Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nana*81 | 55322 |
10.9.2012 17:01:48
V péči o fyziologického novorozence PA pediatra zastoupí. Musíš se jí zeptat, ale kompetentní k tomu je. K péči o novorozence a rodičku, je schopná rozeznat patologie a odeslat k lékaři. To ale ověř u ní a ne na Rodině. Pokud Ti vnitřně kontrola PA nestačí ke klidu, musíš dojíždět za tím doktorem.
|
danca55 | 60794 |
10.9.2012 16:51:29
Díky moc za zkušenosti!!! Asi je to tedy běžné, že je nutné se dostavit každý den do toho 4.dne. PA bude chodit, ale ne každý den, slibuji si od toho že mi pomůže s prsama se kterýma jsem měla vždy problémy a v nemocnici jednou opravdu hrozná zkušenost jednou se alespoň trochu snažila jedna sestra mi to ulehčit.
Asi ale PA nezastoupí pediatra. |
x x | 15263 |
10.9.2012 16:49:10
Hm, to je divnej přístup pediatra. Jinak za sebe bych nebyla ve stavu jezdit s miminem každý den na kontrolu, spíš bych se bála, že něco lapne v čekárně.
Osobně zůstanu opět v porodnici, páč doma si tak neodpočinu jako tam, kde jen ležím, jím a kojím. Ale to bude tím, že už doma budu mít 3 děti a ráda tu péči o ně přenechám na pár dní chlapovi. :-D |
withep | 93862 |
10.9.2012 16:36:58
Ambulantní porod ne, porod doma. PLDD přišla (resp. jsme pro ni jezdili) druhý a třetí den po porodu, čtvrtý den ji přivezla sestra i s váhou a kartičkou na metab. vady, pak dva dny nic a sedmý den jsme byli pozváni do poradny, z toho sešlo, protože nám zrovna vykradli auto, takže viděla dítě pak osmý den. Jel tam s ním tatínek, pro mě by to bylo bývalo příliš bolestivé (hemoroidy, byť už na ústupu).
|
Žžena | 83005 |
10.9.2012 16:36:53
Naše doktorka přišla první den k nám domů a pak jsme šli až v synových 5 dnech normálně do ordinace. Žádné podmínky si nekladla, kdyby kladla, budu primárně hledat jiného lékaře.
|
Nana*81 | 55322 |
10.9.2012 16:17:50
kreditko OT, jen se chci zeptat, bylo to podezření na vadu srdečníí činnosti prokázáno?
|
Nana*81 | 55322 |
10.9.2012 16:15:47
Také jsme jezdili s mimčem každý den po čtyři dny za doktorem. Také se tvářil jako že dítě může každou hodinu zemřít a to že je v pořádku je náhoda. Na to se musíš připravit. PA jsem neměla, kdyby ano, asi bych se spokojila s její kontrolou a za pediatrem zašla až ve chvíli, kdy se za ním chodí normálně po příchodu z porodny. Že jemu kontroly PA nestačí, je možné, skoro jistota, ale záleží na tom, co stačí Vám jako rodičům. On má nějakou zodpovědnost, svou profesní, že nepochybí, ale skutečn právní zodpovědnost je na Vás na rodičích. Jestli Tě jeho přístup otravuje, tak některé maminky to řeší tak že si na ty 4 dny najdou jiného pediatra ochotného dojíždět domů a pak normálně přijdou za tím svým spádovým. Mně by stačila kontrola PA, záleží na tom která to je a jakou k ní máš důvěru. U té své jsem si jistá že pozná fyziologického novorozence. Nevím jak Ty. Hodně štěstí.
|
kreditka | 85904 |
10.9.2012 16:11:41
Hlavně ti přeji aby bylo vše OK, chtěla jsem zdrhnout z porodnice hned jak to bude možné kvůli starší dceři, ale malému našli vadu na srdci a já padla se svými plány tvrdě na hubu....
|
Třeba já |
• |
10.9.2012 15:49:29
u nás vůbec nebyl problém s návštěvami dětské doktorky u nás doma, ty první 3-4 dny jezdila denně, pak jsme tam poprvé jeli my k ní asi po týdnu. ale máme obecně velice vstřícnou a ochotnou doktorku, jinde to určitě může být problém.
|
Len | 108740 |
10.9.2012 15:48:04
Ja teda rodila v zahranici, ambulantni porod je tu standart, prvni dite doktora videlo jednou v porodnici, druhe vubec az do konce sestinedeli. Ale kazdy den chodila na kontrolu PA prvnich pet dni.
Sama za sebe, radsi bych kazdy den dite vozila k pediatrovi (pokud neni moznost nejake soukrome PA), nez zustat v porodnici. Nebo bych ho zmenila za nekoho, kdo bude vstricnejsi. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.