| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o čemkoliv

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 57632  [Dalších 57612 >>]
Vranice 21600
23.11.2024 18:29:27
Federiko a další, co jste někdy přišly o fotky, soubory, data, jsou specializované firmy, co se zabývají záchranou dat z disků, mobilů, karet atd. Pokud ten disk neshoří anebo není mechanicky poškozený, dají se data obnovit, jen to stojí dost peněz, takže je otázka, jak moc si ztracené soubory, fotky apod. ceníte. Dokonce se dají za určitých okolností obnovit i smazané soubory, jsou na to programy.

Samozřejmě je nejjistější pravidelné zálohování, ale málokdo z laiků to dělá.
neznámá 91073
23.11.2024 17:21:52
Jo, ještě, vánoce donutí udělat fotoknihy jako dárky a jednu si nechávám pro sebe, jinak bych opravdu brečela.
Anthea 47738
23.11.2024 17:07:23
Holky, fotky se musí ještě po staru zpracovat na papír.

Jinak mě se minulý týden stalo, že mi při stahování paměťové karty z foťáku do notebooku tato klekla a nemáme většinu letošní dovolené.~o~
Termix 105545
23.11.2024 17:01:48
Federiko, to mě moc mrzí. Já před lety přišla o úplně všechny fotky našich dětí do dceřiných čtyř let. Doteď se s tím nemůžu smířit. Máme jen pár kusů, co našli naši kamarádi.
sally 3140
23.11.2024 16:53:38
Stáňo,
vánoce držíme, ale takové komorní - s dcerou se podíváme na Popelku, večer si dáme dobrou večeři (obvykle lososa se salátem) a připijeme si, dáme si nějaké dárky... ale pečení cukroví s mojí bezlepkou a manželovou cukrovkou je takové dost mimo, tak se tím už pár let nestresuju. Raději si koupíme nějaké dobré čokolády. Jak jsou děti dospělé, tak spoustu věcí vynecháváme.
Na vánoce snad budou oba doma, na Thnx dcera odjíždí s bf za jeho rodinou - ale přijeli teď na tenhle víkend za námi, tak mám radost.
Děti jsou na VŠ jen asi hodinu jízdy autem od domova, takže vcelku není zase až takový problém, aby se stavili. Ale mají tam svůj byt (univerzitní, placený stipendii), brigády atd. - takže to zázemí je tam, nikoliv "doma". Holt už se nám to hnízdo nějak vyprazdňuje...
neznámá 91073
23.11.2024 16:47:27
Federiko, to je strašné.
Mě klekl počítač před pár dny, ještě nevím, jak na tom jsem, kdyby bylo nejhůř přišla jsem jen o fotky za 12 let a z toho jim mám mnoho vyvolaných, ale i to bych asi obrečela. Přijít ještě o pracovní záležitosti.~a~
To je na panáka.~;)
K_at 121378
23.11.2024 16:40:29
Federiko, ty jo. To je pěkně k vzteku. Kdysi takhle kámoška přišla o roky materiálů a příprav a projektů a všeho z práce.
Federika 14090
23.11.2024 16:12:50
Normálně mi naskočila do rána na obličeji nějaká vyrážka~q~, jsem totálně nervní,snažím se dohledat materiály, který používám pro děti na češtinu, potřebuju dneska a pořád se snažím doufat, že to nějak zachrání.
vlad. 38059
23.11.2024 16:08:13
Fed., úplně ti rozumím, to musí být zoufalství přijít o tohle všechno, to je jako když tě vykradou
Federika 14090
23.11.2024 15:59:32
Stáňo, já jsem ještě synovi nikdy na kolej žádný jídlo nedala~:-D
Nic neříkal, tak snad to až tak neběžný nebude.
A teď mi říkal, že se možná bude stěhovat,na jinou, že tam bude se svým kamarádem v buňce, kde mají dv buňky pro sebe koupelnu.
Tak si dost polepší~:-D
Jinak co dělám o víkendu:zuřím, zuřím...A ráda bych poopravila takovej ten žebříček stresových situací.Jo,vím,že to zní jako rouhání,ale hned po smrti, vážné nemoci, rozvodu atd byhc postavila:" smrt počítače"
Jsem blbá a neměla jsem icloud, nezálohovala jsem. S tím že "jo,brzy..."
Tak teď jsem bez dokumentů,fotek, pracně sestavených složek pro práci...Hodiny jsem nad tím včera seděla, do 4 do rána. A nic, je to v servisu,ale už mi volali,že asi smůla.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 57632  [Dalších 57612 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.