| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Ambulantní porod

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1433  [Dalších 1223 >>]
Tante Ema 107184
25.1.2013 21:15:50
O nás se stará paní Vnoučková. Má poradnu každý pátek v A-centru v Karlíně, na jejich stránkách je i na ní kontakt, kdyby ses chtěla objednat. Negarantuju ti, že tě vezme (záleží třeba, jak plno má na tvůj termín atd), ale snad by, pokud ne, mohla nasměrovat dál.
matka gréta 135067
25.1.2013 21:11:46
Tante, můžeš mi doporučit nějakou PA, kterou bych mohla kontaktovat?
Tante Ema 107184
25.1.2013 21:08:18
Můžeš se také domluvit s nezávislou PA, ta je kvalifikovaná k péči o fyziologického novorozence. Ale pojišťovna ti to nezaplatí a taky samozřejmě PA nebude odhalovat nějaké raritní a těžko rozpoznatelné vrozené vady (pokud už věříš, že je ropoznají v porodnici).
Harcovat s novorozeným děckem po špitálech mi přijde k ničemu. To máš snad lepší zaplatit si soukromý pokoj a tři dny v té porodce vydržet.
Jinak nás pustili posledně na reverz za 48 hod, protože potřebovali lůžka, jediné frky se týkaly neodřízlého pupečního pahýlu, přebírání k praktické vůbec nikdo neřešil. Volala jsem jí a šli jsme asi až třetí den doma. Mezitím kontrola PA u nás doma.
Tentokrát, pokud do porodmoce půjdu a dítě bude OK,tam přespím asi jen v případě, že se nebudu cítit dobře nebo porodím v noci, bude velký mráz a budou ochotní mi dítě neseparovat. Jinak jdeme domů ze sálu. Mně přijde praktičtější dítě na šestinedělí pokud možno vůbec nevydávat.
matka gréta 135067
25.1.2013 21:00:31
Vůbec nevím, jestli by nestačila PA? Stačila :) ? Já jsem u předchozích porodů ležela poslušně 4 dny v porodnici a co lze dělat "alternativně" zjišťuju až teď.
matka gréta 135067
25.1.2013 20:58:19
Fajn vědět, že tedy takové dětské Dr. existujou. Zkusím se poptat v okolí.
Markéta, kluci 11 a 4
  • 
25.1.2013 20:56:32
Jako že se některé vývojové vady projevují typicky mezi 24 - 72 hodinami po porodu?

Zeptej se holek, co rodily v zahraničí a odcházejí z porodnice po porodu, jak často k nim v prvních třech dnech chodí doktor a co zkoumá. Nestačila by PA? Ale možná je těžší sehnat PA než doktora.
matka gréta 135067
25.1.2013 20:56:00
Louiso dík. Doufám, že někoho seženu, jinak se "rebelie" konat nebude a zas tam budu zbytečně tvrdnout 4 dny.
borovice + 5 35110
25.1.2013 20:54:54
Kamarádka dneska odcházela z Podolí 24 hodin po porodu, ale je domluvená s pediatrem že za ní zítra zajde na návštěvu domů a udělá taky ten screening na metabolické vady.
Tante Ema 107184
25.1.2013 20:54:50
Najdi si jinou doktorku. Naše po ambulantním porodu vezme, i když je to možná trochu ze známosti, má v péči všechny tři moje děti už přes patnáct let a jejídcera zažila neonatologickou péči tam, co asi budu rodit i já.
Oni teď prý dostali nějakou výhružnu nótu od Cabrnchové či co.
Louisa Z. 125242
25.1.2013 20:52:38
Obávám se, že z porodnice k tomu ochotni nebudou - když jsem sama odcházela na revers 5. den (to, proč mě nutili tam zůstat je na delší vyprávění) a ptala jsem se, zda případně za nimi můžu přijet, kdyby byly nějaké komplikace, tak zkonstatovali, že po odchodu z porodnice je dítě nezajímá. Tak spíš hledat nějakou osvícenou pediatričku. Nestačily by ale kontroly u ní v ordinaci (v nějaké době, kdy tam nejsou nemocné děti)?
Jinak odvaze odejít 2. den z nemocnice tleskám ~g~ a myslím, že v případě, že nejsou komplikace, tak je to to nejlepší, co se dá pro pohodu matky a dítěte udělat - "bič a pryč".
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1433  [Dalších 1223 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.