Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
.kili. | 125672 |
12.9.2012 15:49:11
- "Kili, snizujete schopnosti vasich kolegu ze zahranici? "
nevím, jaké schopnosti máte na mysli, skutečné medicínské nikoli, ba naopak, pediatrické (včetně neonatologických) schopností si cením vysoce a jejich presentace ať již formou učebnice nebo jinou jsou mým zdrojem informací. - "Pediatr mych deti, mimochodem-jeden z opravdu nejlepsich pediatru z USA mi doporucoval, at sve dite, ktere melo zloutenku, davam na slunicko za okno. " neřekl bych, že Vám něco takového doporučoval, to by jeho schopnosti jistě ponížilo k všelijakým. Ale možná jste špatně pochopila jeho radu. - " Opravdu arogantni odpoved." nevím kterou odpověď koho na co míníte, tak ani nemám jak posoudit. |
bohunak | 5775 |
12.9.2012 15:10:26
Kili, snizujete schopnosti vasich kolegu ze zahranici? Pediatr mych deti, mimochodem-jeden z opravdu nejlepsich pediatru z USA mi doporucoval, at sve dite, ktere melo zloutenku, davam na slunicko za okno.
Opravdu arogantni odpoved. |
.kili. | 125672 |
12.9.2012 10:52:08
"Rodila jsem ambulantně, prvních pár dní (asi 3) k nám chodila PA, během prvního týdne jsme dojeli za pediatrem, který udělal odběr krve na metabol. poruchy. Injekci kvuliva RH minus mi po porodu taky píchala PA (lék lze na recept zakoupit v lékárně, měla jsem recept od Mudr.). Naše PA je zkušená, takže jsme v ní měli plnou důvěru. Dcera měla slabou žloutenku - vyhřívali jsme ji za oknem na slunci. Při odchodu z nemocnice se nás sice snažili ujistit, že dítě velmi pravděpodobně doma zemře nebo se u něj alespoň projeví nějaká vážná choroba, ale mě to jejich strašení přišlo spíš úsměvné"
No, v Hostivicích jsou fabulace nejspíše častým jevem. - Podání té "injekce kvůlivá RH minus" bylo indikováno kým a na jakém podkladě ? - zcela jistě se nikdo nesnažil ujistit Vás, že dítě velmi pravděpodobně doma zemře A propos, "vyhřívat novorozeně za oknem na slunci" je docela šílené, to může poradit akorát tak PA. |
Nana*81 | 55322 |
12.9.2012 10:35:48
Hokejka - drsné.
Ano, člověk musímít pevné nervy. Náš lékař po ambu porodu pravil: Přijal jsem vás v zoufalé situaci - jako to je ten ambuporod. Příště si na to nezvykejte, příště to nechci vidět, protože to není žádná sranda a to dítě může opravdu zemřít. Už není náš doktor. Poměrně mě překvapilo, když mímo prohlížel, tak první co porhlásil bylo: Tak se podíváme zda nám porodníci nechali klíční kosti celé.. To asi myslel že jsem prchla z porodnice poněvadž se mi tam nelíbilo a zle tam se mnou zacházeli a odnesla bych dítě se zlomeninami? No ještě se divím. Pak může ministr prohlašovat jak chce, že ambulantní porod je běžná věc v ČR. Není. Jiná doktorka se také dušovala, že nelze ani sáhnout na dítě mladší 72 hodin, neb by přišla o licenci - to mi řekl i další doktor. To si prostě myslej. A člověk se musí připravit na tyhle přiblblé reakce. |
Raďulka | 16249 |
11.9.2012 22:21:09
No ono jezdit 100km nějak s dítkem pravidelně k pediatrovi je jistě nad síly většiny z nás My jezdíme puze na preventivní prohlídky, vše ostatní si řešíme sami i to je cesta. Naše mudra je velmi vyhledávaná, pacienty má i z dálky více než 300km
|
Hokejka |
• |
11.9.2012 21:53:42
Rodila jsem ambulantně, prvních pár dní (asi 3) k nám chodila PA, během prvního týdne jsme dojeli za pediatrem, který udělal odběr krve na metabol. poruchy. Injekci kvuliva RH minus mi po porodu taky píchala PA (lék lze na recept zakoupit v lékárně, měla jsem recept od Mudr.). Naše PA je zkušená, takže jsme v ní měli plnou důvěru. Dcera měla slabou žloutenku - vyhřívali jsme ji za oknem na slunci. Při odchodu z nemocnice se nás sice snažili ujistit, že dítě velmi pravděpodobně doma zemře nebo se u něj alespoň projeví nějaká vážná choroba, ale mě to jejich strašení přišlo spíš úsměvné. Nicméně člověk na to musí mít nervy a pevnou víru, že to co dělá je správné. Posléze na nás nemocnice (Apolinář) poslala sociálku... Sociálním pracovnicím byla návštěva stejně trapná jako mně. Podepsala jsem jim jakýsi papír, že tam byly a s díky odmítla nabídku pomoci v případě nouze. To jsem ještě nevěděla, že dítko bude nespavec - možná by si u něj bývaly mohly vzít noční službu, abych se trochu vyspala... ;-)))) Tolik moje zkušenost s ambuporodem.
|
.kili. | 125672 |
11.9.2012 16:13:11
to jsem Vám psal 11.9.2012 14:36:04
|
danca55 | 60794 |
11.9.2012 15:55:11
OK, nevíte prosím časové limity pro odběr pro metabol.poruchy co se provádí před odchodem z porodnice? Kdy nejpozději lze odebrat?
|
.kili. | 125672 |
11.9.2012 15:42:27
"Ale to je snad jasné..."
obecně ano, u novorozenců je to ze mnoha důvodů výraznější, proto to připomenutí. |
danca55 | 60794 |
11.9.2012 15:31:21
Ale to je snad jasné, že dr. může hodnotit jen stav co vidí a co přepokládá z momentální situace, není věštec.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.