Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Len | 108740 |
6.9.2014 11:54:58
Pouzivala jsem narazove modrou indulonu pod plinku (v pripade potreby Bepanthen, ale to az se zavadenim pevne stravy, kdy se mi ekzemove dite zacalo osypavat pod plinkou). Jinak nic. Doporucuje se deti se zatezi v rodine prvni tydny po porodu nekoupat, my nekoupali sest tydnu. Prvni dite bylo uplne bez problemu, druhemu se objevil ekzem ve ctyrech mesicich, mirny, zmizel ve trech letech. Na ekzem jsem pak pouzivala Biodermu, takovou tu lehkou.
|
Hadice a hadi | 94577 |
6.9.2014 11:49:27
Od weledy je výborný měsíčkový olej, prakticky používám na mazání jen ten. Od narozeni pracka mám pořad ten stejný, vydrží dlouho.
|
Limai | 91448 |
6.9.2014 11:39:59
Tak hlavně miminka vůbec žádnou kosmetiku nepotřebují,maximálně mast nebo olejíček na promaštění suché kůže a něco proti opruzeninám.
|
Vínečko | 13944 |
6.9.2014 11:32:46
Doporučuji Saloos.
|
Linda V. | 133041 |
6.9.2014 11:31:12
Holky, prosím zkušenosti s kosmetikou pro miminko.
Chtěla jsem pořídit počáteční výbavičku hlavně zn. Bübchen a Hipp (čistě z nostalgie), dále jsem přemýšlela nad některými výrobky Babylove (čistě kvůli ceně a taky kvůli tomu, že DM mívá kvalitní výrobky), kamarádka zase doporučuje SebaMed. Dnes se mi dostaly do ruky kupony od zn. Weleda v hodnotě o něco vyšší než 1500 Kč, tak uvažuji i nad touto kosmetikou, která mě dřív kvůli vysoké ceně ani nenapadla. Sama trpím na ekzémy a mám kožní problémy, ale je to u mě z alergií na některé potraviny, s kosmetikou problémy nemívám, ale partner má zase jiné alergie, takže bych ráda předešla nějakým "sajrajtům", dítě je zřejmě potenciální alergik atd. Tudíž bych ráda něco jemného a co nejvíc přírodního, ačkoli ničemu moc nevěřím. Co byste doporučovaly, co se vám osvědčilo? Je ta Weleda ok? Není to až přespříliš voňavá záležitost? Mám ráda spíš tu miminkovskou vůni. A hlavně - co všechno je pro dítě potřeba? Myslím tím tělový krém, nějaké mýdlo, olejíček atd., prostě co vše se využije? Moc díky! |
Etea | 135320 |
16.1.2014 13:00:52
Výborná je sedací koupel - do mísy ne příliš teplá voda a do té kápnou éterický olej levandule + čajovník, případně udělat směs do rozprašovače a použít po každém použití WC i při akutních obtížích, přináší okamžitou úlevu.
|
ere |
• |
15.1.2014 22:22:38
Roupy
|
Martina | 1078 |
15.1.2014 21:22:05
Dcera měla tento problém v podobném věku, možná o něco nižšim. Dětská doktorka jí tenkrát udělala výtěr (úplně v pohodě) a zjistili ji streptokoka (nebo stafilokok, už nevím která potvora to byla). Prý se to někdy stane. Dostala antibiotika a spravilo se to. Od té doby už se to neopakovalo.
|
ivaxx | 44192 |
15.1.2014 21:15:18
Asi by bylo vhodné i navštívit gynekologii. I takto malá holčička může v bazénu něco chytit.
|
Saamajna | 115449 |
15.1.2014 20:45:29
Tak u nas stacilo jedno utreni tim vlhcenym ubrouskem z dm a bylo vse zacervenaly a svedilo...
Ted uz jenom umyvame vodou a ty ubrousky dopotrebovavam na cisteni mimoradne odolnych fleku na nabytku apod. - treba voskovky na prirodnim drevenem stole bez nateru a tak.... Funguji super - ted vim, co to musi byt za zahul.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.