Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Gavašetka | 111364 |
4.10.2024 19:07:02
Tak to je jasný, že když někdo jede třeba na Erasmus nebo služebně na dýl, že si toho bude brát víc, to zcela chápu.
|
Gavašetka | 111364 |
4.10.2024 19:05:38
Matraci? Jako fakt je, že v jednom ubytování měli tak měkkou matraci, co fakt pérovala, že stačilo, když se manžel otočil, abych skoro nadskočila. Takže nějaká tvrdší vlastní by se hodila. Ale možná jsi myslela spíš plážovou podložku? Fakt je, že kdybych měla větší kufr, určitě bych si zabalila polštářek, aby se mi lépe spalo. V některých krajích jsou zvyklí na cosi, co mi fakt nedělá dobře. S polštářkem by to byl návrat do dětských let, já jezdil ne s panenkou, ne s medvídkem, ale s polštářkem
|
Vítr z hor | 100046 |
4.10.2024 19:00:01
Nelitaji vsichni jen na dovolenou. Na tyden az dva se snazim zvladnout to s kabinovym zavazadlem. Kdyz je nas vic, tak se ty veci nejak prehazeji a vejde se to.
Maminka kamaradu pravidelne prileta s obrim kufrem, ma v nem treba i krabici rizku (smazi je na jizni polokouli). Dalsi maminka kamaradky privazela cela leta hrilovany lilek v silenem mnozstvi. Do Francie se vzdycky vozi cigarety, Cechum pasta na zuby, ocet a fidorky. Nekdo taha knizky, jiny jidlo. Muj rekord na kratke dovolene - cestou na Kretu 8 kilo, cestou zpatky 29. Kdyz jsem studovala v zahranici, tam jsem litala s velkym prazdnym kufrem (teda vzdycky jsem nalozila par baliku toaletaku, kdyz uz jsem ten kufr tahla do schodu, aby to nebylo tak zbytecne), zpatky s narvanym. |
sylvaina | 77406 |
4.10.2024 18:55:58
Zrovna my cestujeme s těmi loďáky. Cestou tam celkem nic a zpátky spoustu místního jídla. A z Turecka vozíme dcerám oblečení. Jedna má velmi ženskou postavu a koupit si tady kalhoty je pro ní problém. Turkyně jsou zjevně tvarnaté, protože co tam koupíme, to jí sedí.
|
Federika | 14090 |
4.10.2024 18:46:02
Já nemám obří kufr. Ale na 14 dní mám několik párů bot, protože chci, spoustu hadrů, nějakou matraci, krabici krémů na opalování, nějakou lékárnu, tašku na kosmetiku, kulmofén na vlasy...Zaplním to hned.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
4.10.2024 18:45:30
No to je jasné... Tam táhnu velký poloprázdný kufr a zpátky pak plný místního jídla, pití, nějaké ty dárky a podobně
|
Chloé | 102783 |
4.10.2024 18:41:41
Záleží. Na čtrnáct dní bych asi nejspíš koupila aspoň jedno zavazadlo dolů. Umím balit nalehko, ale k moři si beru snorchl, ploutve, boty a hadry na sport...no a holka na svoje vlasy(kudrnaté do pasu) potřebuje asi tucet gelu,šamponu, kondicionéru.
|
Kaipa | 98564 |
4.10.2024 18:39:10
Je fakt, že vídáme dost lidí s obřími kufry. Já upřímně nevím, co tam mají. Vždyť letní oblečení nic neváží, všechno je lehounké a nezabere žádné místo.
|
Abigail* | 76789 |
4.10.2024 18:35:54
Na 14 dní jsem ještě nikam neletěla. U nás je problém, že pokud by se jednalo o aktivnější dovolenou, kterou preferujeme, musela bych mít spoustu věcí, pokud bych nechtěla prát nebo příšerně smrdět
K moři by mi asi stačil malý kufr, ale to nevím, neb takové dovolené nevyhledávám. |
Peppa | 133447 |
4.10.2024 18:32:56
Já zase žasnu nad tím, že nad cizím velkým kufrem žasne někdo jiný.. prostě jsme lidé různí a někdo chce s sebou mít víc oblečení nebo čehokoliv jiného
Mně by půlku kabinoveho zavazadla zabrala moje plážová osuška a tu druhou kosmetický kufřík.. Nevím jak těžký to míváme, ale myslím že jsme se vždy vešli do limitu.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.