| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 1996

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1119 z 19 
Míla1,Eliška 9/96, Honzík 9/04 16025
26.10.2004 20:33:53
Já se k PC dostávám různě. Honzík spí jak chce, dneska třeba dopoledne nespal. Celou dobu kňoural a v klidu byl jen na ruce. Odpoledne jsme šli ven, jinak bych asi zcvokla. Sice nebylo moc pěkně, ale vyjeli jsme a prcek usnul.
S úklidem je to u nás stejné. Když jí pošlu aby si uklidila, tak jako jo, pak si začne hrát a dopadne to tak, že si to přeloží na druhý den. Naštěstí ve škole je to v pohodě. Snažím se jí věnovat, ale taky mi víc času zabere Honza.
Na vánoce se moc těšíme. Ale až budeme mít za sebou zubaře (tento pátek) a pak já návštěvu po šestinedělí (12.11.), tak už mi nic nebude kalit těšení. Eliška má asi kaz, takže to zas bude výstup. Má se zubaři dost špatné zkušenosti. Podle dr. takovou kazivost zdědila po tatínkovi a snad ty druhý budou dobrý.
Jdu připravit prckovi dlabání za chvíli se probudí, tak snad pak zabere a já si půjdu taky lehnout.
Zatím ahoj
26.10.2004 20:32:38
Já se k PC dostávám různě. Honzík spí jak chce, dneska třeba dopoledne nespal. Celou dobu kňoural a v klidu byl jen na ruce. Odpoledne jsme šli ven, jinak bych asi zcvokla. Sice nebylo moc pěkně, ale vyjeli jsme a prcek usnul.
S úklidem je to u nás stejné. Když jí pošlu aby si uklidila, tak jako jo, pak si začne hrát a dopadne to tak, že si to přeloží na druhý den. Naštěstí ve škole je to v pohodě. Snažím se jí věnovat, ale taky mi víc času zabere Honza.
Na vánoce se moc těšíme. Ale až budeme mít za sebou zubaře (tento pátek) a pak já návštěvu po šestinedělí (12.11.), tak už mi nic nebude kalit těšení. Eliška má asi kaz, takže to zas bude výstup. Má se zubaři dost špatné zkušenosti. Podle dr. takovou kazivost zdědila po tatínkovi a snad ty druhý budou dobrý.
Jdu připravit prckovi dlabání za chvíli se probudí, tak snad pak zabere a já si půjdu taky lehnout.
Zatím ahoj
Kamča+Kuba 27/3 18657
21.10.2004 9:58:46
tak snad se nám podaří někdy sejít, většinou jsem na netu večer a kecám s holkama z březňáčků. Teď co je Kuba větší, míň spí a vyžaduje víc pozornosti mám čím dál tím míň času na Naty, takže té připravě do školy fakt moc nevěnujem, čtení jí baví taky, jsem ráda, zatím má samé jedničky, je to taková aktivka, myslím,že se hlásí celou hodinu...ale co na ní musím říct tak je hrozná bordelářka, ve škole né ale v pokojíku má šílený nepořádek a není schopná sí ho uklidit,když už na ní vlítnu, aby si ho uklidila tak ho jako uklidí, ale není to vůbec vidět,takže jsem to už pomalu vzdala... Taky jsem zjistila, že se blíží vánoce a já vůbec nemám žádný dárek pro Naty,vůbec nevím co jí mám koupit, oblečení nechce a z hraček nevím....
PS: Naty jsem taky nekojila a dávala jsem také Nutrilon,ten jí šmakoval a Dr. říkala, že je nejlepší /taky nejdražší/, tak zatím ahojky
17.10.2004 9:46:18
díky za gratulaci.
Teď zrovna Honzík protestuje v kolíbce, ale bude muset chvilku vydržet. Pořád se chce chovat...jo návštěvy udělali své. Každý ho choval po celou dobu návštěvy a to si rychle zvykl. Ela taky moc chtěla sestřičku, ale už jí to nevadí. Pořád by Honzíka pusinkovala, chodí mu číst pohádky. Zatím si s ním hraje jen v postýlce, ale už se těší, až bude aspoň lézt.
Elu donutit k učení je taky děsná fuška. Zatím žádné problémy nejsou, ale začínají se učit o větách (oznamovací atd...), v matematice taky poskočili..No doufám, že to bude zvládat. Jediné co jí nevadí je čtení. Čte dobře a hlavně ráda, dobrovolně si bere i knížku a čte.
Já nekojím, 3 týdny po porodu se mi mléko ztratilo, ač jsem se držela všech rad, které jsme dostali v porodnici. Honzík dlabe Nutrilon a chutná mu. Je to znát i na váze, v pátek jsme byli v poradně a váží 4870 g. Ale doktorka je spokojená.
Jdu dát vařit oběd, odpoledne musíme jít vyzvednout Elišku k dědovi. Včera k emigrovala přes noc. A zítra zase do školy.
Budu se snažit nakouknout každý den, tak se snad sejdeme.
Zatím hezkou neděli a ahoj Milena
Kamča+Kuba 27/3 18657
10.10.2004 21:35:47
gratuluji k miminku, jak reaguje malá na brášku? Když mu dává pusinky tak asi dobře, to my jsme si s malou užili, chtěla sestřičku, takže brášku nemohla překousnout, ale spíš jí vadilo, že teď už není středem pozornosti jenom ona, teď už je Kubíkovi půl roku a je to lepší, hodně si s nim hraje.
Také jsem byla hrozně unavená, měla jsem problémy s kojením,to převrácení se určitě upraví a za chvilku Ti bude spinkat i v noci.
Malá už si na školu taky zvykla i když učit se jí moc nechce, zatím to nepotřebuje, ale jsem zvědavá až to bude těžší jestli jí donutím se učit.
Tak doufám, že se nám podaří někdy tady sejít...ahojky Kamča
3.10.2004 20:53:01
Ahoj, tak v září k nám přibyl Honzík. Eliška nastoupila do druhé třídy, ale moc se jí nechtělo. Pořád se ptala jestli musí do školy znovu, když už tam chodila vloni. Ale už se zaběhla. Nyní její první cesta po příchodu ze školy vede k postýlce, aby dala pusu Honzíkovi a teprve potom přijde na řadu já.
Po měsíci od porodu jsem totálně hotová. Honza totiž nejraději spí přes den (a to ho budím, aby se unavil) a v noci má pravé poledne. Takže já pokud to jde tak spím.
Chodím do zářijovek, ale ráda si popovídám i tady.
Kamča+Kuba 27/3 18657
2.9.2004 13:56:08
Ahojky,
zdravím z Chomutova, první třída u nás proběhla také bez problémů, myslím, že bylo ideální jít do školy skoro v 7 letech.
Teď k nám přibyl do rodiny Kuba, narodil se v březnu takže jsem hlavně na stránkách březňáčků 2004, ale ráda pokecám i tady.

Karína, Anička 7 +Bára 2
  • 
8.8.2004 21:58:24
Ahoj z Ostravy! První třídu Anička zvládla výborně. Díky tomu, že šla do školy téměř jako sedmiletá, šlo všechno jako po másle. Teď se nemůže dočkat, až skončí prázdniny. Pár perných chvil jsem měla já, když jsem se snažila sladit denní režim mladší Barušky se školním režimem a kroužky Aničky. Proto držím pěsti od září, kdy se rozrostete, aby bylo všechno v pohodě.
26.3.2004 18:21:19
Ahoj nepřidá se někdo? Mám Elišku, chodí do 1. třídy, zatím jí to baví. Jsme z Kladna a pokud vše dobře dopadne, tak v záři bude mít sestřičku nebo bratříčka.
[<<Předchozích 10] Názory 1119 z 19 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.