Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lei | 37503 |
21.11.2024 11:05:53
Smetana bez laktózy a žloutky. Mně tam ta vajíčka pasují, bez nich už to není moc vaječňák...spíš smetaňák nebo salkáč .
Já dělám nealko s rumovým aroma, část příbuzenstva jsou abstinenti, a je moc dobrý. Jinak bych asi vylouhovala vanilku ve velejemném lihu, dosladila (a zároveň řízla) cukrovým rozvarem, aby to nebylo tak silné, že by panáček místo cukroví skolil dámu pod stůl. Prostě vanilkový likérek bez mléka. Zázvorový dělám taky z toho velejemného. Je to dobrota a zároveň i lék - pěkně ostrý. Nebo kombinuji zázvor a rakytník. |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
21.11.2024 9:18:46
Můžeš použít bezlaktózové nebo třeba mandlové mléko.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
21.11.2024 9:17:51
Mě láká zkusit zázvorový.
|
Lenka Pražanda | 128023 |
21.11.2024 9:11:16
Jeden z nich byl určitě citrónový. To by se dalo modifikovat na pomeranč. Vypadalo to jako Limoncelo.
|
Lenka Pražanda | 128023 |
21.11.2024 9:00:04
Použijte bezlaktózové mléko.
Zrovna včera na mě vyskočily na seznamu recepty na likéry. Všechny byly bez mléka a smetany. Ale už si nevzpomenu co tam bylo. Mě tohle nezajímá, vůbec to nepiju. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
21.11.2024 8:44:32
Chystáme s dcerou nějaké jedlé dárky a jeden z nápadů byl vánoční likér - dělávali jsme podle tchýně "bojlojs" - ze salka a pudinku, v různých variantách, jenže letos se nám v cílovce objevily potenciální obdarované s bezlaktózovou dietou a tak dumáme, jak upravit recept nebo případně jak udělat klidně i jiný domácí vánoční likér. Ideálně i bez vajec.
Nemáte někdo nějaký tip? Představa je krémový likér s vánoční chutí, takové to příjemné sladké pití, co si člověk dá panáčka ke kafi místo dortíku Preferovaná je chuť skořice, karamelu, vanilky, pomerančů, kávy... Předem díky za nápady |
nekázanka | 7331 |
24.4.2024 16:13:47
Hrachové mléko mají některé kavárny, obvykle tohle: https://www.puroshop.cz/rostlinne-napoje/sproud-barista/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIqP-CzYTbhQMVnDcGAB3J2g0jEAQYASABEgKJ_vD_BwE. Vážně výborné.
Já nejvíc pracuju s ovesným, chuťově mi vyhovuje a nemá ty hrachové efekty . |
Girili | 117849 |
22.4.2024 22:29:53
Ropuchou, s bešamelem se nekamarádím, dělala jsem z pudinku. Míchala jsem s ním do vychladnutí a ztuhl jen částečně. Jíst se to dalo. 😉
|
Girili | 117849 |
22.4.2024 22:28:01
Nekázanko, tak na hrachové mléko jsem nikde nenarazila. Vyzkoušeli jsme ovesné, rýźové, sójové, kokosové, mandlové... Lepší jsou typu barista, jak je tam přidaný tuk, je to takové mazlavější a podobnější mléku. Kokosové a mandlové jsou dobré do pečení, ale na přímou konzumaci moc aromatické. Nejlepší je asi ovesné typu barista z Lidlu. I cenově je srovnatelné s mlékem.
|
nekázanka | 7331 |
22.4.2024 17:51:34
Úplně nejpodobněji klasickému mléku se chová mléko hrachové, i má dost podobou chuť. Ale teda brutálně nadýmá... Ovesné by mělo být fajn.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.