| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o čemkoliv

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
 Názory 110 z 57688  [Dalších 57678 >>]
magrata1 95172
27.11.2024 22:09:20
Jakmile jsem zkoordinovala pohyby, začalo mé tvořivé období.
Tatramelka+3 66284
27.11.2024 21:40:23
Jsem tvořivá.

S dětmi jsme stále něco vyráběli. Teď co jsou velké, tak průběžně pletu, háckuju, a dělám si domů různé dekorace z přirodnin, které objevím při toulkach po lesích, lukách a hájích.

Ale nepředstavuje si nic světoborneho, mám ráda minimalismus, žádné králíky ze slámy v každém rohu.

Ráda peču a vařím, tak jsem nadšenou sběratelkou a sušičkou kdejakých bobulí a bylin, ty občas používám k dekoracim a hezký provoní byt.
Ropucha + 2 120300
27.11.2024 20:40:19
Tvořivá jsem byla od mala, jsem zručná a vždy mě bavilo výtvarničit, ale neřekla bych, že jsem typ "tvořilky".
Jako dítě jsem si ráda vyzkoušela všechny výtvarné i rukodělné techniky, tvořila jsem si pro radost pořád něco. V dospívání jsem pak hlavně šila nebo vyráběla různé doplňky.
S dětmi jsem pak zase vyzkoušela všechno možné i nemožné, ale od té doby sama pro sebe už nic moc netvořím. Možná zase jednou s vnoučaty.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
27.11.2024 20:19:48
Na druhém stupni základní školy, v dospělosti ne.
Dari79 114243
27.11.2024 19:37:47
Jako dítě hodně - furt jsme něco šily, vyšívaly, pletly..., později přišla vlna těch ubrousků, barev na sklo, na tričko, nějaké to batikování, mýdla, svíčky...

Jako mladá dospělá - na VŠ - jsem si zaplatila kurz šití, koupila si šicí stroj a ušila si i nějaké ty kalhoty, sukně, halenku (tu snad jen jednu).

Naposledy za covidu, když jsme ve velkém šili roušky - to mě bavilo děsně, nakupovat různé látky...

Pak už nic. Nemám doma asi ani jednu jedinou věc, kterou bych vlastnoručně "rukodělně" vyrobila. Vlastně nedělám už ani věci typu adventní věnec... Vystavených mám jen pár věcí, co dítě vyrábělo při výtvarce a doneslo domů...

Ručně se realizuju spíš na zahradě, poslední roky je mojí mánií sázení, kameny... - takže se realizuju v "zasedacím pořádku tulipánů" a tak.
Stáňa * 7932
27.11.2024 19:16:06
Ani ne. Tvoření mi většinou přišlo a přichází nárazově do cesty samo na popud někoho.
Šití, pletení, drátkování, vytváření adventního věnce a jiných vánočních dekorací. Ale že bych se tomu cíleně věnovala to ne. Nejsem zrovna kreativní.

77kraska 132593
27.11.2024 19:14:24
jako dite a jako mlada jsem neustale vysivala, sila na panenky, pak na sebe, hackovala, pletla, vazala koberecky TAPIKO....pak roky nic....pak s malou dcerou jsem zase sila na panenky, na dceru kostymy na karnevaly a na divadelni a tanecni krouzek....ted uz zase nic
Saamajna 115449
27.11.2024 18:55:26
Lei,
Prisaham, ze jsem pred odeslanim te me zpravy NEBYLA na rodine.
~t~
Pro ostatni - pred chvili jsem soukrome poslala Lei odkaz na vyrobu papirove hvezdy...

MUSIM tvorit porad, potrebuju to stejne jako dychani...
Senedra 14756
27.11.2024 17:50:52
Nejsem moc tvořivý typ, když byly děti malé, tak jsem tvořila s nimi. Občas něco ušiju nebo upletu, jsem takový kvartální tvořitel. Třeba dva měsíce denně večer pletu pak na to půl roku nesáhnu. Teď, jak vstávám ráno hodně brzo, tak chodím o dost dřív spát a večery jaksi nejsou.
Stará husa 154854
27.11.2024 17:49:46
Já ani s dětmi ne. Samozřejmě jsem je nechala, ať si kreslí, vystřihují, modelují z plastelíny, ale nedělala jsem to s nimi. Na tohle byla babička, ta si to dopředu připravovala a s vnoučaty radostně dělala.
 Názory 110 z 57688  [Dalších 57678 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.