| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak se seznámit

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 8493  [Dalších 8463 >>]
neznámá 91073
11.6.2024 13:08:03
Takto to funguje u našich v městečku, teda městysu.
5tis. obyvatel a jak píšeš, točí se o nich kriminálky, vraždy, incest, nevěry...., ale homosexuálové jsou pro ně největší zlo.
A jak se všichni znají jen povrchně, kolují hnusné drby.
Maloměsto je dle mého na toto nejhorší.

U manžela na vsi je to daleko klidnější. Tady se tak maximálně chlastá na lavičce před hasičárnou. Ale překvapivě homosexuála přijali i ty nejstarší obyvatelé, teda za ruku se před nimi s přítelem nevodí. Je to asi tím, že ho znají od miminka a všichni jsme nějak příbuzní, tak to zkousnou.
77kraska 132593
11.6.2024 13:06:28
Bourko, mne vzdycky fascinovalo, ze moje babicka z jihoceske chalupy vedela, kdo kdy s kym jeste 100 let zpetne (jak ji to vypravely starsi teticky)....a dodnes tam zije pan, je mu 75 let a vypravela mu to vsechno jeho babicka, ten si to pamatuje, ja jsem to poustela druhym uchem ven...je schopen vypravet o kazde chalupe a na nasich starych fotkach kazdeho pozna a zni to vsechno velice verohodne

tam ti lidi byli strasne udrbani...taky cim se meli bavit, kdyz jeste nebyla televize a predtim ani radio a knizek meli jen par
Drypetis 154924
11.6.2024 12:58:25
Já bych řekla, že na vsi jsou podmínky pro mimomanželský sex i lepší, než ve městě, lidi se znají, ví kdo je kdy doma, prostorů spousta, není to omezené jen na byt.
Drypetis 154924
11.6.2024 12:52:55
Neznámá,
tak to do té venkovské komunity, kterou znám, rozvody už zasáhly hodně, někteří se stihli rozvést i víckrát. Ale kromě toho tam byl i incest, úkladná vražda, mimomanželské styky tam jsou běžné. A to jsou tam skoro všichni aktivní katolíci. Jen k homosexualitě se tam staví ještě odmítavě, nejvíc ti, kteří by mohli akorát tak držet hubu.
Bouřka 7675
11.6.2024 12:48:49
Tak oni se s tím moc netají, protože není extra důvod, a tam kde důvod je, se to taky leckdy nakonec provalí a navazují různá dramata a drby kolují po té půlce okresu ~t~ Já jako nespolečenská náplava i po všech těch letech nepřestávám být fascinovaná tou znalostí starousedlíků kdekoho v okolí a jeho vazeb, včetně těch pikantních drbů ~:-D To má ještě širší dosah než v mem rodištěli, kde to bylo omezené na střediskovou obec, ale jak to byly dosidlované Sudety, tak ty vazby na zbytek okresu zase nebyly takové, chyběla tam ta široká příbuzenská síť. Aneb jak jednou vypadlo z kamaráda - já kdysi balil na zábavě holku a pak se ukàzalo, že je to sestřenice z 3. kolene ~t~
neznámá 91073
11.6.2024 12:29:13
Sodoma Gomora~:-D, já toto neznám. I rozvedených je u nás dost málo.
Kamen a cihla u nás neplatí, asi jak se všichni znají, tak se vše vždy provalí a je z toho akorát ostuda po několik generací.

Rozvedenou máme pouze jednu rodinu, teda ne jednu, všichni 3 sourozenci z té rodiny jsou rozvedený a mají nové partnery a tam se dějí věci.~t~
Ale to je jen jedna tím vyhlášená rodina.

Drypetis 154924
11.6.2024 12:16:48
Bouřko,
souhlasím, včetně toho bizáru :-) Samozřejmě se to týká těch, kteří mají zájem. To spíš ti mladí se někdy drží víc zpátky, ještě věří na velkou lásku nebo si nechtějí moc pokazit pověst.
Bouřka 7675
11.6.2024 11:48:34
L + 2m, ani bych neřekla, děti už odrostlejší, často rozvedení...Občas i dobrej bizár, my ty měli jednoho, co pendloval mezi matkou a dcerou ~t~
magrata1 95172
11.6.2024 11:17:36
Moje rodná ves má 2700 obyvatel, velkou školu a školku, 2 jednoty, velkou prodejnu se vším (Vietnamec), večerku, řeznictví, farmu, několik firem s více než 100 zaměstnanci, menší sídliště..., podobné jsou i okolní vsi - mezi 2000 a 3000 ob. je většina okolních obcí, malé jsou až kousek dál, jak se zvedá nadmořská výška. Ale život je dost podobný zadání. Teda spíš takový mix, ale rozhodně o sobě lidé "z našého konca" vědí dost a kdo chce, snadno získá informace i "z opačného konca".
L+ 2m 114525
11.6.2024 7:11:56
Bouřko, ale řekla bych, že kamen x cihla už nebude platit pro tuto věkovou kategorii.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 8493  [Dalších 8463 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.