| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Peče celá země

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 245  [Dalších 95 >>]
Len 108740
11.1.2020 19:57:29
Ja se tesim, ale jaksi musim naplnit venecky podle receptu z minuleho dilu~t~ Takze koukat budu asi zitra. Nicmene venecky se povedly, vyskocily, nespadly, akorat nejsou jeden jako druhy. Moje prvni odpalovane testo:-)
Senedra 14756
11.1.2020 19:55:44
Budete koukat?
Děti se těší, já si pro jistotu udělala mísu zeleninového salátu.
Podle upoutávek asi budou péct závin a dělat nějakou stavbu z různých sušenek.
zerat 18305
8.1.2020 8:34:02
Mě docela překvapilo, že se dá bílek přešlehat. Musím se kouknout na netu, jestli o tom někde nebudou něco psát... Podle mě je to fajn pořad.
zerat 18305
8.1.2020 8:31:32
Mně doma učili, že se na žádné jídlo neříká "fuj", ale že je hnusné, to jsem nikdy neslyšela, že říct nesmím ~t~
zerat 18305
8.1.2020 8:30:24
My jsme na pořad koukali s manželem a moc se nám líbil. Určitě na něj budeme koukat dál. Já sama jsem pekla dřív jako ďas, poslední roky jsem se dost ukáznila - nějak mi chybí chuť, čas k pečení. Odpalované těsto jsem x-krát zkoušela a je to podle mě sázka do loterie - někdy se podaří, někdy ne. Určitě bych na odpalovaném těstě nestavěla to, jestli je někdo dobrý cukrář nebo není. Myslím si, že může být spousta vynikajících amatérských cukrářů, kteří vůbec výrobky z odpalovaného těsta nedělají. Dnes mi přijde, že se všichni snaží zdolat makronky - jo jsou dobré, ale zase ne až tak, že bych si je trénovala... to si je radši jednou za rok koupím tam kde je umí :-) Podobně to vnímám i s domácím listovým těstem - generace mých rodičů ho uměla levou zadní a z mých vrstevnic neznám ani jednu, která by se dělala s vlastním těstem ~d~
neznámá 91073
6.1.2020 18:45:09
Tak jsem dokoukala a souhlasím s Buchli, ty brďo, nejlepších 12 amatérských cukrářů a pokazí věnečky.~8~
Maršálek je šmudloň, nevím proč, není to celkovým vzhledem, manžel je vlastně hodně vzhledově podobný, ale prostě je od pohledu slizký. Teda Maršálek je slizoun, manžel je k sežrání.~t~
A dorty, tam bylo snad vše proč nejím potahované dorty. Hnusná potahovka z maršmelounu, ruční hňácání potahovky, nechutné svítící autíčko přilepené na podivném podstavci, nikdo z nich nepoužil rukavice.
Ale linecké srdce bylo nádherné, to bych si dala. Víc dortů tam byla krásná, ale linecké miluji.

A pořad měl ták krásně kýčovitou atmosféru, že se budu dívat na další díl.
Len 108740
6.1.2020 12:06:40
Libiku, diky~x~ Ja si doted netroufla taky kvuli plynove troube, proste to nepece tak rovnomerne a presne jako elektrika. Ted mam novou elektrickou, zatim pece skvele, tak snad pujdou i ty venecky.
libik 142094
6.1.2020 11:37:34
Tak jestli mohu poradit, bacha na troubu, ze začátku prudce(200) 10 minut, pak ztlumit(180) do správné barvy (cca taky 10 minut) a hlavně neotvírat. To je podle mě největší a jediná vychytávka odpalovaného těsta na věnečky.

(pořad jsem neviděla, možná to tam říkali, tak když tak omluva)
Len 108740
6.1.2020 11:28:39
Jj, ja taky pecu vsechno mozne, vcetne treba makronek, ale odpalovane testo jsem jeste nedelala, protoze to neji nikdo krome mne, takze mi to prijde jako moc prace jen pro mou osobu. Ale v noci jsem na Pece cela zeme koukala a davam si odpalovane testo jako ukol na pristi tyden. Dorty mi vetsinou prisly odpudive~t~, ale ty venecky, nam.
libik 142094
6.1.2020 11:24:50
Pražando, skutečná kuchařka nikdy neřekne o žádném jídlu, že je tak hnusné jako nic na světě, to za prvé~;) a za druhé odpalované těsto se využívá i ve slané kuchyni, krupicové noky jsou k jemné omáčce je skutečně vyšší dívčí, ale neumíš, tak neumíš, co už~t~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 245  [Dalších 95 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.