Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lenka Pražanda | 128023 |
17.8.2023 10:41:29
No vidíš, a já mám za to, že kolo je hodně slyšet. Zvlášť v lese v suchém listí to dělá randál a nechápu, že se někdo neotočí co se za ním děje. Kolikrát se neotočí ani na několik zvonění. Já jako chodec jsem zatím kolo slyšela vždy, vždy jsem se otočila a uhnula na stranu. Nic mě ten jeden krok nestojí On ten cyklista fakt nemůže jet přes křoví nebo strom.
|
Monika | 123907 |
17.8.2023 10:38:06
Tak to, že není něco zakázané (a tedy se to smí), samozřejmě neznamená, že to je bezpečné Ale třeba ta sluchátka bych řekla, že jsou porušením povinnosti věnovat pozornost provozu, i když nejsou zakázána výslovně.
|
Jerry G. | 159407 |
17.8.2023 10:36:48
S destnikem na kole, zalezi kde a na jakem kole. V NL jezdim mestskem kole s destnikem celkem bezne. Obcas mam v ruce ryc nebo hrabe.
|
Pole levandulové | 23006 |
17.8.2023 10:25:06
White, lepsi pro koho? Pro chodce urcite ne.
|
K_at | 121378 |
17.8.2023 10:23:55
Vlad, no jasně. To nechápu taky. Ono stačí, že nejsou vůbec slyšet i v tichu. A na rušném chodníku.....to slezam a vědu kolo. To je k naštvání a o úraz.
|
Nella+2 | 28691 |
17.8.2023 10:18:47
Jako sorry ale cyklista na chodníku je prasarna. Nikdy jsem tak nejela, jen děti když byly velmi malé.
|
Fern | 155759 |
17.8.2023 10:08:15
Hlavne dnes ta "moda" nemit zvonek na kole a tak ti ohleduplnejsi cyklisti at jiz v prirode ci na chodniku alespon zavolaji ci na sebe upozorni,ze jedou, ale kolikrat clovek jde a najednou nejaky blazen prosvisti na kole tesne kolem neho-to se vzdy teda hodne leknu,zvladt,kdyz si uvedomim,jake jsem mela stesti a zrovvna v momente mijeni (o kterem netusim,bo nemam oci vzadu)jsem ze sve trasy nevybocila byt jen o 5 cm,treba.Kdyz jdu jeste se psem,tak tim tuplem.
To vzdy jeste dostanu takovou zlost,ze bych dotycneho nejradsi z toho kola katapultovala,debila neohleduplneho. Totez jako ridic,kdyz jedu a cyklisti se chovaji na silnici,jako kdyby na ni byli sami, roztazeni po cele pulce. V tu chvili lituji,ze auto nema vyjizdeci vidle,ktere by se vysunuly a takova hovadka odhodily bokem do prikopu. Neni nutno testu,ale staci pouzivat selsky rozum. Komu ten chybi, tomu ani testy nepomuzou a nezbyva nez doufat,ze karma zdarma! |
white | 24391 |
17.8.2023 10:07:37
Říkám si, že je to pořád lepší, než když překáží na vozovce:)
|
Lenka Pražanda | 128023 |
17.8.2023 10:01:38
Mě zarazily jen sluchátka a deštník. Jako vážně se to smí? To je pitomost. Nedokážu si představit jak jedu na kole s deštníkem Sluchátka bych si taky nikdy nevzala. Ani do lesa. Za bezpečnou jízdu považuji to, že slyším okolí. A to sluchátka vylučují.
To, že se s kolem nesmí jet po přechodu a po chodníku snad ví každý, ne? A psa na vodítku u kola vnímám jako úplný hazard. To mi taky hlava nebere že tohle někoho napadne Překvapila mě nulová tolerance u piva. Co vím, tak jsme národ cyklistů co nejraději jezdí na kole na pivo. To je hlavní hřeb té jízdy |
Beat | 107867 |
17.8.2023 9:48:07
Rose jo, je to Kocourkov. A taky je chodník a chodník.. jsou chodníky, kde člověka nepotkas a jet po něm je vzhledem k souběžné silnici mnohem bezpečnější a příjemnější pro oba účastníky. No nic.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.