Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
heroes | 81875 |
21.9.2020 10:17:41
Můžete doporucit psychologa pro dospívající dítě v Brně a blízkém okolí? Děkuji.
|
zorina | 145770 |
11.8.2020 11:05:59
Mudr. Krátká Olga, kounicova
|
Ráchel, 3 děti | 76748 |
11.8.2020 8:53:10
jo, nám taky několikrát změnila termín, tak jsme pak šli jinam
|
Ráchel, 3 děti | 76748 |
11.8.2020 8:52:24
tip na psychiatra v Brně nemám.
první návštěva by měla být delší, psychiatr by se tě měl dost podrobně vyptat na povahu tvých obtíží. také by se měl zajímat o rodinnou anamnézu, zda se ve tvé rodině objevila nějaká psychická onemocnění apod. pokud ti předepíše léky, měl by ti vysvětlit, jak fungují a říct ti, při jakých obtížích mu máš hned zavolat nebo přijít. někteří psychiatři pro účely krizové pomoci v prvních týden poskytují i svoje číslo na mobil, ale ne všichni další kontolu by měl naplánovat za 14 dnů, maximálně za měsíc |
kočka72 | 158784 |
11.8.2020 8:36:22
Dobrý den, prosím Vás o doporučení na dobrého psychiatra v Brně. Byla by to má první návštěva. A ještě se zeptám, jak to probíhá při první návštěvě? Abych měla aspoň představu..děkuji za odpovědi a doporučení.
|
Strakupir | 158750 |
14.7.2020 15:04:36
Zdravím. Nedoporučuji Mudr. Schmidtovou z Aditea. Má dlouhé obj.lhůty,klidně vám v den vyšetření (když se "zadaří", tak den předem) zruší termín a to opakovaně. Diagnostika autismu u ní trvá déle než rok...a to ne zdůvodů,že by to nebyla schopná udělat rychleji a přitom kvalitně. V čekárně čekáte klidně i hodinu než se dostanete na řadu (jste samozřejmě obj. na určitou hodinu). Čekárnu tvoří úzká chodba v podzemí s malým oknem s mřížemi, s vydýchaným vzduchem, kde klidně čeká více lidí s psych.problemy najednou, takže pokud jste přicházeli bez nějakého problemu,tak ho tam lehce dostanete.(Byla jsem tam jako doprovod).V průběhu vyšetření se více věnuje psovi,kterého má v ambulanci a pořád "ztrácí nit" rozhovoru. Takže např.u té diagnostiky se při každém dalším "pokračovacím" vyšetrení snaží nejdříve zorientovat v dané problematice,pak řeší psa jesli ji nekouše hračky,co tam má pro děti a pod. Za diagnostiku chce 6000 (bez potvrzení),i když je to ofiko na pojištění. Pokud chcete zprávu,kterou můžete použít při žádosti o příspěvek,tak vám rovnou řekne , že pokud ji nedáte do kapsy 2000,tak ji napíše tak,že nic nedostanete. Na zprávu, kterou urgujete a potřebujete pro úřady čekáte klidně i půl roku...tak asi tak...
|
jindrichuv_hradec | 158550 |
13.6.2020 21:43:41
Já jsem právě dávala hned jako druhý příspěvek email, protože jsem ve víc než emailovou poradu nedoufala, proto i ten dětský neurolog. Převzetí do péče by bylo ale nejlepší. Koukala jsem i po dětském psychiatrovi za přímou úhradu,ale kromě kliniky, kde je nutnost zaplatit si roční členský příspěvek, v řádu několika desítek tisíc (a to je pro nás fakt moc), jsem nikoho nenašla.
|
13.6.2020 21:24:44
Ta má být momentálně čerstvě na mateřské, tak mi to sdělili.
|
Ráchel, 3 děti | 76748 |
13.6.2020 18:36:53
aha, no v zadání jsi psala jako možnost i dětského neurologa.
já bych na tvém místě ten INEP zkusila - toho dětského psychiatra, tím, že tam mají toho Fialu a mají to s kým kdyžtak konzultovat, bych tomu dala šanci ta jejich vedoucí dětská psychiatrička se na Tourettův sydrom prý specializuje. |
13.6.2020 15:11:18
Tam docházíme od narození. Nicméně dětská neurologie by to prý neměla medikovat. Neurologii jsme kdysi na popud pediatry měnili a v tomto se oba dětští neurologové shodují, tj. Že je to případ pro dětského psychiatra.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.