Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Epepe | 89236 |
11.9.2012 11:54:03
Nebo pod smrčkem.
|
jitule+marianka (7/2011) | 131470 |
11.9.2012 11:49:03
Mě je to úplně jedno, ať si každý rodí kde chce, třeba na autobusové zastávce, když mu to tak vyhovuje
|
Epepe | 89236 |
11.9.2012 10:58:44
Většina pediatrů navíc nabízí (za příplatek) možnost návštěvy u pacienta doma, takže pokud není ochotný, tak bych se opravdu poohlédla jinde.
Co až pěti, sedmi, dvanáctileté dítě bude mít čtyřicítky horečky? Taky nebude ochotný zajít k vám? Tam už něco nehraje. Naše lékařka nabízí první návštěvu novorozence doma (ať už po návratu z porodnice, domácím porodu nebo ambulatním porodu) zdarma. |
Lenka a zlatíčka | 56804 |
11.9.2012 10:33:13
Taro, můžu se zeptat, jak si dopadla v Hradci s porodem?
První 2 děti jsem rodila v Liberci, ale teď bydlíme v Hradci a moc se mi tu rodit nechce. Do Liberce to nejspíš nestihnem, poslední porod byl celkem rychlý. Další rozumnou možností je jedině Ústí nad Orlicí, tam máme část rodiny a je to relativně blízko. Taky bych ráda ambuporod, případně odchod druhý den po porodu... Moc děkuji |
kreditka | 85904 |
11.9.2012 9:59:42
Dřívější odchod z porodnice jsem chtěla, ale v případě že bych já i dítě byly v pořádku. Zrovna tak dítě jsem chtěla hned k sobě, ale vzhledem k tomu že tu byla možnost že by syn mohl zkolabovat nechala jsem ho do rána v péči zdravotnického personálu, s tím že mi ho donesli jen na krmení. Jo a pro ty kdo by se v tom chtěl šťourat - pod nátlakem jsem nebyla sám lékař respektoval mé právo mít dítě u sebe, ale kdyby se malému něco stalo nikdy bych si to neodpustila, v případě koplapsu dítěte si rozhodně poradí lépe sestra či doktor než já amatér...
|
Raďulka | 16249 |
11.9.2012 9:40:59
Já být tebou tak pokud není možná změna pediatra, tak bych t zkusila ještě probrat s ním. Nerozumím tomu proč není ochoten přijet na návštěvu k vám? Většina lékařů toto dělá. Ambulantní porod si přece žena neplánuje proto, aby pak lítala každý den s děckem k lékaři.
Já to teda ve vašem případě vidím na promluvu s pediatrem ještě jednou a poptat se proč každý den, že chápete že si třeba není jistý, nemá zkušenosti, ale že vám jako rodičům stačí návštěvy PA, příp. dětské sestry Ohledně té zodpovědnosti, tu máte za dítě samozřejmě vy, nikoli lékař. Ale oni si to často myslí, možná je problém zrovna v tomhle. Rozhodně si udělejte ještě jednu schůzku a zkuste to konstruktivně pořešit. Na druhou stranu nemáte ho zas tak daleko, asi to lze zvládnout i každodenně, ale copak víš jak na tom budeš po porodu, jak to budeš zvládat? První dny bys měla být s mrnětem zalezlá v posteli a kojit a kojit a kojit. S tím se mi trochu neslučuje ježdění k lékaři, a tedy ani tahaání šestinedělňátek do nákupních center, na návštěvy apod ale to jsem odbočila My např. máme pediatru 100km daleko a nedovedu si představit, že bych k ní po porodu měla jezdit denně na kontrolu Takže až to bude aktuální u nás, bude domluva jiná. |
Raďulka | 16249 |
11.9.2012 9:31:34
Chrysantémo ale to se pleteš, PA má kompetence pečovat o matku a dítě jako jednotku po celé šestinedělí, tj. novorozenecké období.
Viz. zákon o nelékařských zdravotnických povoláních. Nebo se mrkni na kteroukoli VŠ, která nabízí studium porodní asistence na profil absolventa. To že to PA v nemocnici nedělají, protože tam jsou na toto dětské sestry je věc druhá. Záleží na konkrétní PA, na jejich zkušenostech a praxi s nvorozenci. Pokud prvádí poporodní kontroly u svých rodiček již mnoho let, v klidu bych se na ni obrátila s kontrolou dítěte. Pokud si není jsitá co a jak zvládne ohledně dětí, hold bych se poohlídla jinde, dětská sestra, pediatr atd... |
Loriana | 95420 |
11.9.2012 9:27:24
|
.kili. | 125672 |
11.9.2012 8:57:04
" ... (včetbně poslechu srdce malé dopplerem) a pak druhý den jen mě. Ale moje dr. ví, že tomu rozumím" jak se poslouchá srdce dopplerem ? |
.kili. | 125672 |
11.9.2012 8:53:42
ad kreditka :
"Bylo" I kdyby nebylo, detekce i ve podobě podezření je důležitá zejména pro kritické vroz. srd. vady, kde rozhoduje o šanci na přežití. Stejně tak u některých dalších vad či poruch postnatální adaptace. Pravděpodobnost vady nebo nemoci může být malá, to ale není nic platné tomu, kdo jimi trpí. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.