Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kudla2 | 58452 |
5.10.2015 1:03:00
Marko, proč?
Že už je to moc intimní a mazlicí? Ptám se proto, že já bych to asi neuměla, a asi by mi nevadilo, kdyby to někdo s mým miminkem dělal. |
Marika Letní | 140743 |
5.10.2015 0:59:24
Má to dělat maminka! Ne cizí zdravotní sestra.
Nelíbí se mi to vůbec |
Kudla2 | 58452 |
5.10.2015 0:58:28
Saamajno,
proč je to blbý? Jako že ta sestra dělá něco, co by mělo náležet jen rodičům? To, jak se tam dlouze s tím mimčem mazlí? Zase na druhou stranu ale - zaplať PB za to, když se někdo snaží být laskavý a něžný i k cizímu dítěti? |
Girili | 117849 |
5.10.2015 0:27:09
To ale nesmis, protoze prece pod to video napsali, ze ona ma spesl kurz a ty jako neodbornik to se svym ditetem nesmis zkouset...
Tak uz proto me to nenadchlo. Nejak mi to neprijde nic mimoradneho. Velmi podobne jsem deti koupala taky. |
Darka,4+1 |
• |
4.10.2015 22:49:49
V televizním pořadu Čtyři v tom 3: Blízká setkání je od 3:29 taky jedno umývání miminka po porodu. Drhnou ho tam, že by jeden plakal.
|
Pam-pela | 97353 |
4.10.2015 22:28:14
Saamajno, já to vnímám jinak - v porodnici se dělá nebo možná spíš dělalo všechno rychle, dítě vykoukne, někdo ho chytí, rychle mu ustřihne pupečník, rychle ho zváží, v rychlosti umyje....vím, někde je to jinak, ale zažila jsem to takhle 3x ze 4 porodů, počtvrté jsem byla v narkóze, takže nevím.
Já bych to svému dítěti přála...od kohokoliv laskavého (už to slovo vytahuju zas ), protože on ten kontakt s cizími stejně proběhne. Jen prostě - jinak. Uspěchaně, nervózně, s trhavými pohyby, někdy i s hlasitým pokřikováním. Jinak - jo, ráda bych se podívala i na to, jak sestřička koupe moje miminko...něžných dotyků není nikdy dost...a pak bych to asi doma zkusila napodobit , asi ne tak razantně přes očička a pusinku . A proč by mělo být špatně, že si sestřička dítě užívá? Je fajn, že na takových místech pracují lidi, co mají rádi děti - kéž by byli i ve školkách a nemocnicích a dětských domovech... Proč v tom hledat něco nenormálního? Mně právě přijde nenormální to, jak se s dětmi v porodnicích zacházelo...teď nevím, nebyla jsem tam už 14 let. |
Saamajna | 115449 |
4.10.2015 21:48:18
" je divné, že očividně láskyplný kontakt s dítětem v tomhle citlivém období má někdo jiný, než jeho maminka a tatínek. Jako já, jako máma, bych to asi nerozdýchala."
Uplny souhlas! Mne je uz jen pri koukani na tohle video na bliti... To snad nemuze byt mysleny vazne...! Pokud je nekdo opravdu citlivej a laskyplnej, tak mu prece musi byt jasny, ze tohle "mazleni" miminka nepatri cizim "profesionalum". Ocividne si to pani "sestra" uziva taky () a rodice jsou (v nejlepsim pripade) surove postaveny vedle, aby se u nich pocit neschopnosti zdarne dal vyvijel... Nedokazu to presne popsat slovy, mozna presto nekdo pochopi, jak to myslim. Vlastni zazitky s mytim ditete mam take, asi proto to vidim extreme - ale ja jsem se prosadila. Obe sve deti jsem si po porodu umyvala sama. S prvnim jsem musela zustat tyden v nemocnici a kdyz jsem po par dnech chtela vypujcit v sesterne vanicku, ze si dite znova vykoupam, byl problem. PA po dlouhe dobe dulezite pridupala na pokoj s zakynkou, vanickou a hlasitym oznamenim, ze "ted ukazeme mamince, jak se koupa dite!". Ja jen " ja si ji vykoupam sama, uz jsem to delala" a ona rozkazovacim tonem "to my Vam to ukazeme!". No a pak jsem bouchla. Ten rev, co jsem na ni v ten moment spustila, urcite do smrti nezapomene, zakynky mi pak bylo i trochu lito (ale ja nervala na ni). Vyjela z pokoje jak vydesena fretka a uz jsem ji po dobu pobytu nevidela. Jen si dovolila pridat par hnusnych poznamek do myho spisu a zkousela na me postvat doktorku jako na nezodpovednou matku, co hazarduje s zivotem ditete... |
Katka a 2 výrostci | 141251 |
4.10.2015 21:46:03
Tak já se priznam,že při prvním dítěti bych to takto ani trochu neuměla. Byla jsem šťastna za jednu báječnou sestru v porodnici,ktera velmi nezne deti přebalovala, koupala atd..Odkoukavala jsem to,každý to nemá od přírody v sobe no...Nevadilo mi,že je nezna k memu dítěti, naopak.
|
Pole levandulové | 23006 |
4.10.2015 21:21:41
Kudlo, vy nemate ve vane a v umyvadle prepad?
Jinak deti jsou pri tom hezky klidne, ale rada bych si sve dite takto koupala sama. |
Liškodlak | 36760 |
4.10.2015 20:42:47
Nebo tohle http://www.gem106.co.uk/twin-babies-think-theyre-still-in-the-womb/
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.