Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
KoproFka | 76193 |
29.5.2012 22:24:26
Taky bych radši Ke Karlovu, už jen proto, že to máme o dost blíž a prozatím všichni doktoři, kteří mají nějakou návaznost na KDDL (kde už má mlaďas kartu snad všude)jsou prostě neuvěřitelně úžasní, milí a pečliví.
|
J |
• |
29.5.2012 22:21:32
Pred casem jsem se hodne o podobne tema zajimala, syn mel pyelonefritidu, nevedela jsem co bude dal. A narazila jsem na tuhle maminku, bohuzel uz ma spoustu zkusenosti. :( http://www.modrykonik.cz/fotoblog/anakonyes/
Tenkrat mi velmi ochotne poradila, odpovedela, tak ti treba taky pomuze. Drzim palce! |
J |
• |
29.5.2012 22:21:32
Pred casem jsem se hodne o podobne tema zajimala, syn mel pyelonefritidu, nevedela jsem co bude dal. A narazila jsem na tuhle maminku, bohuzel uz ma spoustu zkusenosti. :( http://www.modrykonik.cz/fotoblog/anakonyes/
Tenkrat mi velmi ochotne poradila, odpovedela, tak ti treba taky pomuze. Drzim palce! |
KoproFka | 76193 |
29.5.2012 22:21:04
no nám ji zjistili až teď - naštěstí je to II. st., kdyby to byl III. st., už by se to ani neoperovalo.
Prý je to vrozené a té ledvině to začalo vadit až později, jak to tak vypadá a dává to najevo tím vysokým TK. Který zřejmě spustil Kubčovi migrény. A proto, že se nejprve řešily ty migrény (které já jsem zprvu brala jen jako bolest hlavy a neřešila, páč jsem do té doby o migréně téměř nic nevěděla), takže tam vznikla ta téměř dvouletá prodleva v diagnostice. Ten vysoký TK má poprvé zachycen v 5,5 letech, takže není moc na co čekat - dle slov urologa kdyby se to nechalo, tak ta ledvina "jde do kopru"... |
KoproFka | 76193 |
29.5.2012 22:15:08
Květul díky moc, ale s tím nadstandardem to moc nevidím - budu ráda, když mi ho tam event. odoperují dřív, pokud jim z operačního plánu někdo vypadne a pochybuju, že bych měla ještě to štěstí, že by byl i volný nadstandard, to už by byl spíš zázrak.
|
KoproFka | 76193 |
29.5.2012 22:06:06
Ježiš to bys byla zlatá!!
Já tady už pár dní nespím, páč fakt netuším, co dělat a jak se rozhodnout... Vlastně pořádně nespím už od března, kdy mu jistili ten vysoký tlak a furt se nevědělo, proč ho vlastně má Těch 14 dní co trvalo, než přišli na tu ledvinu bylo fakt šílených, strašně jsem se o něj bála. Má TK nad 95 percentilem a neklesá mu ani v noci. Průměr za 24 hodin je 138/98 |
Květulina+3 | 54769 |
29.5.2012 22:02:18
Mirko, ještě bych ti doporučila, až se rozhodneš, kde tu operaci podstoupíte, aby sis ten nadstatndart zajistila předem, mohlo by se stát, že by v terrmínu vaší operace nebyl volný. My jsme takhle posouvali termín operace na ORL z konce května na začátek června, právě proto, že nebyl volný nadstandart. A kdyby tě chtěli odbít, tak se nedej a trvej na tom. Někde na některých odděleních ty tendence mají, ale já bych taky malou nenechala samotnou a trvala jsem na tom.
|
KoproFka | 76193 |
29.5.2012 21:59:24
Moc díky za info!!
Já vím, že si to budu platit sama, ale to je fuk. Hlavně když to bude už za náma. Hlavně potřebuju být s ním po celou dobu - má migrény (mám za to, že zřejmě primárním spouštěčem byl ten vysoký TK vyvolaný tou ledvinkou) a já bych ho fakt nerada stresovala ještě tím, že budu někam odcházet, atp. Prostě chci a slíbila jsem mu, že tam budu s ním pořád a ani si nechci připouštět, že by to tak být nemohlo. Navíc ty migrény má takřa výhradně při psychických výkyvech a tohle bude docela nápor na jeho psychiku i se mnou. My to vlastně řešíme už do 5-ti let - to synkovi začaly ty bolesti hlavy - migrény a už tehdy byl u něj zachycen vyšší TK, nicméně po kontrole na kardiu to vypadalo, že je to v pořádku a jde jen o syndrom bílého pláště. Jenže ten vysoký TK se při kontrolách pořád opakoval a až teď se přišlo na to, že ho má fakt vysoký (dostal holtra), že to dělá ta ledvina a že je třeba to chirurgicky řešit. |
ChemicalJane + 4 | 86738 |
29.5.2012 21:57:36
byla jsem na dětské nefrologii v Motole hospitalizovaná před 9. lety
maminky tam nebyly v noci u dětí, chodily na ubytovnu, ale to jen těch starších. Ty, co měly děti malé spaly na oddělení, ale v extra pokoji... oddělení se mi docela líbilo, nikdy nezapomenu na velkého růžového slona na zdi v herně (dost mě to vyděsilo, lekla jsme se, co mi to píchli za opiáty, že vidím růžového slona); strava byla celkem solidní co se mi nelíbilo byly pokoje alá výkladní skříň, ale to je na dětským oddělení asi všude ale je to 9let, jak je to nyní nevím, zkusím to zjistit, známá tam pracovala a má tam ještě nějaké známosti... a mámy známá tam pracuje |
lipoo | 47870 |
29.5.2012 21:55:09
hydronefrozu měl náš taky,zjistili mu ji ve dvou měsících,ve třech byl operován-ale bohužel jsme z MOravy-takže neporadím...a taky je to už 18let
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.