Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
matka gréta | 135067 |
25.1.2013 20:49:28
Maargit dovézt dítě kam? K naší dětské ne, ona není ochotná ho převzít dřív než za 72 hodin. Mohla bych se ještě zkusit domluvit ve špitále, jestli by někdo od nich přijel k nám anebo my tam. Tím by padla ale moje vize "2 dny s miminem doma a v klidu".
|
matka gréta | 135067 |
25.1.2013 20:46:30
Markéto, ona by to určitě uměla. Ale řekla, že to prostě nedělá. Taky mi řekla, že některé vývojové vady se projeví více než 24 hodin po porodu, že je dobré, aby dítě někdo zkontroloval taky kvůli žloutence.
|
Markéta,kluci 11 a 4 |
• |
25.1.2013 20:42:32
A proč potřebuješ, aby k vám domů dvakrát chodil dětský lékař?
S prvním klukem nás pouštěli přesně po 72 hodinách, odběr z patičky neudělali, dostali jsme domů papírek a naše dětská ho udělala u sebe v ordinaci asi týden po porodu. Že by to ta vaše neuměla? |
Theodora.1 |
• |
25.1.2013 20:39:10
Moje kamarádka by ke mě přijela, přijela by i k tobě i o víkendu, bohužel jsme mimo tvůj rajón. Třeba se i tady najde nějaký osvícený pediatr, hodně štěstí.
|
matka gréta | 135067 |
25.1.2013 20:34:23
Ahoj,
obracím se na vás s prosbou o radu. Za pár týdnů budu rodit své 3.dítě v Praze Podolí. Mám plán, že porodím, a když bude vše OK, tak se v porodnici jednou vyspím a odcházím domů. Potřebuju tudíž, aby nějaký lékař vykonal 2 návštěvy u nás doma a zkontroloval mimino. Ptala jsem se naší dětské Dr., zda by dítě "převzala" a udělala, co je třeba, ale ona tomu není svolná. Neudělá odběr z paty na screening a už vůbec by nepřijela k nám domů např. o víkendu. Takže co teď, nevíte někdo? Shánět jiného dětského Dr. v okolí, který by to udělal? Existujou? Nebo ještě mě napadlo zeptat se v Podolí, jestli by nějaký neonatolog nepřijel, když to zaplatím...jde to? Za všechny rady děkuju. |
matka gréta | 135067 |
25.1.2013 20:29:29
Ahoj,
obracím se na vás s prosbou o radu. Za pár týdnů budu rodit své 3.dítě v Praze Podolí. Mám plán, že porodím, a když bude vše OK, tak se v porodnici jednou vyspím a odcházím domů. Potřebuju tudíž, aby nějaký lékař vykonal 2 návštěvy u nás doma a zkontroloval mimino. Ptala jsem se naší dětské Dr., zda by dítě "převzala" a udělala, co je třeba, ale ona tomu není svolná. Neudělá odběr z paty na screening a už vůbec by nepřijela k nám domů např. o víkendu. Takže co teď, nevíte někdo? Shánět jiného dětského Dr. v okolí, který by to udělal? Existujou? Nebo ještě mě napadlo zeptat se v Podolí, jestli by nějaký neonatolog nepřijel, když to zaplatím...jde to? Za všechny rady děkuju. |
Nana*81 | 55322 |
3.10.2012 13:18:50
danco, ale to je organizační problém nemocnice, ne Tvůj problém jako matky. Dítě, které trpí příznaky nějaké nemoci nebo které je ohroženo nějakým rizikem, vykazuje anomálie a mělo by být pozorováno, musí být přijato k hospitalizaci. Kam a na jaké oddělení, je jakoby mimo okruh kompetencí k řešení rodičů. Proto nemohou vyhrožovat, že dítě nebude zpětně (za trest) přijato a vydírat matku, že jinak zůstane s dítětem, u kterého zpozoruje problém, bez pomoci. Tak to prostě nefunguje, ikdyž v podolí by možná byli rádi.
|
danca55 | 60794 |
3.10.2012 10:53:24
Jj tak nějak jsem to myslela, ne že by nás hospitalizovali na novor.+šestinedělí zpět.
I když jak je to v případě, že dítě musí zůstat v nemocnici, matka už je propuštěná, třeba jen dochází a přináší mat. mléko a pak někdy slyším, že matku přijmou zpět, třeba před propuštěním mimča domů? Na šestinedělí lze přijmout zpět, na novorozence ne? |
.kili. | 125672 |
1.10.2012 11:10:30
"Kdyby byla nutná hospitaliazce např. kvůli novorozenecké žloutence, tak by ji museli hospitalizaovat na dětském oddělení. "
Akorát nevím, zda v onom zmíněném ÚPDM Podolí takové oddělení je. |
Nana*81 | 55322 |
1.10.2012 10:45:18
Mab, tak ok, na dětském oddělení, ale to vlastně není žádný problém ne? Proto je to vyhrožování nemístné.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.