| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Hygiena a dětská kosmetika

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4880  [Dalších 4810 >>]
Muumi 41406
5.10.2015 10:13:23
Já z toho teda taky blahem neučůrávám. Pokud matka neleží někde na JIP, tak by si snad dítko mohla vykoupat sama... A jo, ňuchání s mým dítětem by mi od cizí osoby vadilo - připadá mi to příliš intimní a přísluší to nám rodičům, ne personálu. Ale jinak je samozřejmě fajn, že ho neumyla pod tekoucí vodou držíc ho za kotníky.
holka anonymka 93519
5.10.2015 10:09:13
ta sestřička ale asi kašle na jinou práci - kdyby koupala v porodnici všechny děti tímto tempem, tak nedělá nic jiného :-) Jinak - tato technika se učí na plavání kojenců a batolat - u těch nejmenších, novorozených. Profesionálky to učí dělat rodiče.
Paradox 15600
5.10.2015 9:21:27
A mně se to líbí a moc nechápu to rozhořčení nad tím, že na to miminko takto sahá někdo jiný než matka.
adelaide k. 20327
5.10.2015 9:17:50
Kudlo odpovídáš si vlastně sama. Měla by to dělat máma, automaticky, aspoň by pak neměla pocit nekompetentnosti.
Kudla2 58452
5.10.2015 8:02:24
susu,

to miminko vypadalo, že si to docela užívá, tak tohle docela chápu, že mu to koupání chtějí udělat příjemný.
susu
  • 
5.10.2015 7:41:14
Koukám, že se zase trochu strhla lehká bouře názorů.
Mně by nevadilo, že na miminko sahá někdo cizí. :-)
Nechápu, proč miminko koupat zrovna takto.~d~
Kudla2 58452
5.10.2015 7:23:17
Saamajno,

ne, tak jsem to nemyslela.

TECHNICKY bych jistě byla s to to zvládnout, ale neměla bych na to tu trpělivost, jsem dost nekontaktní.

Ale vůbec by mi nevadilo, kdyby ji měl někdo jiný.

Pokouším se pochopit ten pocit, proč by to vadilo - jako že takto intimní kontakt s dítětem by příslušel pouze matce? Nebo že by to ta matka vnímala tak, že jí ta sestra říká, že je vlastně neschopná?
NovákováM 120401
5.10.2015 2:26:08
můžete mi, prosím, hodit odkaz na fungující video?

Krátce po porodu dvojčat, když mne náhodně navštívila maminka - tak byla velmi překvapená. "ty je rveš pod krkem jako koťata".

Ne, nervala jsem je, ten úchop byl bezpečný, s podloženým krkem a zádíčky.
Saamajna 115449
5.10.2015 1:53:57
"já bych to asi neuměla"

- blbost, umela!!!

Kdyby Ti od zacatku dali duveru a bylo normalni predpokladat, ze mama drzi miminko a to patri k ni.
Saamajna 115449
5.10.2015 1:50:03
Ano, lepsi nez vidlickou do oka...

Ze jsou i horsi zpusoby zachazeni s miminkem je bez debaty - ale to prece neznamena, ze tohle je dobre. ~d~

Podivej , Ty sama pises, ze by sis to rada nechala ukazat

"a pak bych to asi doma zkusila napodobit :-), asi ne tak razantně přes očička a pusinku..."

Ty bys to uplne samozrejme dokazala taky!!! - stacilo by Ti na zacatku rict, at davas pozor aby nenatekla voda do nosanku!
Idealne by sis to dite i vzala z podlahy/ podlozky po porodu hned sama...
Patri prece k Tobe!
Proste chovat se k rodicce jako k matce toho ditete, matce, ktera JEDINA ma pravo o tom diteti rozhodovat.
Podporovat tu vnitrni jistotu mamy.
Ne z ni delat blbce, ktery neumi nic a za kteryho se musi vse rozhodovat.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4880  [Dalších 4810 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.