| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 595  [Dalších 455 >>]
Radka a Anicka 8594
6.5.2004 14:38:13
Ahoj holky,
Gabi preju vam at se brzy uzdravite a muzete znovu plavat. Ja jsem plavaci kurzy vzdala hned kdyz Anicka byla mimi, protoze jakmile jsem kurz zaplatila byla okamzite nemocna. Tak ji naucim plavat sami :))
Vcera mi prisel kocarek a je ve skutecnosti jeste hezci, mam docela praci ho jeste vic jak mesic udrzet ve sklepe v tajnosti. Vcera kdyz Anicka usnula tak jsem ho privlekla nahoru a jako mala ho tady zkoumala. Manzel neveril, ze ceho muzu mit radost.
Dneska je tu mimoradne hnusne od rana leje a leje a leje. Delaji nam novy dvur, dneska privzli dlazdice a delnasove sedej celou pracovni dobu v aute a cekaj az prestane lejt. To by me teda bavilo.
No a zitra razime do Cech. Doufam, ze pocasi bude takovy jako minuly tyden. Chceme jet na chalupu, mame tam jednani se zednikem (abychom se tam za rok mohly v lete vsechny sejit) a chci neco porobit na zahradce. Tak uvidime.
Ted jsme meli trosku vzruso s nestovice. Maminka od toho kluka co jsem ho hlidala je tehotna a do 4 tydnu urcite porodi a mimi by s nestovice nemelo prijit do kontaktu atd. atd. Ona nestovice nemela a tak ji delali ruzny testy, jednou zjistili ze protilatky ma, podruhy ze nema. Porad mi volala a ja uz pak mela docela neprijemny pocit, ze jestli ty nestovice u nich nekdo dostane tak za to nakonec muzeme my. Bylo mi to dost neprijemny. No a vcera jsem potkala nasi spolecnou gynekolozku, tak jsme se dali do reci a prislo na nestovice a ona rikala, ze si nemam delat starosti, ze protilatky MA, tudiz je ma i mimi. A ze jsou to trochu starsi rodice, takze radi panikari. Tak se mi ulevilo.
Zatim se mejte.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
5.5.2004 22:44:50
Ahoj holky,
neboj, Momi, na ICQ se musíme potkat u počítače ve stejnou hodinu a to je je občas.

Jinak jsme teda narozky naší babi krásně odmarodily. Než totiž vypukly, dva dny jsme uklízely jak blbý celou hospodu. Švagrová má ve Splavech hotel a na restauraci měli objednaný nový stoly, židle a lavice. Před tím samo malovali. Tak jsme myly okna, vytíraly, luksovaly a v tom průvanu krásně nastydly. A taky už netopí a ten barák je na nás panelákový květinky trochu nevyhřátej. Já a Barča jsme měly těla už od neděle jak natlučený klackem a hlavu jak přesýpací hodiny a Týna padla dneska. Už včera měla kašel a dneska i teplotu. V poledne 38,5 a teď večer ani nevím, protože u teploměru vyvádí jak blázen, tak jsem jí neměřila.
Usnula už v 11,00 dopoledne a teď večer ve 21,30. Má sirupek na kašel a teplotu, tak snad bude v klidu spát.

Už mám na balkoně truhlíky s kytkama. Udělala jsem si letos po prvé míchané kytky. Většinou jsem měla jen muškáty. Tak uvidím jak půjdou. Až pokvetou pošlu fotky. Zato na zahradě kvete co se dá. Jen nejsem schopná vzít foťák a vyfotit to. Fotím normálním na film, abych měla do alba, ale teď nám nejde scener.

Zítra teda nejdem ani plavat, ale snad nám bude příští týden líp a doženem to. Bazén je dost velkej a hlubokej, tak jsem zvědavá jak a co budem na konci umět. Zatím pořád nevědí kolik to bude stát, tak zatím platíme 150,- na půl hodiny a po koupání můžem být chvilku v hracím centru, které budují vedle. Snad to bude za 180 - 200,- že je v ceně i půjčení fénu a hodina v centru. No docela dost peněz. Doufám, že se budou dohadovat až do prázdnin a my to dochodíme za 150,-, které platíme každou hodinu zvlášť. Až zaplatím celý kurs a párkrát budem nemocný, už se mi to plavání moc líbit nebude.

Ahoj G.
Radka a Anicka 8594
3.5.2004 23:01:22
To jste se divili, kolik prispevku pribylo, Momi asi mas pravdu, protoze se to povedlo, az kdyz jsem tu adresu zkopirovala a pretahla.
Hanicce preju dodatecne vsechno nej k narozkam. S pocuravanim si nedelej hlavu a dej ji plinku, nebo ji dej takovou tu co se sundava jako kalhotky, kdyz to vyjde tak to vyjde, kdyz ne tak se svet taky nezbori.
Jak se Hanicce libi kocarek? Muze s nim jezdit i v byte? Nam se sem moc nevejde, tak jsem zvedava. Ale vypada to ze bude Anicka jezdit na dvore s Vaneskou a budou si holky spolu hrat. Mam nutkani ji ho dat jeste pred narozeninama.
Zatim dobrou.
Momi + Hani a Veri 10179
3.5.2004 22:37:48
ÁÁÁ pokusy. Som na to prišla. Rozdiel je v tom, že tie fotkám predtým si dala príponu "jpg" miesto "JPG".Proste to máš uložené s velkým tak má byť velké.

A vy ste mi všetci utiekli na ICQ ?! Ach jaj,čo tu ja budem sama?

No nič. Akurát som chcela napísať že Hanka dostala tiež kočík, trojkombinácia :-) Tak sme dnes vonku kočíkovali obe. Oblúbila si ho, uvidíme na ako dlho. A ešte má u babi trampolínu. No a knižky, puzzle, to má najradšej.

Čúranie pokračuje tak, že teraz takmer každú noc prevliekam postielku. Do polnoci sa na to neprebudí. nad ránom sa pár krát stalo že chcela čúrať. Holt musím vstať ja a prebudiť ju. som zvedavá či na to niekedy príde. Máme to v rodine. Počúrava sa neterka(12),synovček(10), tak sa teším čo my.

Tak sa zas ozvyte.
Radka a Anicka 8594
3.5.2004 17:51:54
Tak tohle je kocarek co dostane Anicka k narozkam, vubec nechapu proc mi to predtim neslo. Ucinim jeste jeden pokus.
Radka a Anicka 8594
3.5.2004 17:50:07
Radka a Anicka 8594
3.5.2004 17:47:30


Radka a Anicka 8594
3.5.2004 17:34:46
[IMG SRC = http://i15.ebayimg.com/03/i/01/b5/27/63_1_b.jpg]
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 595  [Dalších 455 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.