| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Nevěra

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 47879  [Dalších 47809 >>]
Renka + 3 26652
4.10.2023 14:20:50
Ty jo, tak on je nejvetsi problem v tom , ze si člověk mysli , ze vypadá dobre 😀
Čumča. 160024
4.10.2023 14:19:53
Lenko, dablju asi není drama queen, já bych v takové situaci byla, ale jí to není vlastní~d~
Ropucha + 2 120300
4.10.2023 14:19:42
Proč pro příště, vezmi si z toho ponaučení pro teď.
Přestaň bojovat o svou pozici a vnímej především toho člověka, pokud o něj stojíš.
Píši to opakovaně, srovnej si v hlavě, jestli ti jde přednostně o nějakou roli (což se ti už jednou vymstilo), nebo jestli zvládneš zkrotnout a hrát nesobecky na rovnocenný vztah.
Já narozdíl od některých věřím, že může jít o zcela reálnou situaci, jen holt ve svém věku uvažuješ stále trochu jako nezralá namyšlená dívka.
Tak teď máš šanci na to jít jinak.
Laura AG 160177
4.10.2023 14:17:13
Přesně tak.
Laura AG 160177
4.10.2023 14:14:53
Protože internet snese vše a skoro každá si o sobě myslí, jak vypadá o 10 let mladší, ale pak ji vidíš a není to tak. Navíc proč by měla vypadat mladší a ne na svůj věk?
Lenka Pražanda 128023
4.10.2023 14:13:58
Tohle je první normální a sympatický příspěvek od tebe ~R^~s~
Ledová jsem si tam možná dosadila já sama (nevím jestli to tu napsal někdo přede mnou) protože to na mě tak celou dobu působilo. A když si představím, že takhle potom působíš na svého muže, tak tohle prostě doma nechceš ~7~
Koníček mořský 156666
4.10.2023 14:11:58
14 dní po zjištění nevěry ve třicetiletým vztahu bych se chovala jako klimakterická hysterka. To znamená, že bych řvala, vyčítala, brečela, nenáviděla, podezírala.... No a po opadnutí vášní - protože jako klimakterická hysterka se věčně žít nedá, bych se hluboce zamyslela.
Nad tím, zda v tom vztahu chci pokračovat, zda mi můj muž, ten zrádce, stojí i nadále za to, zda na této krizi nemám svůj podíl a jaký, a jak případně začít a pokračovat znovu a lépe. Snažila bych se ovládat své zhrzené ego, dala bych si chvíli od muže odstup, a pak si s ním pokamarádsku promluvila, co chce a jak to vidí on.
No a pokud bychom došli tak nějak ke stejnému pocitu a náhledu, snažila bych se s ním žít hezky a lépe než před tím. Protože je to můj partner a kamarád, což je po třiceti letech vztahu v padesáti plus to nejlepší, co člověk - žena může mít.

Vykašlala bych se na rady různých žen na Rodině, kamarádek, článků, psychologů a psychiatrů, snažila bych se být stejná jako ta, kterou můj muž kdysi miloval, nedávala bych mu nic sežrat ani bych si nedokazovala u jiných chlapů jak jsem ještě žádoucí... Po padesátce by ženská už měla znát svou cenu a hodnotu a po padesátce by měla pomaloučku přijímat své stárnutí a trošku jiné životní priority. Ale i po padesátce se dá žít párově hezky, bez milenek, flirtování, nocí plných vášně, s porozuměním a láskou.
Čumča. 160024
4.10.2023 14:07:21
"Ale naopak nadřazenost a arogance jak si něco takového vůbec mohl dovolit ~d~"

Lenko, já zase cítím tyhle aspekty spíš u tebe, že si je do dablju projektuješ - že si vůbec mohla dablju dovolit napsat, že vypadá k světu, zdaleka ne na svůj věk~d~, že o sebe vždycky velmi dbala - jestli je to pravda, je fajn, že to umí projevit
Čumča. 160024
4.10.2023 14:04:00
"Nebo pořád jedeš tu svojí pózu ledová královna co má na každém prstě dalších 10?"

Lenko, ona nepodváděla~a~ Ze vztahu jim vymizela intimita, ale sex jinde nehledala, to udělal její muž. Ta story o ženě, co má na každém prstě dalších deset je zcela mimo...
Renka + 3 26652
4.10.2023 14:03:28
To si nedovedu vůbec představit, takový vztah . Ale ona ta intimita, to není jen sex, to jsou i každodenní drobné doteky, pohlazení, pusa. Když se ze vztahu tohle vše vytratí, není těžké podlehnout jinde. Me by hodně vadilo, kdyby se manžel odstěhoval z ložnice , i když jsou na toto téma články , jak to může vztahu prospět.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 47879  [Dalších 47809 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.