Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Renka + 3 | 26652 |
4.10.2023 14:20:50
Ty jo, tak on je nejvetsi problem v tom , ze si člověk mysli , ze vypadá dobre 😀
|
Čumča. | 160024 |
4.10.2023 14:19:53
Lenko, dablju asi není drama queen, já bych v takové situaci byla, ale jí to není vlastní
|
Ropucha + 2 | 120300 |
4.10.2023 14:19:42
Proč pro příště, vezmi si z toho ponaučení pro teď.
Přestaň bojovat o svou pozici a vnímej především toho člověka, pokud o něj stojíš. Píši to opakovaně, srovnej si v hlavě, jestli ti jde přednostně o nějakou roli (což se ti už jednou vymstilo), nebo jestli zvládneš zkrotnout a hrát nesobecky na rovnocenný vztah. Já narozdíl od některých věřím, že může jít o zcela reálnou situaci, jen holt ve svém věku uvažuješ stále trochu jako nezralá namyšlená dívka. Tak teď máš šanci na to jít jinak. |
Laura AG | 160177 |
4.10.2023 14:17:13
Přesně tak.
|
Laura AG | 160177 |
4.10.2023 14:14:53
Protože internet snese vše a skoro každá si o sobě myslí, jak vypadá o 10 let mladší, ale pak ji vidíš a není to tak. Navíc proč by měla vypadat mladší a ne na svůj věk?
|
Lenka Pražanda | 128023 |
4.10.2023 14:13:58
Tohle je první normální a sympatický příspěvek od tebe
Ledová jsem si tam možná dosadila já sama (nevím jestli to tu napsal někdo přede mnou) protože to na mě tak celou dobu působilo. A když si představím, že takhle potom působíš na svého muže, tak tohle prostě doma nechceš |
Koníček mořský | 156666 |
4.10.2023 14:11:58
14 dní po zjištění nevěry ve třicetiletým vztahu bych se chovala jako klimakterická hysterka. To znamená, že bych řvala, vyčítala, brečela, nenáviděla, podezírala.... No a po opadnutí vášní - protože jako klimakterická hysterka se věčně žít nedá, bych se hluboce zamyslela.
Nad tím, zda v tom vztahu chci pokračovat, zda mi můj muž, ten zrádce, stojí i nadále za to, zda na této krizi nemám svůj podíl a jaký, a jak případně začít a pokračovat znovu a lépe. Snažila bych se ovládat své zhrzené ego, dala bych si chvíli od muže odstup, a pak si s ním pokamarádsku promluvila, co chce a jak to vidí on. No a pokud bychom došli tak nějak ke stejnému pocitu a náhledu, snažila bych se s ním žít hezky a lépe než před tím. Protože je to můj partner a kamarád, což je po třiceti letech vztahu v padesáti plus to nejlepší, co člověk - žena může mít. Vykašlala bych se na rady různých žen na Rodině, kamarádek, článků, psychologů a psychiatrů, snažila bych se být stejná jako ta, kterou můj muž kdysi miloval, nedávala bych mu nic sežrat ani bych si nedokazovala u jiných chlapů jak jsem ještě žádoucí... Po padesátce by ženská už měla znát svou cenu a hodnotu a po padesátce by měla pomaloučku přijímat své stárnutí a trošku jiné životní priority. Ale i po padesátce se dá žít párově hezky, bez milenek, flirtování, nocí plných vášně, s porozuměním a láskou. |
Čumča. | 160024 |
4.10.2023 14:07:21
"Ale naopak nadřazenost a arogance jak si něco takového vůbec mohl dovolit "
Lenko, já zase cítím tyhle aspekty spíš u tebe, že si je do dablju projektuješ - že si vůbec mohla dablju dovolit napsat, že vypadá k světu, zdaleka ne na svůj věk, že o sebe vždycky velmi dbala - jestli je to pravda, je fajn, že to umí projevit |
Čumča. | 160024 |
4.10.2023 14:04:00
"Nebo pořád jedeš tu svojí pózu ledová královna co má na každém prstě dalších 10?"
Lenko, ona nepodváděla Ze vztahu jim vymizela intimita, ale sex jinde nehledala, to udělal její muž. Ta story o ženě, co má na každém prstě dalších deset je zcela mimo... |
Renka + 3 | 26652 |
4.10.2023 14:03:28
To si nedovedu vůbec představit, takový vztah . Ale ona ta intimita, to není jen sex, to jsou i každodenní drobné doteky, pohlazení, pusa. Když se ze vztahu tohle vše vytratí, není těžké podlehnout jinde. Me by hodně vadilo, kdyby se manžel odstěhoval z ložnice , i když jsou na toto téma články , jak to může vztahu prospět.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.