Cimbur, u pana doktora jsem byla - nastesti jen jednou. Jeho problem neni jen socialni nezdatnost. Kdyby alespon dokazal podat informace... A u mereni deti podal bez konkurence absolutne nejhorsi vykon - zcela mimo veskere odhady nekolika dalsich lekaru (byla jsem asi u 6 lekaru na sonu, s dvojcaty jsem chodila velmi casto). Melo to byt nejdulezitejsi vysetreni na odhaleni prip. genetickych vad a nezjistila jsem vlastne NIC. Byla to ztrata casu. Ze mi asi 4x vynadal, je mi celkem fuk.
Objednala jsem se tedy potom k dr. Tomkovi (take v Gennetu) a to byl prosim zazrak. Pak doktor rovnou rikal, co vidi a vysvetloval, co to znamena. Byl i velmi zrucny a neklikal jen tak nazdarbuh.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.