| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : LMD a hypoaktivita

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 167  [Dalších 17 >>]
Venavella 41590
16.5.2011 13:26:22
přesně, musím ho nechat jinak se zasekne, rozbrečí a já ještě můžu uklidňovat.
Venavella 41590
16.5.2011 13:24:58
Tu jsem četla, je skvělá. A na kluka sedne úplně přesně.
Persepolis 107413
16.5.2011 13:24:47
Ještě bych chtěla dodat, že bráchovi je 32 let,takže pochopitelně u něho nebyla porucha typu ADHD diagnostikována. Byl vždycky považován za lenocha a flegmatika.
Venavella 41590
16.5.2011 13:23:17
já mám taky takovýho manžela a někdy kvetu.-) Je vědec, takže se mu to asi i hodí:-)
Jinak malýho budu učit doma, protože jsme nenašli vhodnou školu. On je jinak velmi nadaný, jen ta rychlost a nešiovnost.
Persepolis 107413
16.5.2011 13:21:01
Tak svačinu brácha taky nikdy nestíhal.~t~
Persepolis 107413
16.5.2011 13:19:21
Ale i ve třiceti má pořád na všechno dost času.
Já ho jednou pozorovala, když si balil tašku na dovolenou. Já bych jí měla za tu dobu sbalenou 5x a pro celou rodinu. A to nepřeháním.
Persepolis 107413
16.5.2011 13:16:23
To je jako kdyby jsi mluvila o mém bratrovi. Srovnal se až na druhém stupni základní školy, nakonec úspěšně vystudoval vysokou(technickou). Jinak přesně: dyslektik, dysgrafik, neskutečně pomalej, věčně se na něho čekalo, na prvním stupni trojkař, protože nic nestíhal, on působil opravdu jako zpomalený film, máma z něho šedivěla, ale nakonec z toho vyrostl. My jsme si o něm vždycky mysleli, že je lenoch a flegmatik. A vidíš, on byl hypoaktivní~:-D
slepenina 94839
16.5.2011 13:10:17
Já mám doma opak, ale posměškům ze strany spolužáků také neunikla a neuniká. Já pro změnu rezatá a pihatá a také různé posměchy, že jsem se opalovala přes cedník nebo mě po.. mouchy. Každé dítě co prostě vybočuje z nějaké klasiky tak bohužel děti jsou v tomto směru velmi necitlivé. Uvažovala bych o žádosti o individuálním vyukovém plánu, dávat míň při psaní nebo počítání. Myslím si pokud dítě prostě umí tak není potřeba ho nutit stíhat vypočítat 10 příkladů a stačí jen 5. Písemnou práci také dělat na dvakrát atd., vše jde pokud je učitel přístupný a ochotný.
anna
  • 
16.5.2011 13:09:16
Urcite bych doporucila udelat vse proto, dostat maleho do dobre skoly, kde budou respektovat jeho tempo a nebude se citit na okraji. Syn chodi do Montessori skoly, podobneho chlapce ve tride take maji /a dalsi dva hyperaktivni/, ale vzhledem ke zpusobu vzdelavani, to vubec nijak nevadi. Deti pracuji hodne casu samostatne ci ve skupinach po 2-3 a nevenuji se vzdy stejne probirane latce. Tj napriklad: nektere deti delaji nasobilku 9, jine teprve 3 a postupne si dojdou dale. Posmech to u ostatnich rozhodne nebudi, nejsou zvykli mezi sebou "souperit". Studijni vysledky maji jinak vseobecne nadprumerne.
Jinak muj muz ma tuto "diagnozu" taktez a nezbyva nez to repektovat. Na druhou stranu diky preciznosti, ktera je s tim spojena, ma velmi dobrou pracovni pozici a je ve svem oboru velmi uspesny. /jen doma je to nekdy na zabiti/.
Zrzeček 89354
16.5.2011 12:38:30
Tak se zbrklým dítětem zkušenost nemám, ale mám pomalého manžela i syna prvňáka. A šílím z nich, nejde s tím nic udělat, čím víc na mrňouse tlačím, tím je to horší. Pí.uč. mi to potvrdila, že už to taky zjistila, že ho musí nechat, ve zlepšení moc nevěřím, manžel je to samé v bledě modrém. Jen se děsím 3.třídy, příští rok budou mít stejnou učitelku, ale co bude pak, to fakt netuším. Je mi ho líto, je chytrý, ve spoustě věcí napřed oproti ostatní dětem, ale takhle si to kazí. Menší náznaky šikany už taky byly, ale on je absolutní pohodář, občas si mezi řečí postěžuje, ale neřeší to.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 167  [Dalších 17 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.