| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cestování letadlem

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
 Názory 110 z 9005  [Dalších 8995 >>]
Beat 107867
6.10.2024 11:52:10
Úplně tomu rozumím, udělala bych to stejně. A líbí se mi, ze na nej beres ohled. Tak to ma byt a pokud je to vzájemný a vyvážený, je to ideál. ~s~
A postavičky jsou roztomily.. resp i ta další hra jejich tel.. Líbily by se mi. ~:-D
Federika 14090
6.10.2024 11:48:34
Už fakt dlouho.
Teď mi přivezl z Itálie takovej předmět-na podstavci dvě dřevěný postavičky, který můžeš různě natáčet, otáčet. Mají to bejt partneři, on říká manželé~:-D Postavil to na stůl a demonstruje mi na tom, že ta vyšší postavička stojí za tou nižší a mají bejt natočený tak, aby bylo vidět, jak jsou si vzájemně oporou~:-D
Já je vždycky, když jsem na něj naštvaná, otočím proti sobě ~:-D Ale líbí se mi to, on odjakživa chodí ta nějak trochu ohnutě, nejdřív hlava pak dlouho nic, pak krk a pak teprve zbytek a ta postavička a stojí úplně stejně, dělala jsem si srandu, že si to tam nechal dělat na míru~:-D
Jinak ty boty-takhle zepředu vypadají umírněně, ale ten podpatek je takovej zkosenej klínek, prostě kačer, mně to pořád k těm šatům nevadí, ale je to hodně "divný" a všimneš si toho. No a manžel je rád nenápadnej~:-D
Beat 107867
6.10.2024 11:39:42
No prave, nemuze byt taková konzerva, když ma doma Tornádo Lou v extrémním provedení ~t~. A podle všeho už nějaký ten pátek.
Federika 14090
6.10.2024 11:05:01
Beat,
já s nima problém nemám, líbí se mi k těm šatům moc. Ty šaty jsou jinak celkem nuda,ale s těma botama už ne:-)
Tohle je ale večer manžela, je to pro něj důležitý. Tak zas aby se chudák nemusel stydět...~:-D Větší konzervu bys nenašla. I když, našel si mě, to se trochu sekl, pravda:-)
Beat 107867
5.10.2024 20:06:32
Fed, tyhle šaty si přímo žádají ty extravagantní boty! Jdi do nich!!

Sleduju na IG jednu ženu z Milana, Valeria Ferlini, urcite přes 70 a mas vidět její kreace. Je skvělá ~:-D. Takže si nemyslím, ze bys Italy pohoršila. Ostatne , jsem prave tu a vidím to na ulicích..
Federika 14090
5.10.2024 18:57:59
Jo, ty jsou dobrý:-)

Já jsem mezitím objednala ty šaty na operu, nejradši bych k tomu i ty extravagantní boty, se kterýma jsou nafocený, ale jedu s manželem a on je děsná konzerva. To bych sice ještě přežila, je zvyklej, ale půjdou tam i jeho kolegové z Itálie a asi by se chudák styděl:-)
Tak si vezmu konzervativní zlatý. Teda zlatá není až tak konzervativní, ale mají normální tvar:-)

Beat 107867
5.10.2024 18:38:17
https://www.greenbutik.cz/produkt/saty-maahaliana-steel/

Fed. Mně se docela libi tyhle
Bouřka 7675
5.10.2024 16:46:14
TaJ, no každý tašku oblečení, docela velkou, jednak na veškeré možné počasí, to vše v provedení do města, do terénu a pracovní, druhak mám mývaly a čuňata, takže potřebuju rezervu pro děti i sebe, protože cestuju zásadně s menstruací, a tu mívam silnou a nehoda nic vyjímečného. Pak taška bund, kam přihazuju zásobu menstruačních pomůcek a nepropustnéb podložky. 2 tašky bot. Koupací taška s plavacíma věcma v létě. Taška rybářských potřeb, pruty jedou vedle. Syn si bere minimálně svůj speciální polštář, někdy taháme i protiroztočový povlak na peřinu. Občas se berou spacáky. Hygienický kufřík. 2 tašky jídla a chladicí taška k tomu, protože potomci mají specifické požadavky a nejezdíme někam, kde by šlo jen tak vůbec nakoupit, natož konkrétní věci.Kvůli specifickým potřebám tahám i horkovzdušnou fritézu. Každý má batoh, manžel ještě notebook, tu a tam vím, že budu muset taky pracovat, takže další notebook. To je základ. A obvykle ještě převážíme sem a tam další věci - produkty zahrady, specifické nářadí, nějaké vybavení domácnostu, vyřazené oblečení...
Gladya, bývalá dasa, 63023
5.10.2024 16:03:12
Na 14 dní nám s manželem dohromady bohatě stačilo asi 17 kg.
Kdyby bylo potřeba stačilo by mi asi jen kabinové zavazadlo.
Na prodloužený víkend samozřejmě stačí kabinové zavazadlo.
Federika 14090
5.10.2024 15:36:44
Kat, dík. Jen holt jinak než na té černošce.
Jdu mi přišly šaty, společenský. Nááádherný. Ale nádherný na tý černošce.
Když přišly a vlezla jsem do nich, dostala jsem záchvat smíchu. A nadávala si:" Federiko, Federiko, ty seš ale fakt úplně blbá, jak sis mohla myslet,že v nich budeš vypadat stejně???"~t~
Někdy ke konci října letím na operu, do Milana. Vím už to dlouho. Měla jsem si pořídit šaty. nemám nic. Nechci nic pro matrony, nechci moc nahatý, raději nějakej rukáv, potřebuju pod to podprsenku, takže ačkoli jsem se zamilovala do šatů jedný mladý český navrhářky, cenově přijatelných, tak nic, protože ona dělá takový průstřihy, zajímavý, ale holt ne na těch, co potřebujou podprsenku.
Společenský šaty, to je děs, nerada sháním. Nic se mi nelíbí. A co se mi líbí, se zas nehodí pro mě.
 Názory 110 z 9005  [Dalších 8995 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.