| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 595  [Dalších 435 >>]
Momi + Hani a Veri 10179
27.4.2004 12:25:52
foťák máme taký priemer,digitál Kodak,ale dá sa na neho točiť aj video,tak sme spokojní.

Leni gratulujem k nástupu do práce,nie je nič lepšie ako keď máš prácu čo ťa baví.
Lenka + Venoušek 11643
26.4.2004 22:40:05
Jen v rychlosti
- dělám i v sobotu od 8-12 hodin.
- gratuluju k odstranění plenek :-)
- Radko nic jsem od Tebe nedostala, ale zavedla jsem si Tě já, požádala jsem o autorizaci a poslala TI jednu kontrolní zprávu
- mám za sebou dnes první prodejní den, v práci se mi moc líbí, ani nemám čas myslet co je s Venouškem :-(, vím že je o něj dobře postaráno, navíc jsem dnes byla i na angličtině

Dobrou noc
Radka a Anicka 8594
26.4.2004 14:40:17
Momi, to je super, moc se mi to libi. Jsi dobra. Co mas za fotak?
Momi + Hani a Veri 10179
26.4.2004 13:26:49
sa musím trošku pochváliť,keď ma nikto nepochváli:-)

Tu je foto čo som(s poradou manžela) vyrobila "na upomienku" Hankiných narodiek

Momi + Hani a Veri 10179
26.4.2004 12:31:06
Ahoj holky,my sme boli cez víkend u mojich rodičov v bratislave(cca 300km),mám pár dní bez netu ;-)

Takže - čo darovať na 60-tku,tak také premýšlanie ti Gábi nezávidím,to je vždy horor.To isté na Vianoce.
tento rok sme to riešili na Vianoce hrnčekom na kávu s fotkou našich detičiek - vnúčatiek, a tak.na narodky vždy niečo vytvorím s Haničkou,nejaký obrázok,zarámujem a je to.Ale vždy je tu otázka,čo ešte seriózneho.

Tri roky.Haničku čaká oslava už tento víkend.Ešte nemám nič kúpene,ale keďže o hračky tu už zakopávam,tak to tento krát bude knižka Krtečka,a jej milované puzzle.pred rokom som jej kúpila také penové,tiež s krtkom,no a odvtedy to už rozložila a zložila 632541 x.Lenže v tom našom mestečku som ich v hračkárstve nevidela :-((( A cez net zas priplatím x korún za poštovné a balné.Tak mám docela průser. No a dostane trampolínu - bude ju mať u babi,nám by sa sem nevošla.

Choroby sa nám docela vyhýbajú - klop,klop, tak dúfam že to tak bude pokračovať.

Jé a príspevok má meno pokroky,skoro som zabudla, dnes spala Hani prvý krát bez plienky (cestovali sme v noci, keď sme prišli po pol noci domov tak som ju dala vyčúrať,a do rána to vydržala. to mám radosť! No,ja viem že sme v tom aj tak pozadu,ale aspoň na tie tretie narodky bude bez plienky v noci.Dúfam teda.
:-) predchvílou kričala z postielky že ju bolí zub.(tfuj,dúfam že nič vážne).Tak som sa jej opýtala ktorý, a ona na to : "Ten co mám v pusince." Tak to som sa toho dozvedela.
Radka a Anicka 8594
25.4.2004 23:32:30
Ahoj holky,
uspesne jsem nainstalovala ICQ jen potrebuju vychytat jak se s tim zachazi, Lenky cislo jsem nasla ve starsim prispevku a zkousela jsem ti Lenko poslat dve zpravy, kdyz jsi byla offline a napsalo mi to, ze az budes on, ze to dostanes, ale zda se ze jsi nic nedostala. Gabi pisni mi taky tvoje cislo, ve starsim prispevku si jako svoje vydavala Lencino. Moje je 310536052. Nebojte ja na to prijdu. Sama jsem si nasla, sama jsem si nainstalovala. Oni ti Nemci jeste netusi, co ve me maji :-))))
Jinak nestovky probihaji v pohode, zadna teplota, byli jsme dneska venku, nebyt pupinku vypada Anicka zdrave. Dostali jsme cosi jako pudr ale tutove je v tom nejaky lokalni anestetikum, protoze sama chodi ze chce natrit pipinu (tam ma pupinku nejvic), je videt ze se ji ulevi. A co me prekvapilo nejvic dostali jsme Fenistil v kapkach, mam ji to davat 3x denne, ale protoze ji to moc po tom mazadle nesvedi, davam jen na noc. Doufam, ze pohodovy prubeh vydrzi. Jen chudinka nechape, ze si nemuze hrat s detma, kvuli nejakejm pupinkum, co dostala od toho "malyho ze Spanelska". Zatim se mejte.

Lenko pracujes i v sobotu?
Uz jsem blahoprala Barce ke gymplu, jestli ne, tak to cinim ted. Je to holka sikovna.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
25.4.2004 22:13:14
Týně se nějak povedlo odeslat nedopsané. Já bych na to klávesu nenašla ani náhodou. Aspoň, že mi to nevymazala jako minule, to jsem myslela, že jí rozpůlím.

U nás zatím zdraví drží, doufám, že to nezakřiknu. Propadá nám pak kroužek v MC a teď i plavání.

A taky se chci zeptat, co budete kupovat dětem k narozkám. Už se jim pomalu blíží 3. Je to neuvěřitelný, že už tomu uzlíčku, co jsem si nedávno přivezla z porodnice, budou 3.

Jdu ještě napsat, potvrzení, že Barča opravdu nastoupí na ten gympl. Snad to napíšu trochu inteligentně. Už nevím co kam a jak napsat. Aby chudák neměla už dopředu pověst, že je z analfabetický rodiny.

Ahoj G.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
25.4.2004 21:44:59
Ahoj,
zrovna jsem se Radky chtěla zeptat, jestli už měli neštovice, nebo si pro ně jeli do Španělska. Barča je měla v půl roce. Docela to šlo. Moc se neškrábala a na obličeji jich moc neměla , opatrně se jí vyloupaly, ale stejně má jizvičky. Týna ještě nic asi až ve školce. Čím se teď mažou? Za Barči se mazaly fialkou, pak když jsem byla v práci se mazaly pudrem a ještě později nejdřív fialkou a zaschlé pudrem nebo obráceně?

Příští pátek jedem do Splavů slavit 60 Martinovo mamky a přemýšlím, co jí koupit, protože samozřejmě nic nechce. Jestli z ní nic nevymámím, zkončíme u nějaké blbosti na vystavení v obýváku a to nesnáším. Prosím, prosím poraďte něco origoš.

Lenka + Venoušek 11643
25.4.2004 20:51:55
Ahojky,
tak hlásím u nás mírné zlepšení zdravotního stavu. Dneska jsem místo práce v květinářství pomáhala hlídací tetě s malováním. Zítra v kytkách začínáme, adresa je Jaromírova 8, naproti hotelu Union, stanice 7 a 24 Ostrčilovo náměstí. Tak se můžete přijít podívat :-).
Radko ICQ by se mělo dát stáhnout na www.download.com. Je to tam tedy anglicky, českou verzi Ti psala Gábina. Kdybys potřebovala poradit, napiš mi na mail.
Neštovice bych taky brala, ale ne teď, kdyby chtěly počkat do prázdnin. Ale až tak druhou půlku, první už máme rozplánovanou :-).
Nebudu mít teď tolik času, ale nebojte, na vás si čas najdu vždycky, i když jen po večerech a nocích. Tak se mějte hezky, užívejte si dětí a jara.
Radka a Anicka 8594
24.4.2004 20:43:48
Ahoj holky,
to je teda prima jaro, na maminkach v zahranici maji vsechny deti taky bud nestovice nebo zanet stredniho ucha. A hadejte co mame my? Prave cekam az dorazi doktorka, manzel je pryc pupinky pribivaji a ja mam strach, ze by to mohlo v noci svedit a my bez pudru bysme se moc nevyspali, tak jsem zavolala doktorce. Mela by kazdou chvili dorazit.
Lenko to je docela zmena, najednou zacit chodit do prace a jeste takhle na cely den? Kamze muzu chodit kupovat kytky?
Gabi, neboj Barca gympl zvladne. Uz jsem psala v jiny diskusi, ze mam k gymlum docela schizofrenni postoj, v zasade jsem proti, ale v soucasne sitaci, ktera v ceskem skolstvi vladne bych tam svoje dite taky poslala. Vim to podle nasi zakladky. Tretina deti sla na gympl, tretina do matematicky tridy a u tech zbyvajicich jsem ucila pracak - byla to moje jedina hodina tydne na druhym stupni, ale zato jsem se z ni hodne dlouho lecila.
Barco neboj v lete urcite s holkama neco podnikneme a dame vedet :-))). Jestli te to potesi, taky jsem si nikdy neprala byt uklizeckou a dneska jsem profik. Ale ber to tak, ze to neni nastalo.
Holky jdu prepocitat pupinky. Zatim ahoj
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 595  [Dalších 435 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.