apo-lena | 159305 |
30.5.2024 12:30:52
Tohle není dort, ale roláda. Dělám jí v bezlepkové verzi s pohankovou moukou. V receptu jsou vlašské ořechy, ale ty by určitě šly v pohodě vyměnit za mandle.
V původní podobě to chutnalo i 90+ tchánovi, který moc novoty v dezertech neocení. http://www.pradobroty.cz/2018/09/mrkvova-rolada-carrotcake-roll.html?m=1 |
ALL | 4469 |
29.5.2024 19:21:06
Děkuju, ten vypadá dobře.
|
Balbína | 99798 |
29.5.2024 13:01:28
ja jsem delala tento https://www.rohlik.cz/chef/17806-mrkvovy-bezlepkovy-dort
ale byl hodne hutny. Takze priste mozna mene testa a vice kremu... |
ALL | 4469 |
29.5.2024 11:11:35
Hledám spolehlivý vyzkoušený recept na mrkvový dort z mandlové mouky. Poradíte prosím?
|
Len | 108740 |
24.3.2024 10:04:54
Tak jsem zkusila mazance, z polise z 2g drozdi, takze nejdriv polis z drozdi, 200g mleka a 200g mouky, po nakynuti (asi hodina a pul) zbytek surovin, zamichala pekarna na program testo, program zacal v pul desate. Rano v pul devate je to nakynute uplne dokonale. Dobry pokus, takhle to budu delat asi casto.
|
Anadar | 27930 |
23.3.2024 18:38:19
Já to dělám běžně. Přes den(přes práci) nebo přes noc, když je druhý den volno. Většinou tak 10 hodin. Po vypracování dám těsto do lednice. Když jde o chleba,tak ho rovnou vyklopim do rozpáleného hrnce a upeču.
Když jde o sladká těsta,třeba na vánočku tak to vyklopim na vál,prohnětu,tím se prohřeje, upletu vánočku,nechám dokynout na plechu a peču |
Kaipa | 98564 |
23.3.2024 15:09:55
Děkuju, zkusím.
|
neznámá | 91073 |
23.3.2024 14:34:34
Nechám nakynout v míse, umotám rohlíky, plech přetáhnu igelitem a dám kynout do lednice. Druhý den upeču, rovnou studený z lednice do vyhřátý trouby.
Jde i těsto nechat kynout v lednici a pak umotat rohlíky, ale ty pak dlouho kynou na plechu. |
Kaipa | 98564 |
23.3.2024 14:28:57
neznámá, takže zaděláš kynuté těsto, z nevykynutého uděláš rohlíky a ty potom kynou přes noc v lednici? Nebo těsto vykyne, uděláš rohlíky, strčíš do lednice a ráno pečeš?
|
apo-lena | 159305 |
23.3.2024 10:03:02
Takhle dlouho nechávám jen těsto na pizzu a na langoše. Ty prostě postupně odebírám. 48 hodin vydrží určitě.
To těsto na pizzu nechám normálně hodinu nakynout v kuchyni a pak ho vrazím do lednice na jindy. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.