| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak snad se nám podaří někdy sejít, většinou jsem na netu večer a kecám s holkama z březňáčků. Teď co je Kuba větší, míň spí a vyžaduje víc pozornosti mám čím dál tím míň času na Naty, takže té připravě do školy fakt moc nevěnujem, čtení jí baví taky, jsem ráda, zatím má samé jedničky, je to taková aktivka, myslím,že se hlásí celou hodinu...ale co na ní musím říct tak je hrozná bordelářka, ve škole né ale v pokojíku má šílený nepořádek a není schopná sí ho uklidit,když už na ní vlítnu, aby si ho uklidila tak ho jako uklidí, ale není to vůbec vidět,takže jsem to už pomalu vzdala... Taky jsem zjistila, že se blíží vánoce a já vůbec nemám žádný dárek pro Naty,vůbec nevím co jí mám koupit, oblečení nechce a z hraček nevím....
PS: Naty jsem taky nekojila a dávala jsem také Nutrilon,ten jí šmakoval a Dr. říkala, že je nejlepší /taky nejdražší/, tak zatím ahojky

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.