| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Downův syndrom

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 1747  [Dalších 997 >>]
Sýkorka 47 73231
7.7.2010 21:14:58
Kor,moc hezký fotky!!
No Ilče už je líp,doma je doma. V pátek jedem na kontrolu a vypadá to že v sobotu na ten tábor odjede. Dr říkala,že může. Jen tam ještě 2 dny dobere atb. Psala jsem mail do Fakultky skrz ty poplatky a oni mě odkázali na sociální odbor a ti mi neodpověděli vůbec. Já myslím,že těch 60 kč za den by měl platit i chlap. Přecejenom tam jedl,ale proč by měl platit víc???~q~
marhau 83337
7.7.2010 20:50:57
Kor,to půjde potom Bohoušek zase na operaci?já vařím a lítám k Pc~t~předtím jsem chtěla napsat deník a ne deniky~y~
marhau 83337
7.7.2010 20:47:35
Kor no hurá ~R^to byl teda fofr:-)fotky moc hezky,my máme i zde deníky ale,jsem na chatě až budu doma,najdu to mám to uloženy~;)nebo holky hodte sem někdo odkaz~6~
Kor 101588
7.7.2010 19:34:17
A fakt jsem se v tý nemocnici když Bohoušek spal nudila, skoro nikdo tam totiž přes ty svátky nebyl a tak jsem mu na počest úšpěšné operace udělala na rodině stránky, tak aby se na Bohouška mohli všichni občas mrknout.
Tak se můžete také mrknout:
http://rodina.cz/bobo
Kor 101588
7.7.2010 19:29:25
Ahoj,
tak to je dobře, že je Ilča už z nejhoršího venku. A abych pravdu řekla, za ty poslední tři měsíce už jsem zjistila, že opravdu není doktor jako doktor a tak se tomu s těmi antibiotiky ani nedivím. No my jsme s Bohouškem už doma :-) Říkali minimálně tři týdny a ono to nakonec 8 dní :o). Prý radši říkaj dýl, aby rodiče nebyli pak zklamaní když se něco trochu zvrtne a pobyt se prodlužuje. Pan doktor také říkal, že u dětí s DS je těžší odpojování od dýchacího přístroje. Prostě těm našem dětem ten protivnej syndrom pana Downa leccos zhoršuje.
Srdíčko nemáme uplně ideální, ale už nám alespoň nehrozí plicní hypertenze, takže si to máme asi přebrat tak, že ikdyž srdíčko ještě stále nic moc, tak alespoň neohrožuje plíce. Ale uplně mě udivuje, jak to všechno bylo rychlý a v pohodě, ikdyž jsme se nějakej ten den docela hrůzou zapotili.
Jinak jsme platili 60Kč za pobytovej den u Bohouška a u mě také pouze těch 60Kč za pobytovej den, spala jsem přímo u Bohouškovi postýlky. Jen jídlo jsem jim tam téměř všechno nechala, protože jsem dostala stravenky do nemocniční jídelny, ale prakticky jsem se tam nedostala - znamenalo to totiž proběhnout celej Motol a nechat Bohouška na pokoji řvoucího. Oni mu totiž snad neoperovali srdce, ale hlasivky, do operace totiž téměř nebrečel, jen tak natahoval. Ikdyž možná za to můžeme být rádi, protože třeba jen předtím na to řvaní neměl sílu a teď po operaci to udejchá. A nebo ho to ještě bolí ~n~ těžko říct.
V nemocnici jsem také byla na pokoji s paní, která má sedmiměsíčního chlapečka s DS a podobnou srdeční vadou jako my. Tak jsme pokecaly :-)
marhau 83337
7.7.2010 19:09:22
Sykorko no úplná hrůza teda ~a~~a~ nedej bože kdyby jste nikam nejeli myslím na pohotovost po těch ATB ,jak jí je ted? a ty poplatky taky strašny a ještě strašnější ten doprovod~o~~o~~o~~o~já ti vůbec nevím,ale Ilonka by to měla mít zdarma a i doprovod ne?
Sýkorka 47 73231
6.7.2010 21:03:35
Tak máme za sebou víkend hrůzy! Měli jsme být celý 4 dny na vysočině v penzionu na srazu miminek z int.diskuse.
V pátek -den před odjezdem měla Ilča trochu teplotu a slyším knedlu v krku. Bylo po poledni,Mudr. už zavřeno tak s ní jel manža na pohotovost a napsali jí antibiotika AMOKSIKLAV. V sobotu jsme odjeli,s tím,že tam jen ležela. Ilča moc společenská není,tak jí to zas tak nevadilo.V neděli se ale začly dít věci!!! čím dál častější záchvaty kašle se zvracením hlenů, slintala,páč nemohla polykat sliny a do toho vyplazovala podivně zvětšený fialový jazyk a plakala.Jeli jsme ve Žďáru na pohotovost,tam mě doktor seřval,že neměla nikam jezdit a má ležet. Ona ale fakt ležela. Teploty neměla.Prý zkrátit intervaly podávání atb. a nejlépe odjet domů.
Pak to bylo čím dál horší tak jsme ještě v neděli navečer odjeli rovnou k nám do FN Olomouc.na ORL.dostala injekci na otok a prý nemají místo,tak máme jet domů a ráno na kontrolu. Po injekci jsme měli půl hodiny počkat a během té doby předvedla ten záchvat včetně fialovýho jazyka.Doktorka se zděsila a zavolala dalšího doktora. Měli podezření na MONONUKLEOZU ale výsledky ji nepotvrdily. Ptala jsem se,jestli to nemůže být alergická reakce na ty atb. prej NÉÉÉÉ! nakonec teda místo našli a nechali si Ilču v nemocnici. Manžel tam zůstal s ní.Oni to sami chtěli,protože se s ní nedomluví. Dostala kapačky a jiný atb.a něco na otok.Potom se to zlepšilo. Já si na netu našla info na ty její atb. a dověděla jsem se nežádoucí účinky: OTOKY OBLIČEJE A DÝCHACÍCH CEST!!! hrozí UDUŠENÍ!!
Myslím,že na to nemusím být Mudr.,aby mi to bylo jasný. Prej NÉÉÉ!!! Ráno byla podstatně lepší,i krev byla dobrá. Ptala jsem se dr.,jestli to byla alergie a prý,že možný je všechno....
Holky no hrůza!!! Ať mi nikdo neříká,že to doktory nenapadlo!!!Tu první noc jsem vůbec nespala, měla jsem strašnej strach.
Pak chtěli poplatky za nemocnici. No Ilča klasicky 60,- na den a po manželovi jako doprovodu chtějí 330,- za den!!!! Hledala jsem info na netu a pak jsem poslala dotaz rovnou KRÁSOVI a ten mi odepsal,že si máme zažádat o osvobození,nebo snížení poplatku za doprovod. Nemáte některá zkušenost? Kor-jak u tebe? Platíš za pobyt,když jsi s malým? Vždyť za takovej měsíc,by to byla pálka...tolik ani nemám!!!~q~
MISKYNK 91294
2.7.2010 13:40:39
Ahojky, ju to jsem tu dlouho nebyla, nebo mi fotka -bazen utekla, krásné, i Mája to je kachně malé vid, ale Ilonka je taky ráda ve vodě.Pouštíme si video v bazenu s Májou a pořád se smějem jak se jí tam líbí.
marhau 83337
1.7.2010 18:16:09
holky to mi prišlo na FB

Vážení členové skupiny,
nová koalice chce zavést na příspěvek na péči poukázky. Tento princip odporuje zásadám demokracie a znemožňuje dostupnost sociální péče. O mnoho handicapovaných se starají členové rodiny a tak jsou poukázky naprosto bezpředmětné.

Prosím pomozte nám zastavit likvidaci handicapovaných. Pomozte nám žít normální život.

Odešlete panu Krásovi(předseda Národní rady osob se zdrav. postižením) tuto zprávu na tento email: vkrasa@volny.cz :
-----------------------------------------------------------------------
Vážený pane Kráso,
dozvěděli jsme se ze sdělovacích prostředků, že se koalice chystá zavést výplatu příspěvku na péči formou poukázek. Takovýto postup je proti principům demokracie a zároveň znemožňuje handicapovaným výběr sociálních služeb. O řadu handicapovaných se starají členové jejich rodiny a pro ně jsou poukázky naprosto bezpředmětné.
Zabraňte kolapsu handicapovaných a prosaďte koalici jasné NE tomuto návrhu.

S pozdravem
tady napište své jméno
---------------------------------------
marhau 83337
1.7.2010 12:22:15
Ježíš ten je krásnej ~:-D~:-D~R^~R^~R^~R^
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 1747  [Dalších 997 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.