Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Květulina+3 | 54769 |
29.5.2012 21:49:17
Nevím, kolik je synkovi, ale nárok ze zdravotního pojištění máš do jeho 6 let. Poté si můžeš zaplatit nadstandart, pokud je volný, jinak ti nabídnou ubytovnu, kam odcházíš večer, když dítě usne a přicházíš zase ráno, kdy vstává, ale ta se taky platí. Nadstandart v Motole je 1200 Kč za den bez nároku na jídlo, ubytovna nevím jistě, ale myslím, že to bylo 1000 Kč. Být tebou, domluvila bych si ten nadstandart. Nevím, jak to funguje na urologické klinice, ale postup tam bude asi stejným protože nárok na lůžko máš do synkových 6 let.
Jak je to s JIP nevím. |
KoproFka | 76193 |
29.5.2012 21:41:29
Prosím o radu ohledně výběru nemocnice. Synek musí být do 3 měs operován pro vrozenou hydronefrózu II. st.
Bohužel, nebo bohudík?, se zjistila až teď - ledvince se ta vada už dost nelíbí a tropí další problémy (vysoký TK a funguje už jen na 30%). Jsme v pořadníku na urologii Ke Karlovu, ale termín ještě neznáme a vypadá to, že bude až někdy na konci srpna. Měla bych možnost nechat ho odoperovat také v Motole, kde bysme snad dostali dřívější termín. Prosím máte někdo zkušenost s tím, jak v těchto nemocnicích funguje hospitalizace matky s dítětem? Nejak se mi nedaří tyto informace zjistit - bohužel mě nenapadlo se na to zeptat při vyšetření, pan doktor říkal, že se to dozvím těsně před operací, ale jak tak zjišťuji, tak to nebude všude stejné. Určitě si přeji být se synkem hospitalizovaná a chci s ním být s ním pokud možno na pokoji po celou dobu hospitalizace. Vím, že by to tak mělo fungovat na urologii Ke Karlovu (kam bych ráda a kterou nám doporučuje naše nefroložka), nicméně ten pozdní termín operace nám moc nevyhovuje kvůli tomu, že synek má v září nastoupit do první třídy - takže by zřejmě zameškal hned na začátku. O Motole nevím o nic víc, nicméně se mi doneslo a dost mě vyděsilo, že by snad údajně maminky měly na noc odcházet spát někam na ubytovnu a nesmějí ani na JIP.... Prosím tedy, pokud má někdo zkušenosti, o info, jak to v jednotlivých nemocnicích vlastně funguje. Díky moc!!! |
Orbitka | 129411 |
17.4.2012 10:46:50
Setkala jsem se s ním pouze jednou a stačilo mi to. Jsem zvyklá na jiný přístup ze strany lékařů. Možná je to odborník a proto nějaká konglutinace (slepení předkožky) pro něj není dostatečně závažný problém, který by ho donutil zvednout oči od stolu a o problému promluvit, vysvětlit, nabídnout možnosti řešení... toto bylo pro pana dokotora naprosto cizí. Rozhodl, vykonal. Na mé námitky téměř nereagoval. Odmítl se mnou diskutovat, když jsem navrhovala zkusit léčbu mastí, téměř posměšně zamítl můj dotaz na anestetikum alespoň v podobě masti či spreje. Celý zákrok byl pro syna velmi bolestivý, před námi bylo u tohoto lékaře cca 6 chlapečků a řev, který se z ordinace ozýval ukazoval na to, že pan doktor zřejmě zaspal dobu a nevšiml si, že existují tišící přípravky. Velmi sadistické. Co se týká zákroku - uvolnění předkožky - zkuste si najít citlivějšího odborníka.
|
ChemicalJane + 4 | 86738 |
1.3.2012 14:10:44
manžel chodil na Karláku do Urocentra k p.doktorce Matouškové (teda snad si pamatujeme dobře to jméno). šel tam bez objednání a vše v klidu, odbornost byla super
|
nany+2 | 75253 |
1.3.2012 13:43:46
Nevíte o nějaké dobré uroložce v Praze, která přijímá nové pacienty?
Díky |
lipoo | 47870 |
19.1.2012 20:21:45
ale jinak Dr.Zerhau by ti určitě nic nedělal "násilně"-dá se s ním v pohodě o všem domluvit.
|
lipoo | 47870 |
19.1.2012 20:19:05
přesně tak!!!našemu to vůbec nešlo jetšě v pěti...to jsme dostlai mastičku-pak to šlo-kousek..doktorovi to stačilo a teď v devíti mu to jde v pohodě-ale to mu jde tak měsíc,dva..do té doby jen do půlky....jsem ráda,že máme normálního pediatra.
Jinak super urolog je Dr.Zerhau-ale dělá v dětské nemocnici,a nevím jak to tam funguje s tímhle..my tam byli s vrozenou vadou. |
Boba + bobíš |
• |
19.1.2012 15:10:49
K urologovi bych klidně šla, za to nic nedáš. Taky bych trvala na nepřetahování, ale samozřejmě bych si poslechla jeho názor, případně zda vidí nějakou anomálii nebo problém.
Prostě na tu konzultaci. |
Boba + bobíš |
• |
19.1.2012 15:08:39
Je to dilema. Taky to řeším. Synovi jsou 2,5 a má předkožku velice úzkou, přetahovat taky nejde vůbec. Žádné potíže mu to nedělá ani při močení ani jinak, tak to nechávám být.
Zajímavé je, že o jeho pindíka "bojuju" i s jeho otcem, který by ho hnal na násilné přetažení už teď. Sám to ve třech letech absolvoval, má z toho traumatický zážitek, ale je natolik přesvědčen o pravdě "přetahujícíh" lékařů, že má hrůzu z toho, co se stane, pokud syn ještě nedejbože třeba v 5 letech nebude přetahovat. Když si tu projdeš pár starších dizkuzí, najdeš i dost odstrašující případy, co může nastat, když se to dělá násilně - přetažením či odlepením to rozhodně nemusí skončit. Další informace pak třeba tady: http://www.rodina.cz/clanek5274.htm |
Klabe+3 kluci (08,10,15) | 83527 |
19.1.2012 14:58:55
Teď jste mě teda nahlodaly. S čůráním problém zatím nikdy nebyl, ani na záněty zatím netrpěl. Občas tam má trochu mázku, ale nic strašnýho. čůrací dírku teda vidět není, resp. se k ní nedostaneme.
Je mi jasný, že pokud naběhneme k urologovi, že budu muset být nekompromisní a žádný násilný přetahování nedovolím. Spíš bych jen potřebovala vědět, jestli je to přetažitelný nebo není. Je to dilema s pindíkem. :))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.