| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - oční

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 534  [Dalších 324 >>]
Federika 14090
5.6.2012 21:46:56
teprve začnem, vyšetření je ze dneška.že je věk hraniční,vím, ale sama doktorka mi ten pobyt doporučila. Škola tam je,dvě třídy.
Klauri 95515
5.6.2012 21:16:17
Věk kolem 8 let už je poslední šance s tím něco udělat, podmínky v léčebně neznám, ale pokud bylo v Ostravě ještě lůžkové dětská ortoptika a to se před dávnými roky brali děti na 2 měsíční turnusy, bývaly ty změn yu mnoha dětí velké.
ruší se všechny dětské oční léčebny a u školáků je to se cvičením horší, protože škola zabere moc času. Intenzivní v tomto případě znamená asi 2 hodiny ortoptoky denně na přístrojích a další hodiny cvičení. Pokud vím do Dvora Králové posílá i dceru Veronika Žilková.
Chodili jste už někdy na ambulantní cvičení a s jakým výsledkem ? Dalo by se podle toho usozovat, jaké změny b ynastaly.
Federika 14090
5.6.2012 20:37:06
ach jo:-)
Tak te´d mám zamotanou hlavu..A není možný, že se to tam nějak změnilo?

měla fakt viditelný, měřitelný výsledky? Myslí,š, že intenzívní domácí cvičení by to nemohlo nahradit?
Re
  • 
5.6.2012 19:36:06
Ahoj holky, Federiko,

musim tedy rict, ze zasnu. Ja tam mela dcerku, 5 let, minuly rok a byla tam nadsena. Kazdy tyden jsme za ni jezdili a v pulce jela na 3 dny dom a na konci se uz nemohla dockat, kdy uz zase pojede do "ocickove skolky". Nemocne oko se ji uzdravilo, ale bude muset kvuli upevneni jet asi tento rok jeste jednou. Za me mohu jen chvalit, moc hezke prostredi, hodne sestricky a vznikajici lecebne vysledky. Neni se ceho bat.
Pollyenka 97098
5.6.2012 18:22:50
Tak já nevím, třeba se něco změnilo. Jak píšu, syn tam byl před dvěma lety. Je pravda, že děti tam cvičí velmi intenzivně, takže dokážu pochopit, že mají přes den velmi přísný režim,ale oni mi ho nechtěli dát ani na noc. Přivezl celkem dost obrázků a prací. Já nevím, určitě tam byli děti maminek, které jsou, nebo byli velmi spokojené. Za mě ne.
Federika 14090
5.6.2012 18:14:11
hmm, tak to muselo bejt hrozný. Jak teda znám svýho syna, ten by mi zapomínal telefonovat i v tý povolený pauze a měl by mě docela na háku~e~. Ale jde o to, jakej je tam celkově program,přístup a tak.
Ale pomalu přecházím asi k variantě ortoptická cvičení, plus půjčit si ty programy domů, mozaiky,vyšívání, korálky, už tady něco hledám..Díky za informace...
Pollyenka 97098
5.6.2012 18:01:48
Telefonovat směli děti každý den 17-17.30. Pak jim vybrali telefony a nazdar. Syn strašně plakal,prosil a zase plakal. Celá tříhodinová návštěva se odehrávala tak, že jsme šli do ZOO, a syn u toho tři hodiny plakal. Po třech týdnech se to zlepšilo,ale jen tak, že sice neplakal,ale vůbec se nesmál. Bylo to hrozný, srdíčko mě bolí ještě teď.
Pollyenka 97098
5.6.2012 17:57:51
Tam moc hodných sestřiček nebylo. Návštěvy jednou týdně na tři hodiny, pokud jsem chtěla dítě jindy, musela jsem prosit, prosit a písemně žádat. Sestřičky a celá léčebna utrnula někdy v sedmdesátých letech. Starší děti tam šikanovali mladší a sestřičkám to přišlo, že ti mladší ty velké provokují a tak si vyřizují účty mezi sebou. Toto jsme řešili až v krajské nemocnici, pod kterou léčebna spadá. Bylo toho strašně moc, v životě bych už něco takového neudělala a znova opakuj, že umístění syna do léčebny považuji za zatím nejhorší chybu ve svém životě.
Federika 14090
5.6.2012 17:45:59
tak jste mě teda vyděsili,ach jo:-)
Musím teda říct, že můj syn je mimořádně sociáně adaptabilní, snadno se zžije kdekoli, s kýmkoli, snese vpodstatě i podmínky, kdy by jiný dítě už kňouralo. Nevím do jaký míry je to tam příšerný nebo co je tam příšerný, ta doktorka mi dneska říkala,že výsledky, zlepšení atd. jsou skvělý.
Denis má 2 dioptrie , plusový,na pravým oku a jednu na levým,to pravý je tupozraký,ale velkej rozdíl to není.Vzhledem k věku schci zkusit intenzívní cvičení, budu dcházet každý týden na ortoptická cvičení, ale myslela jsem,že bych 3 týdny intenzívního cvičení v tý léčebně mohla zkusit...
Ale dívala jsem se na jejich stránky a mají tam turnusy po 7 týdnech, mně říkala doktorka fakt jen o třech týdnech..~e~
perko 104605
5.6.2012 17:36:31
Známá si to chválila,ale mívala tam vždy 2 syny najednou.Po nějakém čase už toto měl absolvovat pouze ten mladší,ale sám to špatně snášel.I když jsou ze Dvora K.,tak i přesto tam musel být po-so.Nakonec jim dětská dr. vypsala papír,že to psychicky kluk nezvládá a mohl tam dojíždět denně.Co si pamatuju,tak v určitý čas si vždy večer mohli telefonovat.
Já bych to tedy psych.nedala,naštěstí se u nás vodí děti do oční školky 7-15 nebo dle domluvy.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 534  [Dalších 324 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.