo v lese,když s tátou hledaly bobky(pařezy),aby si na ně mohli sednout.
Teď už jsme zase doma,ale u vody by nám bylo určitě v tomto parnu lépe.
Holky docela by mě zajímalo kolik váží momentálně vaše dětičky.My máme 10,8kg a 84cm,tak bych se chtěla porovnat s vámi.Všichni říkají,že je Verunka hubená,ale já si myslím,že je akorát.
A s tím jídlem to začíná být horší a horší,už mi nechce skoro nic papat.Jenom mlíčko ráno a večer.A samé sladkosti!!!Rozmlsala se nám na dovolené.Doufám,že ji to zas přejde.
Tak čekám na Vaše váhy a míry.Moc se těším,že si zas počtu.Mějte se všichni moc krásně.A zase někdy ahoj.
17.6modrasek13 4288
20.7.2003 22:16:36
Ahoj holky
jsem ráda že se to tady trochu hýbe...
Květuška je malý čert. Byly jsme na krevních testech, protože jí vypadaly skoro všechny vlasy. Má nedostatek železa a zinku. Tak máme nějaký sirup, a zinkovou vodičku a za šest týdnů jdeme znovu na kontrolu.
Pořád nosí plenky, sedne si sice na nočník ale oblečená, když ji sundám kalhotky tak řve a z nočníku uteče. Dudlíka a flašu bude mít asi až do školky. Špatně mi jí, hlavně večeře. A je taky vztekloun. Nejraději by jen samé koko... Lojzík je u babičky na prázdninách, tak je tu trochu klid. My se na dovolenou nechystáme, protože Pavel měl dlouho nemocenskou a na dovolenou pojedeme snad příští rok, až Květuška nebude nosit plenky...
Jinak se učí sama jíst, jsou to pěkné nervy, hlävně s polévkou. Zatím moc nemluví...
Mějte se hezky a zase napište..
K+K
Martina 1078
20.7.2003 13:05:33
Holky diky, koupila jsme na konec 22, nechala jsme ho v nich chvilku chodit doma a pak jsme je sla raci vymenit za 23. Horsi je, ze tyco ma ted (21) uz mu jsou pomalu maly a nevim, jestli v tech 23 uz ted bude moct chodit. No uvidime.
Jinak Matej dudlik nikdy nemel, odmital ho, jeste porad kojim, to ma v noci misto dudliku, je prisatej skoro celou noc. Plinky mame, jeste jsme nezacli n anocnik, chystam se na to tenhle tyden. Mame trochu problemy s jidlem, Matej neumi kousat a davi se. A litostiva vzteklina na Mateje sedi presne;-)
Květa, Kačenka
  • 
19.7.2003 21:22:46
Ahoj Evi, jistě jsi četla..my jsme také 3.10.2001, ale dýl v 10.15. V tu hodinu co jsi rodila, tak já šílela v bolestech, protože jsem se neotvírala, tak mě nechali vydusit až do rána. Jak jsi popsala Verunku, hned jsem si představila Kačku..to samé..lítostivá vzteklina. Dudláka bude mít ještě hooodně dlouho, al eted je azcala prekousávat, tak jí jiný nekoupim a když je nebude chtít, zjistí, že si top udělala sama..tak jsem zvědavá, kdo to vydrří dýl, jestli já nebo malá. Bez plínke jsme také, ale na noc máme a ráno jí pěkně těžkou....jeden čas neměla, ale nyní zase mám...nevím, uvidíme. Tak se zatím ějte ahoj K+K
Květa, Kačenka
  • 
19.7.2003 21:11:59
Ahoj Berušky...
jak se máte? Co nového? No my bez dudlíku ani ránu...ta bude dudlat ještě příští rok:o)))))). Dovolenou už máme za sebou, byly jsme tady v Čechách, u Náchoda. Docela dobrý...bála jsem se,a le bylo to super. Kačenka se úspěšně seznámila s mouchou..tam jich bylo docela dost.Říká mo´uuša. Byly jsme ve Dvoře Králové v zoo, všichni jsme obdivovaly tygry,ale Kačenku i tam zajímaly jen a jen mouchy. Tak si odnesla pěkný zážitek:o)))))Musím se smát, když si na to vzpomenu.
Teď nás čeká příští týden očkování....tak raděj nejdu ani na koupák ať nedostane rýmu. Mám z něj hrůzu..vždycky my po něm kolabovala a přestávala dýchat. Má i pořád zvýšenou TT...skoro pořád 37.6..37.4..37.8....jenomže ta jedna vakcína(má je rpzdělené,jelikož ji nepíchaj na černý kašel) prochází ted v červenci..tak se musí naočkovat. Docela blbý přístup, že?!? Tak nevím, vážně mám z toho hrůzu. Ach jo...no nic zatim se mějte ahoj K+K
Květa, Kačenka
  • 
19.7.2003 21:03:47
Ahoj Berušky..tak jsme zase tady....
Kačka má botičky 24...má docela větší nožičku než jiné děti,v březnu měla přesně 14,5. Botky se mají kupovat o 1 cm až 1,5 cm větší...hlavně tedy taky záleží, zda v n ich nezakopává. Kamarádka má holčičku a musí kupovat botky né o tolik větší, protože jinak malá zakopává. Pokud má teď tu 21, asi bych určitě volila 23, ne-li 24...jsou to ještě tři měsíce. Nám za měsíc vyrostla 0,5 cm, ale pak zas už tak rychle né. Jo a ještě jsem chtěla, taky jsem Kačce kupovala v květnu plážové botky 24, ale stejně jí nohu nenarvu, jsou těsný.....:o)))) Šťastnou ruku při koupi. Ahoj
17.6modrasek13 4288
19.7.2003 20:33:35
Moje Květuška má ted botičky č. 23 nebo 15,5 a v květnu měla č. 22 nebo 15. Klukům roste nožka většinou rychleji. Myslím že v říjnu mu budou. Já nekupuju boty akorát, mám tak o půl čísla větší. Jinak jaký je Matěj?
Květuška má dudlík na spaní, lahvičku i plenky. Učí se samostatně jíst, tak je to zábava. Vstává ráno v pět...
Martina 1078
17.7.2003 21:31:41
Ahoj holky:-) Mam syce o neco mladsiho syna ale mam na vas jedne dotazek. Vim, ze je to individualni ale jako maji vase deticky momentalni velikost boticek? Matej ma ted 21 ale v rijnu (to mu bude prave 21 mesicu)jedeme k mori a ja nevim jakou velikost koupit aby mu jeste v rijnu byli. Myslela jsem 23, jsou mu sice ted jeste dost velky ale rijen je daleko...tak diky za odpovedi, vsadim se, ze kazdej prcek bude mit boticky jiny:-))
17.6modrasek13 4288
8.7.2003 20:54:44
Ahoj Evi,
mám radost že jsi napsala. Moje Květulka není taková šikovná - nosí plenky, dudlík, večer flašu... A dnes jí brala doktorka krev ze žíly, vypadaly jí skoro všechny vlasy...
Je mi jí líto. S bráchou Lojzíkem se provokují, jsou čerti. Je neposedná, divoká... Ale nedala bych oba ani za nic...
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 67  [Dalších 17 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.