Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
arsiela | 132656 |
18.8.2019 13:08:48
Mertin nefunguje tak jak fungoval dřív,ale v té poradně normálně je.Ale záleží jestli bude mít volný termín.Březová podmínky dost zpřísnila,loni tam kámoška chtěla dát kluka do dom.vzdělávání a ten striktní přístup mě celkem šokoval.Papír musela mít do 1.září a přes to nejel vlak.
|
Okolík | 129526 |
18.8.2019 11:36:47
Marto, mám zprostředkovanou zkušenost s přezkoušením po půl roce z důvodu dlouhodobého pobytu v zahraničí. Ale již dost starou, to je pravda ....
|
Aninabe | 9885 |
18.8.2019 11:02:10
V Březové ti napsali tohle? Tak si asi mají hodně plno, protože tam kdysi bývali vstřícní. Tak se zkus domluvit, že to zajistíš hned v září a že by dítě zatím nastoupilo do běžné ZŠ a pak ji přeřadíte. Ale pokud vím, tak je tam nějaký limit, aby škola dostala na dítě peníze, takže tohle se optimálně dělá tak během prvních 3 týdnů září. A pak, jestli mají plno, nemusí mít místo. Proto bych to zkusila domluvit, jestli by jim to takto stačilo. Jestli budou mít místo. Možná jo, možná ne, ale za optání by to stát mohlo. A na tu pražskou PPPP, ta je právě prof. Mertina.
|
Aninabe | 9885 |
18.8.2019 10:54:13
Co První pražská pedagogická poradna? V Praze, soukromá, ale je v rejstříku povolených zařízení.
|
Marta. | 149668 |
17.8.2019 22:43:11
Pradlenko, byla jsem v podobné situaci jako píšeš ty a domácí vzdělávání nám velmi pomohlo.
|
Marta. | 149668 |
17.8.2019 22:41:57
Divá Báro, a ty máš zkušenost s domškolou? Já myslím, že ne, takže to nemůžeš porovnat. To přezkoušení 2x za rok je v pohodě. Jak jsem psala Okolikovi mám zkušenost s individuálním vzděláváním u jednoho svého dítěte a to přezkoušení žádný stres nebyl. Mnohem náročnější jsou komisionální zkoušky ze všech předmětů ve škole.
Ty probíhají úplně jinak. S tím mám zkušenost taky. Ze zdravotních důvodů u jednoho dítěte. Takže můžu porovnávat. |
Marta. | 149668 |
17.8.2019 22:37:54
okolíku, ty jsi zažila to zkoušení v domácím vzdělávání? Já ano, měla jsem jedno dítě 2 roky a vzdělávala ho doma právě ze zdravotních důvodů. To zkoušení 2x za rok je mnohem jednodušší než klasické komisionální zkoušení ve škole. Navíc Březová má ten systém výuky dost propracovaný. My patřili pod Bratrskou školu v Praze, jednalo se o 1. stupeň a žádný problém nebyl při zkoušení.
|
Okolík | 129526 |
17.8.2019 20:32:36
Přezkoušení 2x za rok ze všech předmětů mi připadá mnohem náročnější než průběžné hodnoceni...
|
Pradlenka2 | 157989 |
17.8.2019 20:02:49
Báro, no právě, už máme za sebou několik let podobného šudlání, i komisionální zkoužky a holka už je z toho dohánění absolutně demotivovaná. A i já jsem frustrovaná, protože jí do toho musím pořád tlačit a jde to dost těžko, když má každou chvíli migrénu nebo je nemocná. Navíc je jasný, že docházka do školy tu její nemocnost jen zhoršuje. Rozhodla jsem tedy tento rok pojmout komplexně a v klidu. Když jsem v červnu zase musela skákat kolem chybějících známek a nevstřícného přístupu školy. Takto se prostě přezkouší 2x do roka a je hotovo.
S potvrzením od doktorky problém není. Když neseženu tu poradnu o prázdninách, přestoupí na to domácí vzdělávání zkrátka později a v současné škole předložíme potvrzení od doktorky na nějaké úlevy to mi ředitel už navrhoval, ale nevím nic konkrétního ještě. |
Pradlenka2 | 157989 |
17.8.2019 19:51:17
Yuki, neví, prý neporadí. Rozhodila jsem sítě všude možně, ještě čekám na odpověď právě dalších domškoláků, ale z Březové mi odpověděli, že mi neporadí. Proto se ptám tady, kdyby třeba někdo věděl, připlatila bych si ráda cokoli by si řekli.
Ten papír je potřeba a nezáleží na výsledku, ale bez něj to prý nejde. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.