Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
sarmi | 38831 |
11.6.2016 11:45:36
Ve Valmezu jsou výborní gynekologové manželé Sekvardovi. Zkus si je vyhledat pod názvem Puella.
|
Marika Letní | 140743 |
11.6.2016 11:44:15
Autistický lékař, ať jde do výzkumu, ne do ordinace, kde komunikace s pacientem je nejmíň 50% práce.
|
Alena | 129302 |
11.6.2016 11:36:34
"Vidím, ze to pacientky dokážou přijmout a pochopit s různou měrou tolerance. Jsme jenom lidi. Také jsem málo sociálně zdatna a nezapřou některé autisticke rysy, proto vím, ze předstírat vřelou interakci ve chvíli soustředěného řešení problému je pro nej prakticky nemozne. Smiřme se s tím."
To myslis vazne? Tak at si zvoli lide s autistickymi rysy jine zamestnani. Pacient se opravdu s takovym jednanim smirovat nemusi. U Kulovaneho jsem byla dvakrat a ta tvoje "ruzna mira tolerance" je mozna spis doktorova naladovost. Netrpim precitlivelosti a jsem vcelku splachovaci. Kdyz je doktor jenom mlcenlivy (prvni navsteva), je mi to jedno, ale nevim proc by si meli dat pacienti libit takove jednani, ktere je ponizuje a je neprijemne - odsekavani, vyvolavani pocitu, ze pacient obtezuje atd (druha - a posledni navsteva. Na screening prichazeji zeny v citlivem obdobi, nektere dokonce s obrovskym strachem - a potrebuji pochopeni a laskave zachazeni vubec nechapu, jak muzes neomalenost omlouvat vysokou odbornosti. U lekare je prace s psychikou pacienta zasadni a pokud se teto slozce nechce venovat, tak at jde treba k ajtakum. |
vlad. | 38059 |
11.6.2016 8:49:41
Tak můžeme navázat já u něj byla a byl super
|
Vítr z hor | 100046 |
11.6.2016 8:42:14
Jeee, tuhle diskuzi jsem rozjela ja, uz to ani nevim
|
vlad. | 38059 |
11.6.2016 8:41:28
Gynekolog je registrující lékař, zrovna jako praktik nebo zubař. Nemocnice běžně nezajišťuje preventivní prohlídky, ale specializovanou a akutní péči.
|
Vítr z hor | 100046 |
11.6.2016 8:39:59
Cimbur, u pana doktora jsem byla - nastesti jen jednou. Jeho problem neni jen socialni nezdatnost. Kdyby alespon dokazal podat informace... A u mereni deti podal bez konkurence absolutne nejhorsi vykon - zcela mimo veskere odhady nekolika dalsich lekaru (byla jsem asi u 6 lekaru na sonu, s dvojcaty jsem chodila velmi casto). Melo to byt nejdulezitejsi vysetreni na odhaleni prip. genetickych vad a nezjistila jsem vlastne NIC. Byla to ztrata casu. Ze mi asi 4x vynadal, je mi celkem fuk.
Objednala jsem se tedy potom k dr. Tomkovi (take v Gennetu) a to byl prosim zazrak. Pak doktor rovnou rikal, co vidi a vysvetloval, co to znamena. Byl i velmi zrucny a neklikal jen tak nazdarbuh. |
Yuki 00,03,07 | 49504 |
11.6.2016 8:31:06
já tak chodím k primáři, začaal jsem v těhotenství před 14 lety
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
11.6.2016 8:23:44
Taky záleží, co tam jdeš řešit.
Ale myslím, že pokud tam nemají vyloženě specializované poradny, tak to asi nebude ten případ ( jako má moje kamarádka). |
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
11.6.2016 8:17:46
Mně by to teda krutě nevyhovovalo, pro mě nemocnice znamená, že tam chodí NEMOCNÍ LIDÉ, což by mi vadilo.
Ale kamarádka je zdravotní sestra, takže je na zdravotnická zařízení zvyklá a je zvyklá podstupovat jakoukoliv doporučenou léčbu narozdíl ode mě. Já se doktorům vyhýbám jak čert kříži |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.