| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Humorně o lásce a sexu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 13427  [Dalších 13357 >>]
Vítr z hor 100046
29.7.2020 11:07:32
Jako největší životní blbost vidím, že jsem z lásky nejela studovat do Kanady. Ale nějak mi to nepasuje pod položku "zvláštní" nebo "odvázaný".

A kromě jednoho jsem se se všemi rozešla já. Zjistila jsem, že je pro mě paradoxně jednodušší a snesitelnější dostat kopačky než je dát. Jeden mnou odmítnutý se dlouhodobě sebevraždil, až se z těch sebevražd 3 měsíce po rozchodu oženil s jinou. ~:-D
Saamajna 115449
29.7.2020 10:54:22
Ve 35 jsem odesla po 2 letech od myho absolutniho, osudovyho... kosmicke lasky... chlapa, (rok vztahu na dalku, rok s nim u nej).
Protoze to s nim nebylo k normalnimu zivotu - svadba, rodina, deti - co jsem si celej zivot predtim prala a hledala k tomu partnera.

Potom jsem nejmin rok "vegetovala" a nejak fungovala a KAZDEJ den brecela jak silena, rvala i nahlas, casto v noci kvuli tomu jezdila v aute, abych nikoho ze sousedu tim revem nevydesila.
Brekot se pomalu zlepsoval ale moje city k nemu ne a to me desne sr.lo.
Fakt jsem resila, jestli ho zabit, aby konecne "zmizel". Nebo zabit sebe, co jsem v zivote hledala (lasku), mam odzito... ~f~

Po 2,5 letech jsem mu to i rekla (udelalo to na nej dojem ~t~ : prej "to musi byt fakt opravdova laska"), tak vyhlasil, ze bychom to meli zkusit znova a zacit travenim vic spolecnyho casu.
Odjel domu (Anglie), po ceste mi jeste volal. Z domu pak sdelil, je jeho tata na okruzni jizde lodi prisel v Brazilii do nemocnice, tak tam za rodici na pul roku leti.
Tolik k jeho predstave spolecnyho casu...
~6~

To bylo ve stredu.
V noci ze soboty na nedeli jsem potkala svyho manzela, otce mych deti.
Vzala ho k sobe domu a hned oznamila, ze jestli chce i vztah, tak ja budu chtit brzo deti.
~t~
Grainne 67561
29.7.2020 10:46:57
Kat, jo!
Zjistila jsem, že při koukání na ty filmové jezdce z westernů už nemusím závidět. Je super vyrazit si na toulku s kovbojem.~s~
Nebo sama a zažívat reálně pocity "osamělého jezdce".
Fern 155759
29.7.2020 10:29:56
Monty,tomu se rika plest chlapum hlavu!~t~
Fern 155759
29.7.2020 10:16:25
Nastesti jsem nebyla nikdy rozejita,ani jako nactileta,takze ani nikdy pozdeji;a byla to neskutecne krasna leta pocinaje druhakem na ss a pozdeji,kdy se kolem me tocil svet a ja byla presvedcena,ze uz to tak preci musi byt naporad a ze mi uz navzdy musi byt 17,18 a uz ne vice...

A vystrelku bylo nepocitane,byla to divoka jizda:-)
Stará husa 154854
29.7.2020 10:01:28
Moje první láska byl můj BM. Chodili jsme spolu na VŠ do kruhu. Bylo to moc krásné, romantické, psal mi básničky, posílal mi expres zamilované dopisy, měli jsme společný kamínek, který se ztratil těsně než se se mnou rozešel. Před ním ani po něm jsem nikoho jiného neměla, byl to muž mého života.

K_at 121378
29.7.2020 10:01:15
Grainne, Viga i bez koně! A kovbojové ~s~
Grainne 67561
29.7.2020 9:52:00
Je to děsně romantický, bych se klidně zamilovala do Viga Mortensena v Ohnivým oceánu...kdybych už neměla kovboje na strakatým koni doma.~t~
Senedra 14756
29.7.2020 9:32:43
Kopřivo, vidím to podobně.

Měla jsem jeden delší vztah ještě před tím, než jsem poznala manžela a to mi pomohlo ujasnit si, co je ve vztahu důležité a co ne.
libik 142094
29.7.2020 9:32:32
Vy jste hyper romantičky~:-D

Já jsem jednou na srazu základky(něco přes 20) vyslechla vyznání spolužáka, jak se kvůli mě léta trýzní, tak jsem mu milostivě dovolila, že mě může z šumavské vísky dovézt do Plzně(za manželem).
No a napřed mě musel stavět u Přeštic na blití a poté vjel u divadla do jednosměrky a měl to tehdy za litr.

Myslím, že byl vyléčen~t~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 13427  [Dalších 13357 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.